Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس قنبری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون عملیات اجرایی بیش از هشت هزار هکتار شبکه آبیاری در اراضی کشاورزی شبکه آبیاری و زهکشی خداآفرین به بهره برداری رسیده  که پنج  هزار هکتار  آن از طریق آبیاری مدرن به زیر کشت رفته است.

وی اضافه کرد: از این پنج هزار هکتار اراضی سه هزار و  ۵۰۰ هکتار مربوط به  ناحیه عمرانی اول و یک هزار و  ۵۰۰ هکتار دیگر مربوط به  ناحیه عمرانی دوم  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قنبری ادامه داد: آب مورد نیاز محصولات کشت شده در نواحی عمرانی اول و دوم از طریق ایستگاههای پمپاژ ثانویه تامین شده  و تاکنون ۲۱ میلیون مترمکعب آب برای این کشت‌ها اختصاص یافته است.

رئیس اداره بهره برداری و نگهداری شبکه آبیاری و زهکشی خداآفرین بیان کرد: با توجه به وقوع خشکسالی شدید و کاهش قابل توجه آورد و ذخیره سازی آب در حوضه آبریز ارس و سدهای بالادست، سعی شد در شبکه آبیاری و زهکشی خداآفرین هم با تقسیم و توزیع آب نوبت دهی شود تا از وارد شدن تنش آبی به محصولات جلوگیری شود.

قنبری گفت: بمنظور جلوگیری از تنش آبی از ابتدای سال جاری نیز از طریق نصب بنر و مکاتبه با تعاونی های تولید روستایی و اطلاع رسانی به موقع، کشت محصولات کشت دوم در شبکه مدیریت گردید.

وی  با بیان اینکه تاکنون از کشت زودرس و زودهنگام محصولات پاییزه نیز در شبکه آبیاری و زهکشی خداآفرین جلوگیری شده است افزود: برای کشت پاییزه آینده نیز با توجه به اینکه قرار است تعداد جدیدی از ایستگاههای پمپاژ ناحیه عمرانی دوم آماده بهره برداری گردد مدیریت بهینه آب ضروری است.

رئیس اداره بهره برداری و نگهداری شبکه آبیاری و زهکشی خداآفرین بیان کرد: از هم اکنون بررسی های کارشناسی دقیق و همه جانبه درباره  نحوه تامین برق موردنیاز و همچنین تلاش برای تامین آب موردنیاز شبکه همزمان با کشت کل اراضی ناحیه عمرانی اول در حال انجام بوده تا بتوان نسبت به تامین آب موردنیاز محصولات کشت شده اقدام نمود.

شبکه آبیاری و زهکشی خداآفرین با وسعت ۳۶هزار و ۷۰۰هکتار در فاز اول در قالب ۴ ناحیه عمرانی در محدوده شهرستان های اصلاندوز، پارس آباد و بیله سوار در دست اجرا است . این طرح دارای ۴۳ ایستگاه پمپاژ ، ۴پست برق ۱۳۲/۲۰ کیلوولت و همچنین بالغ بر ۳۰۰ کیلومتر خطوط نیرورسانی و ۹۲ کیلومتر کانال اصلی می باشد.

تاکنون ۱۰ سد مخزنی بزرگ و ۴۲ سد مخزنی کوچک در استان اردبیل احداث شده است.

برچسب‌ها جهش تولید آبیاری شرکت آب منطقه ای اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید آبیاری شرکت آب منطقه ای جهش تولید آبیاری شرکت آب منطقه ای اردبیل شبکه آبیاری و زهکشی خداآفرین ناحیه عمرانی بهره برداری هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۳۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: ۱۷ بوستان جدید به مساحت ۶۹۲ هزار و ۶۲۱ مترمربع با اعتبار ۷۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ احداث شد.

مهدی اصفهانیان‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم، اظهار کرد: اجرای پروژه‌های استفاده از پساب تصفیه شده در راستای توسعه و نگهداری از فضای سبز با رویکرد توسعه پایدار در سطح بوستان‌های جنگلی و فرا شهری انجام می‌شود.

وی افزود: این پروژه در سال ۱۴۰۲ با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در حوزه معاونت خدمات شهری و در سطح مناطق هشتگانه پیش‌بینی شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز بیش از ۶۰ میلیارد تومان برای این حوزه در نظر گرفته شده است تا از پساب‌های تصفیه شده در بوستان‌های جنگلی استفاده شود.

اصفهانیان‌مقدم ادامه داد: مکانیزاسیون شبکه آبیاری فضای سبز و حذف آبیاری تانکری اقدام مهم دیگری در سال گذشته بوده است که سال ۱۴۰۲ در این خصوص ۹۰ میلیارد تومان هزینه شد.

وی اضافه کرد: این موضوع نقش مهمی در افزایش بهره‌وری و کاهش میزان مصرف آب دارد تا جایی که در سطح مناطق هشت‌گانه هیچ‌گونه آبیاری با تانکر مگر در مواقع حادثه یا قطعی آب، وجود ندارد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: به منظور توسعه شبکه‌ها و خطوط انتقال آب خام در سال ۱۴۰۲، ۱۲ هزار و ۲۳۵ متر طول با هزینه بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان توسعه شبکه انجام شد.

اصفهانیان مقدم با اشاره به اینکه مساحت آبیاری تحت فشار ۳۰ هزار مترمربع و آبیاری قطره‌ای ۲۵۰ هزار مترمربع است، افزود: سال ۱۴۰۲ حدود ۱۶۰۰ مترمکعب حجم مخزن برای شبکه‌های آبیاری فضای سبز احداث شد.

کد خبر 748148

دیگر خبرها

  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم
  • بازدید استاندار از اراضی ده هکتاری واقع در پهنه شمالی شهر زاهدان (شهرک شهریار)
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن