Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حجت الاسلام محمد رضا میرتاج الدینی با اشاره به جزئیات گزارش تفریغ بودجه سال ۹۹ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براساس این گزارش از ۲۲ آئین نامه ای که باید دولت براساس قانون بودجه ۹۹ تدوین می کرد ۱۴ مورد در موعد مقرر و ۶ مورد با تاخیر تدوین شده است.

وی افزود: دو مورد از آئین نامه ها مربوط به وصول مالیات از خانه های خالی و خودروهای گرانقیمت تدوین نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو تاکید کرد: براساس گزارش دیوان محاسبات قطع یارانه سه دهک بالایی کشور که تکلیف قانونی بوده و توسط وزارت تعاون شناسایی شده بودند در دولت تدبیر انجام نشده است.

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یارانه نقدی به سه دهک بالای درآمدی در سال ۹۹ پرداخت شده است.

میرتاج الدینی افزود: همچنین طبق گزارش دیوان مصوبه مجلس در بخش تامین یک میلیون تن قیر رایگان اجرایی نشده و معادل ۶ هزار میلیارد تومان کمتر از ۱۰ درصد ارزش یک میلیون تن قیر به دستگاه ها پرداخت شده است.

رئیس فراکسیون راهبردی مجلس همچنین تصریح کرد: براساس این گزارش در سال ۹۹ دولت به تکلیف بودجه پیرامون جذب ۳۰ میلیارد دلار سرمایه خارجی عمل نکرده و حدود ۵۵ میلیون یورو برای خرید تجهیزات پزشکی سرمایه جذب کرده است.

میرتاج الدینی با اشاره به کسری بودجه سال ۹۹ گفت: دولت دوازدهم کسری بودجه این سال را با انتشار اوراق مالی تامین کرده و در این زمینه ۱۲۷ درصد تکالیف  بودجه در خصوص انتشار اوراق مالی تحقق پیدا کرده است و به عبارتی دولت بدهی های خود را با ایجاد بدهی و انتشار اوراق جبران کرده که این شیوه نادرست اقتصاد کشور را با مخاطرات جدی روبه رو خواهد کرد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: میرتاج الدینی نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه یارانه سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۸۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟

 به گزارش تابناک، تسنیم نوشت:  اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 حدود56 هزار میلیارد تومان بوده است در حالیکه دولت از بودجه سال گذشته حدود 159هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است.

این رقم نشان میدهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150درصد رشد داشته است.

علاوه بر آن اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه حدود 75هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته حدود 9درصد رشد را تجربه کرده است.

مرکز پژوهشهای مجلس در این خصوص تاکید دارد، چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

دیگر خبرها

  • دولت تورم ۳۰ درصد را موفقیت می‌داند
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر/ ظرفیت‌های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ۱۶۱ هزار میلیارد تومان یارانه برای نان
  • عدم کفایت مستمری نهادها و یارانه نقدی برای پوشش فقرمطلق
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی