Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: کشور در بحث دارو و تجهیزات پزشکی و درمان وابسته است، مجلس باید به چنین اموری ورود کند، درگیر حاشیه نشود و با همکاری دولت، وزارت بهداشت و ... برای ساخت تجهیزات پزشکی و حتی صادرات برنامه دهد.

آیت الله قربانعلی دری‌نجف آبادی ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۰ در آیین بهره‌برداری از دستگاه شتاب‌دهنده بیمارستان آیت الله خوانساری اراک به عنوان بیمارستان تخصصی درمان سرطان، با اشاره اینکه تامین و بهره‌برداری از این دستگاه اقدام بزرگی برای استان مرکزی به شمار می‌رود، اظهار کرد: باید به اولویت ها توجه داشت، مسلما بتن ریزی و احداث ساختمان اهمیت بالایی دارد، اما بیمارستان به شکل مناسب تجهیز شود و به مانند یک بدن سالم خدمات‌رسانی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه باید در بهره‌برداری و استفاده از این دستگاه دقت عمل و دقت نظر داشت چراکه در بیمارستان امانت است، گفت: این دستگاه ها باید محکم، استوار، دقیق، قوی و حساب شده و منطقی مورد استفاده قرار گیرند و باید در نگهداری آنها کوشا بود.

دری‌نجف‌آبادی خطاب به نمایندگان مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: کشور در بحث دارو و تجهیزات پزشکی و درمان وابسته است، مجلس باید به چنین اموری ورود کند، درگیر حاشیه نشود و با همکاری دولت، وزارت بهداشت و ... برای ساخت تجهیزات پزشکی و حتی صادرات برنامه بدهد و حتی می توان در امر تولید واکسن با کشورهایی مانند چین و کوبا همکاری داشته باشیم و آفریقا را در امر واکسیناسیون پوشش دهیم.

وی افزود: کشور باید در تولید دارو نیز بی نیاز شود، ظرفیت ها موجود است و در کنار استفاده از ظرفیت های موجود، باید ظرفیت های جدید ایجاد کرد.

امام جمعه اراک با اشاره به بورسیه کردن دانشجویان پزشکی در مقطع تحصیلی دکتری و فوق تخصصی بویژه در حوزه خون و سرطان که باید در اولویت قرار گیرد، گفت: اگر تجهیزات و دستگاه های بسیاری تامین شود، مسلما بهره برداری، استفاده و تشخیص اهمیت بالایی دارد و باید نیروی انسانی متخصص و کاردان در این عرصه در اختیار داشت. استان مرکزی ظرفیت های بسیاری در اختیار دارد و امیدواریم در زمینه بهداشت و درمان در عرصه ملی و حتی بین المللی بدرخشد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه استاندار مرکزی نیز اظهار کرد: پیک پنجم کرونا را در استان مرکزی با تلاش کادر درمان و همکاری مردم پشت سر گذاشته ایم و در طول یک هفته اخیر موارد ابتلا، بستری و فوتی حدود ۲۰ درصد کاهش یافته است که این امر نویدبخش گذر از پیک پنجم است.

سیدعلی آقازاده با بیان اینکه در امر واکسیناسیون عملکرد استان مطلوب و قابل قبول است، گفت: استان مرکزی جزو شش استان برتر کشور در امر واکسیناسیون به شمار می رود.

وی افزود: از نظر رعایت پروتکل های بهداشتی، استان مرکزی جزو سه تا چهار استان برتر کشور محسوب می شود و با این همکاری با کمترین میزان خسارت پیک را پشت سر گذاشته ایم.

استاندار مرکزی با اشاره به بهره برداری از دستگاه شتاب دهنده در بیمارستان آیت الله خوانساری اراک بیان کرد: مسلما نگهداری از این دستگاه ۱۱۰ میلیارد تومانی بسیار اهمیت دارد و لازم است که به درستی از این تجهیزات استفاده شود.

وی تاکید کرد: بیمارستان ایت الله خوانساری به مانند نگین در بین مراکز درمانی کشور می‌درخشد و در کنار خدمات رسانی به مردم استان، به استان های دیگر نیز خدمات‌رسانی دارد و با راه‌اندازی این شتاب‌دهنده، خدمات آن بیشتر و کیفی تر می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در ایران دانشگاه علوم پزشكي استانی اجتماعی استان مرکزی بيمارستان سرطان تجهیزات پزشکی استان مرکزی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۹۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • تسلیم شدن ۱۰۰ تروریست الشباب سومالی
  • چرا ادارات دولتی خود را در مسئله حجاب مسئول نمی‌دانند؟
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • اعزام هوایی نوزاد دلیجانی