Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی تندگویان گفت: تقریبا دوسالی است که در استان ها مراکزی را به عنوان مراکز منش راه اندازی کرده ایم تا ظرفیت جوانان شناسایی و به آن ها توجه شود و این مراکز در حال حاضر خروجی داده است و ١۵ مرکز منش در کشور ایجاد شده است

به گزارش برنا؛ محمد مهدی تندگویان، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در  مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک با سازمان پژوهشی و نوآوری دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: مهارت آموزی سربازان از قدیم را در نیروی های مسلح داشتیم که تجربه موفقی بود

او با بیان اینکه بهره برداری از ظرفیت علمی جوانان در جهت اهداف و نیازمندی های نظام در دستور کار ماست و در این تفاهم نامه قرار شد بر اساس هدف گذاری مستقیم در راه خدمت رسانی در حوزه پژوهش و اختراعات اقداماتی انجام شود، افزود: از ظرفیت جوانان در حوزه جنگ های نرم و جنگ های علمی و اقتصادی می توان به نحوه درست استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: صنایع دفاعی کشور به دولت در بخش های مختلف کمک می کند که این امور در در حوزه های خودروسازی، ناوبری، انرژی اتمی است

تندگویان افزود: زمانی که تحریم به وجود می آید و از آن به عنوان یک فرصت استفاده می کنیم تولید ایرانی را جایگزین تولیدات خارجی می کنیم که نمونه آن واکسن فخرا است.

او بیان کرد: تقریبا دوسالی است که در استان ها مراکزی را به عنوان مراکز منش راه اندازی شده است تا ظرفیت جوانان شناسایی شود و به آن ها توجه شود و در حال حاضر ١۵ مرکز منش در کشور ایجاد شده است.

تندگویان ادامه داد: مدرک گرایی تبدیل به آفتی شده است و به میزان تعداد مدارک تحصیلی موجود پایش شغلی به وجود نیامده است و از طرفی بسیاری از جوانان مدرک دارند اما مهارت های اشتغال ندارند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: مشاغل زود بازده و کسب و کار های روستایی را باید ترویج کنیم و ما در مراکز منش از حضور جوانان استفاده می کنیم و فقط کافی است که  آن ها طرح و ایده ای داشته باشند که منجر به اشتغال شود.

او با بیان اینکه ما با کمک جهاد دانشگاهی آموزش های لازم اشتغالزایی را به جوانان می دهیم و اجازه می دهیم در همان مجموعه وارد فاز عملیاتی شوند و به بازار کار رسمی کشور وارد شوند، تصریح کرد: زمانی که به سودآوری رسید در نهایت از مجموعه ما خارج می شود.

تندگویان گفت: در حال حاضر ۴ هزار نفر در این مراکز منش دارای شغل شدند و با جهاد دانشگاهی در تفاهم هستیم که تا پایان سال این روند ادامه دار باشد.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: شرطی در مراکز منش برای داشتن مدارک دانشگاهی و مدارج علمی نداریم و ورود برای هر جوان و نوجوان صاحب ایده آزاد است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اوقات فراغت جوانان تندگویان معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان مراکز منش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۷۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای

اکبر قنبرپور مشاور وزیر و سرپرست پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در سفر اخیرشان به کرمانشاه حامل خبر‌های خوبی در حوزه دیجیتال برای استان کرمانشاه بود.

اول اینکه اجرای دو پروژه عمده در حوزه اقتصاد دیجیتال استان کرمانشاه و به‌ویژه شهر کرمانشاه دنبال خواهد کرد که یکی از این پروژه‌ها ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال بوده و شامل تجهیز دو مرکز نوآوری در پارک فناوری استان و دانشگاه رازی است.

 قنبرپور برنامه‌ در دست پیگیری بودن توانمندسازی اقتصاد دیجیتال در استان و آغاز فعالیت در حوزه دانش‌آموزی و هم در بعد تربیت نیروی متخصص کاری در استان کرمانشاه را خبر خوب دیگرش در سفر به استان برای دنبال کردن بررسی میزان پیشرفت این برنامه‌ها بود.

مشاور وزیر و سرپرست پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات اولین مرکز تولید بازی‌های رایانه‌ای در پارک فناوری کرمانشاه از ماه آینده با ۲۰ تیم راه‌اندازی و فراهم شدن آمادگی لازم برای اینکه این تیم‌ها تا پایان سال به ۵۰ تیم افزایش پیدا کند و در صورت لزوم مراکز دیگری برای توسعه این صنعت ایجاد شود خبر خوب سومش به مردم کرمانشاه بود.

خبر خوب دیگر در جریان این سفر به پیگیری ایجاد یک شهرک اقتصاد دیجیتال در کرمانشاه بود که قرار است شعبه‌ای از پارک توسعه فناوری و نوآوری اقتصاد دیجیتال را که تحت عنوان پارک فاوا در استان فعالیت کند و در آینده تبدیل به یک پردیس علم و فناوری شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • معاون وزیر امور خارجه: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • باقری: بریکس برای تحرک کشورهای عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد