Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، عصر امروز تفاهم‌نامه‌ای مابین جمعیت هلال احمر گیلان و سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان در حوزه‌های مختلف و توسعه اهداف بشردوستانه و سازماندهی تیم‌های عملیاتی به امضا رسید. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان در این جلسه با بیان اینکه خدمت به مردم یکی از وظایف مهم هلال احمر در جامعه است، اظهار کرد: طبق قانون اگر کسی در فرآیند خدمت‌رسانی آسیبی ببینید با نام زیبای فداکار خدمت در جمعیت هلال احمر شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سیاوش غلامی، نیروهای هلال احمر را بسیجیان مخلص و پای‌کار نظام معرفی کرد و گفت: همه بسیجیان هم می‌توانند یک هلال احمری پای کار باشند و در طی حوداث مختلفی که رقم خورده گروه‌های جهادی با روحیه بسیجی و یک نجاتگر هلال احمر فرقی ندیدم. 

وی با اشاره به نقش ایثار و فداکاری در جمهوری اسلامی تصریح کرد: بالاترین درجه در هلال احمر ایثار است و در طی فعالیت این سازمان تاکنون در تعامل با مجموعه‌های نظامی هم بوده‌ایم و همیشه این دغدغه وجود داشت که چگونه می‌توانیم از ظرفیت سازمان بسیج استفاده کرد و تیم‌های امداد و نجات را تشکیل دهیم. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با ابراز خرسندی از امضا تفاهم‌نامه مابین با سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان بیان کرد: با امضای این تفاهم نامه با سازمان بسیج سازندگی که شیوه‌نامه اجرایی این کار تدوین شده، مقرر شده آموزش‌های لازم و هدفمند را به بسیجیان بدهیم. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه اقدامات نیروهای جهادی در ایام کرونا یادآور دوران دفاع مقدس است، اظهار کرد: در دوران کرونا گروه‌های جهادی با اقدامات و فداکاری‌های خود به حق یادآور دوران سخت دفاع مقدس بوده  که باید توسط مسؤولان ارج نهاده شود. 

سرهنگ احمد ابراهیمی یکی از اهداف امضا تفاهم نامه مابین سازمان بسیج سازندگی و هلال احمر را ساختارمندشدن اقدامات گروه‌های جهادی دانست و گفت: در اکثر اتفاقات غیرمترقبه کشور این دو سازمان در کنارهم به فعالیت پرداخته‌اند و خدمت‌رسانی کرده‌اند و امروز این اتفاق مبارک حتما در پیشبرد ماموریت‌ها و اتفاقات غیر مترقبه می‌تواند نقش موثری داشته باشد. 

وی با تاکید بر لزوم توجه به آموزش هدفمند و تخصصی به نیروهای جهادی تصریح کرد: جامعه هدفی که امروز بصورت تخصصی فعالیت می‌کنند، نیازمند آموزش هدفمند و تخصصی است تا در زمان بحران بتوانند در سریعترین زمان ممکن گروه‌های جهادی وارد عمل شوند و خدمت‌رسانی کنند. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان سازمان بسیج دفاع مقدس آموزش جمعیت هلال احمر گیلان سیاوش غلامی مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان نیروهای جهادی سازمان بسیج سازندگی جمعیت هلال احمر گروه های جهادی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل