Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:34:20 GMT

آموزش حضوری در مدارس سما از آبان‌ آغاز می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۴۴۸۵۳

آموزش حضوری در مدارس سما از آبان‌ آغاز می‌شود

به گزارش روز شنبه دانشگاه آزاد اسلامی، سیدمحمد بطحایی در نشست خبری به‌صورت مجازی افزود: بسیاری از مدارس سما کلاس‌های کم‌جمعیت دارند، اکثر کلاس‌ها ۱۵ نفره هستند به همین دلیل می‌توانیم مدارس را به‌صورت حضوری بازگشایی کنیم.

وی با اشاره به آموزش به کارکنان و مدیران مدارس گفت: سال جدید یکی از سال‌های موفق در آموزش مدیران مدرسه و کارکنان خواهد بود، چرا که در سال جدید مدیران تازه‌کار مدارس را براساس شیوه‌نامه مشخص تعیین کردیم و از معدود سال‌هایی است که قبل از مدیران، معلمان و کارکنان کار خود را آغاز کرده و مورد آموزش قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بطحایی گفت: معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی دو بخش جدا از هم دارد، بخش اول آموزش عمومی در مدارس سما است که هم‌ اکنون ۷۶۸ مدرسه در دانشگاه آزاد اسلامی داریم که در همه استان‌ها به غیر از یک استان توزیع شده‌اند. 

وی افزود: اولین مساله کنونی، استقرار مدارس در استان‌ها و شهرهای مختلف است که در این رابطه از یک سال پیش تاکنون توزیع مناسب مدارس را در دستور کار داشتیم.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دوره‌های فلسفه که برای کودک تاکنون برگزار شده و همچنان ادامه دار است، از طرفی طرح‌های قرآنی هم در دستور کار داریم که جشنواره سعدی شناسی را برای حفظ زبان فارسی دنبال کرده، به طوری که امسال علاوه بر بوستان، گلستان سعدی هم مورد تأکید است. جشنواره سنتی آیین‌های سرزمین من نیز برای دانش‌آموزان برگزار می‌شود. بسیاری از دانشجویان با آیین‌های سرزمین خودشان فاصله می‌گیرند در این جشنواره سنت ایرانی و اسلامی گسترش می‌دهیم.

راه‌اندازی ۱۱۶ دانشکده مهارت و کارآفرینی در سال تحصیلی جدید

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بخش دوم فعالیت معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی در حوزه مهارت و کارآفرینی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در سال گذشته یک قدم بسیار جدی برداشت که اگر به نتیجه برسد می‌تواند در سایر دانشگاه‌های کشور مورد استفاده قرار گیرد، این گام مربوط به دانشکده‌های مهارت است. سال گذشته مصوبه‌ای داشتیم تا دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی را تأسیس کنیم. هم‌اکنون این دانشکده‌ها پیشرفت خوبی داشتند.

وی با اشاره به فعالیت ۱۱۶ دانشکده مهارت و کارآفرینی در سال تحصیلی جدید، تصریح کرد: در این دانشکده‌ها آموزش‌های مهارتی جایگزین آموزش فنی و حرفه‌ای کلاسیک می‌شوند. در واقع دانشجویان چیزی را یاد می‌گیرند که در بازارکار به آن نیاز دارند. پیش‌بینی می‌شود که ۱۲۰ هزار دانشجو در این دانشکده‌ها حضور یابند، البته بخشی از این دانشجویان از آموزشکده‌های ما وارد این دانشکده‌ها شده‌اند.

بطحایی اظهار داشت: از دل این دانشکده‌ها، مدارس عالی شکل می‌گیرد، تاکنون ۱۰۳ مدرسه پیشنهاد شده و ۷۰ مدرسه مجوز راه‌اندازی دریافت کرده‌اند. متقاضیانی که وارد مدرسه عالی مهارت می‌شوند، طی سه تا ۶ ماه دوره‌هایی را می‌گذرانند که می‌توانند مهارت لازم در این زمینه را کسب کنند.

وی با اشاره به طرح پویش اظهار داشت: طرح پویش یکی از آن طرح‌هایی است که بین دانشگاه و بازار، ارتباط برقرار می‌کند. این طرح هم‌اکنون در ۱۰ استان کشور راه‌اندازی شده است. دانشجویی که از طریق طرح پویش پذیرفته می‌شود ساعاتی از تحصیل را به کارخانه یا بنگاه اقتصادی می‌رود. براین اساس پس از فارغ‌التحصیلی زمینه اشتغال تا حدودی برای دانشجویان تضمین شده است.

راه‌اندازی ۲۱ مرکز کاربنیان

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نحوه فعالیت مراکز کاربنیان، گفت: تاکنون ۲۱ مراکز کاربنیان راه‌اندازی شده است. مراکز کاربنیان به‌عنوان مراکز مشاوره شغلی هستند تا جوانان از آینده شغلی در استان و شهر خود باخبر شوند و بدانند که باید چه مهارت‌هایی را، برای به دست آوردن آن شغل کسب کنند.

بطحایی تصریح کرد: شاکله دانشکده‌های مهارتی در تهران با سایر استان‌ها متفاوت است. قرار است که واحد یادگار امام (ره) در تهران به‌عنوان متولی دانشکده‌های مهارتی باشد. این واحد نیز ظرف مدت ۵ سال به‌صورت کامل مهارتی می‌شود و سایر دانشکده‌ها زیرمجموعه این واحد خواهند بود. اگر این مدل نتیجه مثبت داشته باشد در سایر استان‌ها نیز اجرایی می‌شود.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی درباره نحوه ورود دانشجویان به دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی گفت: ورود به این دانشکده‌ها براساس سوابق تحصیلی خواهد بود. آنانی که علاقه‌مند هستند می‌توانند براساس سوابق تحصیلی وارد دانشکده‌ها شوند.

وی با بیان اینکه دانشکده‌های مهارت در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می‌پذیرد، خاطرنشان کرد: در آینده‌ای نزدیک بر اساس قانون آموزش‌های مهارتی نیز در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو جذب خواهیم کرد که به‌زودی فراخوان برای جذب دانشجویان منتشر و دفترچه رشته‌محل‌های جدید در دسترس داوطلبان قرار می‌گیرد.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی بازگشایی مدارس گلستان سید محمد بطحایی دانش‌آموزان پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی بازگشایی مدارس گلستان دانشگاه آزاد اسلامی بازگشایی مدارس گلستان سید محمد بطحایی دانش آموزان معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی مهارت و کارآفرینی دانشکده های مهارت دانشکده ها راه اندازی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۴۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • فعالیت نوبت صبح مدارس ۶ شهر خوزستان غیر حضوری شد
  • غیر حضوری شدن نوبت صبح مدارس برخی شهر‌های خوزستان
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج