Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اکبر انبارته روز سه شنبه در جلسه کار و اشتغال شهرستان هشترود گفت: تسهیلات پرداخت شده در قالب اشتغال پایدار روستایی و عشایری، اشتغال فراگیر و مشاغل خانگی بوده و در این راستا برای ۴۸۹ نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه شهرستان هشترود در جذب تسهیلات عملکرد خوبی داشته است، گفت: متاسفانه در این میان برخی از ادارات و بانک ها در پرداخت تسهیلات و انجام امورات اداری کم کاری می کنند که این موضوع موجب فرار سرمایه گذاران از شهرستان و سرمایه گذاری در شهرستان های دیگر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: مسئولان باید نگاه اقتصادی به حوزه اشتغالزایی و توسعه منطقه داشته باشند و در این راستا تلاش کنند.

وی گفت: توسعه پایدار و اشتغالزایی موجب مهاجرت معکوس و پیشرفت منطقه و عمران و آبادانی شهرستان خواهد شد.

معاون فرماندار هشترود در ادامه به مدیریت صحیح در واگذاری تسهیلات توسط ادارات نیز اشاره کرد و گفت: ضروریست تمام دستگاه های متولی از همان ابتدای حضور سرمایه گذار در شهرستان، با راهنمایی های درست و به موقع موجب تسهیل در انجام امورات شوند.

به گفته انباته در حال حاضر در شهرستان هشترود سه هزار و ۴۱۳ کارگاه وجود دارد که از این تعداد ۲ هزار و ۳۱۳ کارگاه فعال و مابقی نیمه فعال هستند.

وی گفت: دراین کارگاه ها ۳ هزار و۴۱۷ مشغول بکار هستند.

شهرستان ۶۰ هزار نفری هشترود در ۱۲۷ کیلومتری جنوب تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع شده است.

برچسب‌ها هشترود آذربایجان شرقی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هشترود آذربایجان شرقی مراغه هشترود آذربایجان شرقی مراغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۱۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد