Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر حمیدرضا خانکه در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه، بصورت مجازی برگزار شد، به سئوال های دانشجویان در ارتباط با چگونگی بازگشایی دانشگاه و برگزاری ترم جدید، پاسخ گفت.

وی درباره ظرفیت خوابگاه ها و چگونگی پذیرش دانشجویان در خوابگاه ها گفت: از روز شنبه، تا ۵۰ درصد ظرفیت همه خوابگاه ها را بتدریج مورد استفاده قرار می دهیم تا دانشجویان مقطع کارشناسی بتوانند واحدهای عملی و کارورزی خود را بگذرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از دانشجویان خواست تا شرایط بحران کرونا در کشور را درک کنند و افزود: وضعیت ویروس قابل پیش بینی نیست و برخی از کارشناسان، احتمال شروع موج ششم در آبان ماه را پیش بینی می کنند.

ما از نبود دانشجویان در دانشگاه ناراحت هستیم

وی اظهار داشت: هرچند که ما از نبود دانشجویان در دانشگاه ناراحت هستیم و به حضور دانشجویان و شور و شوق آنان در محیط دانشگاه دلخوش می شویم، ولی سلامتی دانشجویان اولویت ماست و مسئولان در تصمیم گیری هایشان، دغدغه سلامتی دانشجویان را دارند.

خانکه اضافه کرد: با توجه به افزایش واکسیناسیون، امیدواریم که بتدریج همه بتوانیم به زندگی عادی برگردیم، هرچند که در کشورهای اروپایی برغم واکسیناسیون گسترده و کاهش در ابتلا، هنوز کلاس های درس دانشگاه ها بصورت مجازی برگزار می شود.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر دانشجویان بصورت گروهی، خانه اجاره کنند، آیا دانشگاه می تواند بجای هزینه های خوابگاه، کمک هزینه اجاره مسکن به دانشجویان بدهد؟ گفت: ما تابع قانون هستیم، هدف، جلوگیری از تجمع دانشجویان، پیشگیری از ابتلا و انتقال بیماری به یکدیگر است و چه فرقی می کند که این در خوابگاه اتفاق بیافتد یا در خانه اجاره ای.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: آرزوی ما فارغ التحصیلی دانشجویان در زمان خودش است، اما باید به این موضوع، از تمام زوایا نگاه کنید. همانطور که در جامعه می بینید، تلقیح واکسن، مصونیت کامل ایجاد نمی کند و چه بسا افرادی که دو دوز وکسن دریافت کردند، اما به کرونا مبتلا شدند.

تور یک هفته ای آشنایی با دانشگاه برای دانشجویان ورودی ۹۹ و ۱۴۰۰

وی در پاسخ به سئوالی در ارتباط با دانشجویان ورودی ۹۹ و ۱۴۰۰ و برنامه دانشگاه برای آشنایی آنان با امکانات و فضای دانشگاه، اظهار داشت: مقرر شده تا تور یک هفته ای برای آشنایی دانشجویان ورودی ۹۹ همه رشته ها و تور دیگری برای دانشجویان ورودی سال تحصیلی جدید برگزار شود تا این دانشجویان نیز از نزدیک با امکانات و فضای دانشگاه آشنا شوند.

خانکه یادآور شد: به محض سامان گیری دانشجویان خوابگاهی و شروع دوره های کارورزی دانشجویان، اطلاع رسانی برای ثبت نام متقاضیان شرکت در این تورها آغاز خواهد شد. تلاش خواهد شد تا برای برگزاری این تور یک هفته ای و فراهم کردن امکان شرکت دانشجویان شهرستانی در این تورها، وقفه ای در دوره های کارورزی ایجاد کنیم.

وی افزود: در این فاصله یک هفته ای بین دوره های کارورزی، جای دانشجویان کارآموز و کارورز را به دانشجویان شهرستانی ورودی ۹۹ یا ۱۴۰۰ بدهیم تا دانشجویان شهرستانی ورودی جدید نیز بتوانند در این تورها شرکت کرده و با بخش های مختلف دانشگاه آشنا شوند.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی درباره محدودیت در ظرفیت خوابگاه ها، گفت: دانشجویان مقطع کارشناسی که برای فارغ التحصیلی، نیاز به گذراندن واحدهای عملی و کارورزی را دارند، در اولویت اسکان در خوابگاه ها و شرکت در کارورزی ها هستند.

فعلا برنامه ای برای دانشجویان کارشناسی ارشد نداریم

وی افزود: فعلا برنامه ای برای دانشجویان کارشناسی ارشد نداریم، ضمن آنکه تصمیم گیری در مورد دانشجویان دکتری نیز به عهده مدیران گروه های آموزشی است. ما تابع ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت هستیم و امیدواریم با گسترش واکسیناسیون، اوضاع شیوع کرونا بهتر شده و بتوانیم برای ترم بهمن، حضور بیشتر دانشجویان در دانشگاه را شاهد باشیم.

خانکه در پاسخ به گلایه های دانشجویان از برخی کلاس های مجازی که از کیفیت لازم برخوردار نیستند، گفت: مطمئنا اینگونه کلاس ها کم هستند، ضمن آنکه کمیته ای برای بررسی آموزش های مجازی و دستیابی به راهکارهای لازم برای ارتقای کیفیت آموزش مجازی تشکیل شده است.

وی افزود: علاوه بر نظارت بیشتر بر آموزش های مجازی و مهارتی، قرار است محتواها و فیلم های آموزشی که در حال تهیه هستند، در وب سایت گروه های آموزشی بارگذاری شود تا دانشجویان تا جایی که نیاز دارند، بر روی این محتواها و فیلم ها مرور کنند.

برگزاری کلاس های محدود برای رفع اشکال دانشجویان بومی به دور از عدالت آموزشی است

از رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در پاسخ به این پرسش که آیا دانشجویان تهرانی می توانند برای رفع اشکال و یا برگزاری کلاس های محدود در دانشگاه حضور داشته باشند؟ گفت: دانشجویان همیشه برای رفع اشکال می توانند با اساتید خود ارتباط داشته باشند، ولی برگزاری کلاس های محدود، به دور از عدالت آموزشی است و دانشگاه نمی تواند رسما تفاوتی بین دانشجویان تهرانی و شهرستانی قائل شود.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه تکلیف دانشجویانی که کارورزی خود را در طول یک ماه به اتمام نرسانند، چیست؟، گفت: قرار است که گروه های آموزشی، کارورزی هر دانشجو را در بازه زمانی یک ماهه برنامه ریزی کرده و به اتمام برسانند، اما اگر به دلایلی، یک ماه برای اتمام کارورزی دانشجویی کافی نبود، مدیر گروه آموزشی مربوطه می تواند با هماهنگی معاونت های آموزشی و دانشجویی، اسکان آن دانشجو را در خوابگاه ، و ادامه دوره کارورزی او را تمدید کند.

در بخش هایی از این نشست، برخی از دانشجویان، از عدم پاسخگویی برخی کارشناسان گروه ها یا کارشناسان مدیریت آموزش در زمان دورکاری و کم توجهی برخی از اساتید در اعلام نمره های آخر ترم ، گلایه کردند که رئیس دانشگاه، ضمن آنکه این کم توجهی ها را از سوی تعداد اندکی از کارشناسان یا اساتید دانست، انتقال این گلایه ها و تذکر در این ارتباط را مورد توجه قرار داد.

کد خبر 5305311

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی سال تحصیلی جدید طرح کارورزی واکسیناسیون واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری واکسیناسیون کرونا دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه ها وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آموزش پزشکی واکسیناسیون ویروس کرونا دانشگاه علامه طباطبایی کارشناسی ارشد دانشجویان ورودی برای دانشجویان خوابگاه ها یک هفته ای ورودی ۹۹ گروه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۵۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر سید فردین تقی زاده مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در خصوص دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی گفت: اولین دوره این جشنواره در سال ۱۴۰۱ با حضور ۷۵۰ دانشجو از ۱۳۰ دانشگاه در سه بخش (قرآنی، معارفی و هنری) و ۱۸ رشته برگزار شد. وی درخصوص دومین دوره این جشنواره اظهار کرد: دومین دوره جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی و آیین تقدیر از برگزیدگان این جشنواره پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه سال جاری از ساعت ۹ الی ۱۲در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

تقی زاده با بیان این مطلب که این دوره از جشنواره با استقبال خوب دانشجویان و دانشگاهیان روبرو بود؛ تصریح کرد: تعداد شرکت کنندگان در این دوره تقریبا سه برابر جشنواره دوره اول بود و آثار ارسال شده تقریبا هشت برابر آثار دور گذشته بوده است به طوری که از زمان آغاز فراخوان یعنی دی ماه ۱۴۰۲ تا پایان آن یعنی ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ حدود ۳ هزار اثر ادبی و هنری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با اشاره به اینکه این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است؛ تصریح کرد: نکته قابل توجه دیگر این است که در این دوره از جشنواره، شرکت کنندگان در چهار بخش قرآنی، معارفی، هنری و ادبی شرکت داشته و در بخش قرآنی ۲۱۹ نفر و معارفی۳۵۰ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر به رقابت پرداختند.

وی اظهار کرد: ثبت نام در بخش‌های هنری و ادبی این دور جشنواره برای عموم دانشگاهیان سراسر کشور امکان پذیر بوده که در مدت ۴ ماهه فراخوان؛ تعداد ۶۷۸ نفر در بخش هنری و ۳۶۱ نفر از دانشگاهیان سراسر کشور موفق به ثبت اثر ادبی در این جشنواره شدند.

تقی زاده تصریح کرد: در اختتامیه این جشنواره که در روز پنجشنبه مورخ ۱۳اردیبهشت ماه در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار می‌شود، از حدود ۱۲۳ نفر در ۴ بخش ادبی، هنری، قرآنی و معارفی که شامل ۱۸ رشته ادبی: شعر و داستان کوتاه هنری: عکس، تصویرسازی، طراحی و نقاشی، خوشنویسی، طراحی پوستر معارفی: نهج البلاغه، حفظ موضوعی، صحیفه سجادیه قرآنی: قرائت (تحقیق- ترتیل) - اذان- حفظ تک جزء- حفظ ۵ جزء- حفظ ۱۰ جزء- حفظ ۲۰ جزء- حفظ کل است، تجلیل به عمل می‌آید.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ادامه داد: اختتامیه دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی با حضور دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان، حجت الاسلام مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل، دکتر مؤذنی رییس دانشگاه شیراز، دکتر تقوایی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و جمعی از مسؤولان استان و دانشگاهیان سراسر کشور برگزار خواهد شد.

تقی زاده در پایان خاطر نشان کرد: نمایشگاه آثار برگزیده دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز همزمان با آیین پایانی این دور از جشنواره در کنار تالار فجر دانشگاه شیراز برپا خواهد شد همچنین در این جشنواره از کتاب آثار منتخب دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • مسابقات والیبال دانشجویان کشور در دانشگاه شمال آمل شروع شد
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور دردانشگاه شمال آمل
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور در آمل