Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از وبدا، بهرام عین اللهی روز دوشنبه در نشستی که با حضور  عباسعلی کریمی رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی تهران در محل این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران نماد آموزش و پژوهش کشور بوده و به همین دلیل انتظارات از این دانشگاه بیشتر است، گفت: قدمت، هویت ایجاد می‌کند و ما هویت را از تاریخ غنی کشورمان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه با خودباوری و هویت می توانیم کشور را جلو ببریم، بیان کرد: مهم ترین رکن آموزش، نیروی انسانی و هیات علمی است.


حوزه بهداشت در اولویت است

وزیر بهداشت، اولویت را حوزه بهداشت دانست و در این خصوص گفت: درمان بسیار پرهزینه است در همین راستا باید توجه خود را بیشتر به حوزه بهداشت معطوف کنیم.
عین اللهی با تاکید بر اینکه در تاریخ کشورمان هر زمان که از ظرفیت مردم استفاده شده، موفق بوده ایم، گفت: باید با همراهی مردم و استفاده از همه ظرفیت های موجود از پیچ تاریخی که در آن قرار داریم، عبور کنیم.
 

تنها راه حل برای اداره شرایط کنونی، واکسیناسیون است

وی در ادامه موتور محرکه دانشگاه را فرهنگ دانست و با بیان اینکه اکنون ما با شرایطی مواجه هستیم که در طول تاریخ کشور کم نظیر بوده است، گفت: مهمترین و شاید تنها راه حل برای اداره شرایط کنونی، واکسیناسیون است. در شروع کار دولت با کمبود واکسن مواجه شدیم که برای رفع این معضل به صورت شبانه روزی از همه کانال ها اقدام کرده ایم.
وی با تاکید بر اینکه در چرخه واکسیناسیون باید از تمام ظرفیت مجموعه هایی همچون شهرداری، سپاه، بسیج، هلال احمر و آموزش و پرورش استفاده کنیم، ادامه داد: علی رغم آنکه شرایط واکسیناسیون در شهرستان ها بالنسبه مطلوب است اما در تهران کماکان با مشکلاتی مواجه هستیم، این نکته را باید مدنظر داشته باشیم که اگر روند واکسیناسیون سرعت نیابد در آبان ماه با موج جدید بیماری با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد.

در تامین واکسن مشکلی نخواهیم داشت

عین اللهی با بیان اینکه باید با کار جهادی و شبانه روزی و بهره گیری از همه امکانات برای گذر از شرایط موجود استفاده کنیم، عنوان کرد: در تامین واکسن مشکلی نخواهیم داشت. درنظر داریم شیب گروه سنی مشمولرواکسیناسیون را کاهش دهیم و به سمت واکسیناسیون هوشمند و هدفمند حرکت کنیم.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در آینده همه خدمات با کارت واکسن ارائه خواهد شد، افزود: همان طور که اعلام شد افرادی که هر دو دز واکسن را دریافت کرده اند می توانند با لحاظ شرایط در مراسم اربعین در کربلا شرکت کنند.

47231

کد خبر 1552217

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سلامت وزارت بهداشت واکسن واکسیناسیون ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۹۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور