Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@14:46:40 GMT

کره شمالی: تصمیم آمریکا خطرناک است

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۱۵۷۷

کره شمالی: تصمیم آمریکا خطرناک است

دولت پیونگ یانگ ضمن تاکید بر اقدام متقابل در صورت وجود هر گونه تهدیدی برای امنیت این کشور، تصمیم آمریکا در ساخت زیردریایی های هسته ای تحت توافق تسلیحاتی «آکوس» را به شدت محکوم کرد.

به گزارش مشرق به نقل از یونهاپ، کره شمالی امروز دوشنبه تصمیم آمریکا جهت کمک به ساخت زیردریایی های هسته ای برای استرالیا را به عنوان اقدامی «بسیار نامطلوب و خطرناک» که می تواند باعث آغاز مسابقه تسلیحات هسته ای شود، محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: پامپئو: فعلا کره شمالی در حال سنجش دولت آمریکاست

رئیس بخش اخبار خارجی وزارت امور خارجه کره شمالی به خبرگزاری رسمی مرکزی کره (KCNA) گفت که در صورتی که این اقدام حتی اندکی بر امنیت این کشور تاثیر منفی بگذارد، کره شمالی متقابلاً اقدام خواهد کرد.

وی ادامه داد: اینها اقدامات بسیار نامطلوب و خطرناکی هستند که توازن راهبردی در منطقه آسیا و اقیانوسیه را بر هم می زند و باعث آغاز زنجیره ای از رقابت تسلیحات هسته ای می شود.

وی افزود: پیونگ یانگ از نزدیک به پس زمینه (ورای) تصمیم آمریکا نگاه می کند.

مقام مذکور همچنین با اشاره به دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا، گفت: نگرش دوجانبه آمریکا هنجار و نظم بین المللی پذیرفته شده جهانی را از بین می برد و صلح و ثبات جهانی را به طور جدی تهدید می کند.

لازم به توضیح است که استرالیا در ۱۶ سپتامبر (۲۵ شهریور) قرارداد ساخت زیردریایی با فرانسه را لغو و در اقدامی در راستای سیاست‌های ایندو-پاسیفیک و چین ستیزانه واشنگتن، با آمریکا و انگلیس وارد توافق تسلیحاتی جدیدی موسوم به «آکوس» AUKUS شد.

مطابق این توافق نامه تسلیحاتی، آمریکا و انگلیس متعهد شدند که تعداد هشت فروند زیردریایی اتمی برای استرالیا تولید کنند.

اقدام کانبرا دولت فرانسه را بسیار خشمگین کرد به طوری که پاریس از این حرکت به عنوان خنجر خوردن از پشت یاد کرد و در همین راستا سفرایش را از استرالیا و آمریکا فراخواند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان کره شمالی زیردریایی هسته ای استرالیا انگلیس فرانسه پیونگ یانگ دولت جو بایدن آمریکا یونهاپ تصمیم آمریکا کره شمالی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۱۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد

روسیه پیش‌نویس قطعنامه تحت حمایت آمریکا و ژاپن که خواستار عدم توسعه تسلیحات هسته‌ای جهت استقرار در فضا می‌شد را وتو کرد.

به گزارش ایسنا، سیزده عضو شورای امنیت به این پیش‌نویس رای مثبت داده و چین تنها کشوری بود که به آن رای ممتنع داده بود.

پیش از به رای گذاشته شدن این پیش‌نویس، چین و روسیه خواستار اعمال اصلاحاتی در آن شده بودند که خواستار ممنوعیت قرارگیری هرگونه سلاحی در فضا می‌شد.

این اصلاحیه با هفت رای موافق، هفت رای مخالف و یک رای ممتنع نتوانست به تصویب برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کنترل تسلیحات هسته‌ای آمریکا از دست ترامپ خارج می‌شود پشت پرده وتوی روسیه / آمریکا: ببینید، روسیه حامی دیکتاتوری است!

دیگر خبرها

  • افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز | تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • چشم‌پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی تبعه ایرانی حمله کننده به بخش کنسولی
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی عامل حمله کننده به سفارت
  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح
  • کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم