Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا و به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، فریبا اسکندرزاده در نشست مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان کرمان که با محوریت پروژه مهر ۱۴۰۰ و موضوع بازگشایی مدارس برگزار شد افزود: ۳۰ درصد دانش آموزان مدارس هیات امنایی می توانند از خانواده های بی بضاعت باشند که هیچ وجهی نباید از این دانش آموزان دریافت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فرزندان مددجوی کمیته امداد در مدارس هیات امنایی می توانند از تمام کلاس های فوق برنامه بهره مند شوند تصریح کرد: طبق تفاهم نامه منعقد شده بین وزارت آموزش و پرورش و کمیته امداد امام خمینی (ره)، تحصیل فرزندان مددجویان کمیته امداد در مدارس هیات امنایی رایگان است.

وی در خصوص قوانین و مقررات مدارس وابسته نیز اظهار داشت: طبق ماده سه اساسنامه مدارس وابسته، تمام هزینه های این مدارس مانند مدارس غیردولتی بر عهده موسس است، اما از آن جا که طبق اصل ۳۰ قانون اساسی باید آموزش رایگان باشد و استفاده از مدارس وابسته در سراسر کشور به یک رویه تبدیل شده، اگر آموزش و پرورش بتواند بخشی از نیرو و فضای آموزشی را در اختیار این مدارس قرار دهد بلامانع است اما در مواردی که آموزش و پرورش نیرو یا فضای آموزشی ندارد اول باید نیروها و فضاهای خود را تامین کند و سپس برای مدارس وابسته اقدام کند.

رئیس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش استان کرمان ادامه داد: شهریه این مدارس نیز شبیه مدارس هیات امنایی است به طوری که این مدارس در راستای مشارکت سایر نهادها مانند نهادهای عام المنعفه که می توانند به آموزش و پرورش کمک کنند، تاسیس می شوند.

اسکندرزاده بر لزوم نظارت بیشتر بر این مدارس تاکید کرد و گفت: ضرورت دارد مدارس ماندگار نیز طبق بخشنامه معرفی شوند و امسال در مدارس غیردولتی پوستر شهریه اختیاری و پوستر شهریه تعیین شده باید نصب شود تا نظارت بر این مدارس تسهیل شود.

برچسب‌ها مدارس کرمان کمیته امداد امام خمینی اداره کل آموزش و پرورش کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس کرمان کمیته امداد امام خمینی مدارس کرمان کمیته امداد امام خمینی اداره کل آموزش و پرورش کرمان مدارس هیات امنایی آموزش و پرورش مدارس وابسته کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۳۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی، شناسایی بازماندگان و تارکین تحصیل را امری بسیار مهم و تاثیرگذار در جذب دانست و گفت: آموزش و پرورش استان تاکنون در شناسایی تارکین و بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است.

علی مطهری در گفت و گو با ایسنا، رمز موفقیت استان در شناسایی تارکین و بازماندگان از تحصیل را ابلاغ مصوبه شورای آموزش و پرورش استان به دستگاههای ذیربط جهت همکاری در این امر مهم دانست و گفت: موضوع بازماندگان و تارکین تحصیل مورد توجه وزارت آموزش و پرورش و استان است و به عنوان یک مشکل اساسی، در دستور کار شورای آموزش و پرورش استان قرار دارد که در این راستا تکالیفی برای دستگاههای اجرایی تعیین شده است. 

وی تاکید کرد: براساس تکالیف معین شده تمامی دستگاههای ذیربط اعم از فرمانداران، دهیاران، بخشداران، ائمه جماعات در امر شناسایی و جذب تارکین و بازماندگان از تحصیل، مکلف به همکاری هستند. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان تاکید کرد: اگر چه موضوع شناسایی، جذب و نگهداشت بازماندگان و تارکین تحصیل ۳ موضوع مهم و قابل تامل در حوزه آموزش و پرورش است اما موضوع نگهداشت جذب شده ها بسیار مهم تر است. 

وی با بیان اینکه به لحاظ اهمیت موضوع، تاکنون اقدامات خوبی در راستای شناسایی، جذب و نگهداشت، تارکین و بازماندگان از تحصیل در استان انجام شده است، افزود: متاسفانه میزان بازماندگان و تارکین از تحصیل قابل تامل است که می طلبد بیش از این به این مسئله توجه شود. 

مطهری تاکید کرد: تلاش می کنیم میزان بازماندگان و تارکین تحصیل در استان را به حداقل و میزان جذب و نگهداشت را به حداکثر برسانیم. 

مدیر کل آموزش و پرورش استان با اشاره به مشکلات حوزه شناسایی تارکین و بازماندگان از تحصیل استان گفت: گاها در بین  آمار اعلامی در تعداد بازماندگان یا تارکین تحصیل شناسایی شده، افرادی هستند که سن آنها خارج از محدوده ضروری تحصیل است یا فرد مذکور مهاجرت کرده و در استان نیست، لذا قابلیت جذبی برای این افراد وجود ندارد. 

وی ادامه داد: مسئولان مرتبط با این مساله در استان همه تلاش خود را برای جذب و نگهداشت بازماندگان و تارکین تحصیل معطوف کرده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است