Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@04:37:30 GMT

آن روی سکه؛ تبدیل ضرر به فایده

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۴۱۶۰۷

آن روی سکه؛ تبدیل ضرر به فایده

مواد مخدر مثل خیلی از چیزهای که در دسترس بشر هست ۲ روی سکه دارد، وجه منفی که می‌تواند خانه خراب کند و امیدها را برباد دهد و مثبت از آن جهت که کارخانه‌ای می‌توان برای استحصال دارو از آن ایجاد کرد و به درمان بیماران پرداخت.

 به گزارش قدس آنلاین، مواد مخدر و آثار مضر بی‌نهایتش بر کسی پوشیده نیست در همه جای جهان این ماده گرفتارکننده و ردپای مخربش زندگی‌های بسیاری را به ویرانه تبدیل کرده و چه بسیار جوانان و انسان‌هایی که همین ماده و ترکیبات مسمومش سرنوشتی شوم برایشان رقم زده و جهان را بر سرشان خراب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 از الان تا بی‌نهایت هر آنچه از مضرات موادمخدر و سمی بودن و نشانه‌ای که بر نابودی سیستم عصبی و هوشیاری فرد می‌گذارد بگوییم بازهم کم گفته‌ایم اما با همه این مضرات در این گزارش می‌خواهیم از یک کاربرد از فرایندی برای تبدیل این مواد نابودکننده به دارویی برای درمان بیماران بگوییم.

 قبل از اینکه وارد بحث اصلی شویم بهتر است از یک آمار بگوییم آماری که دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان علی زندی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا به آن اشاره کرد که «این استان مرز عریض و طویلی با ۲ کشور افغانستان و پاکستان دارد همجواری با افغانستان به عنوان بزرگترین کشور تولید کننده مواد مخدر که بیش از ۸۴ درصد تریاک دنیا و برابر گزارش‌های رسیده بطور متغییر بیش از ۱۲ تا ۱۵ هزار تن تریاک تولید می‌کند باعث شده این استان در حوزه مصرف، نگهداری، ترانزیت و حمل و نقل مواد مخدر درگیر بوده و گاهی تعدادی از همشهریان نیز گرفتار این بلای خانمان‌سوز شده و به عنوان معتاد متجاهر دستگیر می شوند.»

 این همجواری با کشور افغانستان با تمام مزیت‌های مثبت تجاری که دارد در بعد مواد مخدر کلافی پیچیده است که باز شدن گره‌اش تنها به دست کشورمان نیست اما اینکه چرا این آمار گفته شد به این دلیل است که در راستای هدف اصلی گزارشمان از تبدیل ضرر به فایده بگوییم از اینکه این مواد که سوغات نامیمون کشور همسایه است و کشف می‌شود را چگونه می‌توان برای صنعت دارویی و علم پزشکی مورد استفاده قرار داد؟

 کارخانه استحصال دارو از مواد مخدر 

کارخانه‌های استحصال در همه جای جهان برای تغییر و تبدیل ایجاد شده‌اند گاهی کارخانه استحصال مواد معدنی و گاهی هم استحصال دارو از موادمخدر این کارخانه دوم که خدمتتان گفتیم برای سیستان و بلوچستانی که دروازه ورود و مبارزه با مواد ویرانگر مخدر است از خیلی وقت پیش حرفش سر زبانهاست، همین ۲ سال پیش بود که دکتر اسکندر مؤمنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در یک نشست خبری به موضوع کارخانه استحصال اشاره کرد و گفت:‌ توافق شده پیگیری شود تا یک سرمایه‌گذار بیاید کارخانه‌ای در زاهدان احداث کند تا موادمخدر در همین شهر زاهدان تبدیل به دارو شود.

اهمیت‌ها

مسوولان سیستان و بلوچستان هم تاکنون در صحبت‌های متعددشان بر اهمیت ایجاد کارخانه استحصال دارو از مواد مخدر به ویژه برای این استان اصرار کرده اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان  با بیان اینکه با ایجاد کارخانه استحصال دارو از مواد مخدر برای ۳۰۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد خواهد شد گفت: موافقت اولیه با ایجاد کارخانه استحصال دارو از مواد مخدر در این استان از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

علی زندی با بیان اینکه امیدواریم با همکاری قرارگاه قدس و نگاه کلان و اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان شاهد ساخت و بهره برداری این کارخانه باشیم ادامه داد: چندین نوع مواد دارویی از موادمخدر مکشوفه تولید خواهد شد که می‌تواند استان را به یکی از قطب های تولید دارو در کشور تبدیل کند

وی بیان کرد: صدور مجوزهای لازم برای سرمایه‌گذاری در این حوزه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تسریع خواهد شد.

ضرورتی دیگر

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان نیز با بیان اینکه با توجه به حجم بالای کشفیات مواد مخدر در سیستان و بلوچستان ایجاد یک کارخانه استحصال دارو از موادمخدر لازم و ضروری است گفت: در راه مبارزه با مواد مخدر در استان سیستان و بلوچستان شهدای زیادی را تقدیم کرده‌ایم.

سید محمد هاشمی‌شهری ادامه داد: با راه‌اندازی این کارخانه در سیستان و بلوچستان  از انتقال مواد مخدر کشف شده به تهران و سایر نقاط جلوگیری خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از معضلات سیستان و بلوچستان بیکاری است، با راه‌اندازی این کارخانه برای بسیاری از دانش آموختگان رشته‌های مرتبط به این حوزه شغل ایجاد می شود.

 تبدیل ضرر به فایده

 نمی‌توان به صورت ۱۰۰ درصد از ورود مواد مخدر به کشور جلوگیری کرد و نظام مافیای جهانی و همسایه بخت برگشته‌مان هم همت و علاقه‌ای برای گذشتن از سودهای آنچنانی شان ندارند در این شرایط می‌توان از این مواد افیونی مضر وارد شده به سیستان و بلوچستان که بزرگ و کوچک نمی‌شناسد و بلا پشت بلا برای میزبانشان به ارمغان می‌آورند استفاده دیگری کرد و با ایجاد کارخانه استحصال دارو از این مواد در استان علاوه بر به دست آوردن دارو در کمترین حالت ممکن برای جوانان اشتغال ایجاد کرد که این همان تبدیل ضرر به فایده است.

منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مواد مخدر مضرات مواد مخدر کارخانه استحصال دارو از مواد مخدر سیستان و بلوچستان مبارزه با مواد مواد مخدر خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۱۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند

سردار احمد نگهبان جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: در راستای رسیدگی به مطالبات و خواسته‌های مردمی، طرح ارتقای امنیت اجتماعی با محوریت مبارزه با خرده فروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر در سطح شهر مشهد اجرا شد.

او افزود: در این طرح یک روزه پلیس مبارزه با مواد مخدر مشهد با همکاری کلانتری‌های سطح شهرستان ۳۲ خرده فروش را شناسایی و دستگیر کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی ادامه داد: در اجرای این طرح بیش از پنج کیلوگرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی آماده فروش کشف، ۱۱ باب واحد کسب مهر و موم و هشت دستگاه موتورسیکلت و ۶ دستگاه خودرو سواری که برای توزیع مواد مخدر استفاده می‌شد، توقیف و روانه پارکینگ شد.

نگهبان بیان کرد: طرح‌های پاکسازی معتادان متجاهر و کارتون خواب ادامه دارد و شهروندان نیز در صورت اطلاع از فعالیت قاچاقچیان و خرده فروشان مواد مخدر موضوع را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • کشف محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • دستگیری دو باند توزيع مواد مخدر در کرمانشاه
  • ۸۶ کیلوگرم مواد مخدر در کاشان کشف شد
  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد
  • کشف حدود ۲۵ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در تایباد
  • کشف حدود 25 کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در مرز دوغارون