Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهرزاد لطفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نظارت کامل بازرسان بهداشتی بر پایگاه‌های مرزی با هدف غربالگری سلامت زائران را در دستور کار اعضای این ستاد قرار داد و گفت: نصب دوربین حرارتی و کنترل مسافران هوایی در فرودگاه‌های استان، نظارت بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در سفر‌های هوایی از عراق و عتبات عالیات به ویژه در ایام اربعین، همچنین کنترل مسافران خارجی از ۲۲ کشور، در این ایام با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین از زائران اربعین حسینی خواست تا پس بازگشت، دست کم به مدت پنج روز در قرنطینه کامل خانگی بوده و از دید و بازدید با اطرافیان پرهیز کنند؛ همچنین در صورت دارا بودن علائم بیماری، در سریع تریت زمان ممکن به مراکز ۱۶ ساعته و یا پزشک خانواده خود مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه پوشش واکسیناسیون موجب شده تا آمار فوتی‌های ناشی از کرونا کاهش یابد، یادآور شد: با وجود افزایش روزانه پوشش جمعیت واکسینه شده در سطح کشور و استان، همچنان رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی موجب درگیری افراد به کرونا و تبعات بعدی این بیماری می‌شود.

لطفی با اعلام اینکه طی شبانه روز گذشته، ۳۲۱ بیمار جدید در بیمارستان‌های استان بستری شده اند، افزود: نه تنها میزان بستری و ورودی جدید روزانه به بیمارستان‌های استان همچنان بالاست، بیماران بستری در بخش‌های ICU نیز آمار بالایی را به خود اختصاص داده اند.

ارزیابی نمودار درصد تزریق واکسن در سطح استان از دیگر محور‌های مورد بررسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست بود و با اعلام اینکه از ابتدای اجرای طرح واکسیناسیون تا کنون بیش از سه میلیون و ۱۷۶ هزار دوز واکسن به مردم فارس تزریق شده است، از افرادی که دوز اول واکسن علیه کرونا را دریافت کرده اند خواست تا در موعد مقرر، برای دریافت دوز دوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده و ایمنی خود را در برابر این بیماری افزایش دهند.

او ضمن پیگیری آمار نمونه‌های انجام شده آزمایش کرونا و فعالیت آزمایشگاه‌های تشخیصی استان طی روز گذشته؛ به بررسی میزان ابتلا در نقاط مختلف استان، وضعیت سلامت بیماران در بخش‌های عادی و ویژه بیمارستان‌های استان، علت‌های جان باختن مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته، فعالیت مراکز ۱۶ ساعته استان و روند خدمت رسانی به مبتلایان و موارد مشکوک در مراکز درمانی پرداخت و هشدار داد: نتیجه آزمایشگاهی ۴۰ درصد موارد مراجعه به مراکز درمانی مثبت است که این خود زنگ خطری جدی برای مردم فارس محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۵۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پیش بینی غربالگری ۵ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی در لردگان
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران
  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین