Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت لوازم خانگی پارس در هفته دفاع مقدس ضمن گرامیداشت این هفته، خط تولید محصول جدید 5 فوت خود را افتتاح کرد.

به گزارش برنا از روابط عمومی لوازم خانگی پارس این مراسم با حضور سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه استان قزوین و سرهنگ طاهرخانی فرمانده سپاه ناحیه امام رضا (ع) شهرستان البرز، مدیر عامل پارس دکتر محمد زاده و کارکنان شرکت لوازم خانگی پارس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرداررفیعی آتانی در این مراسم با اشاره به اینکه «شما رزمندگان پرافتخار این ملت هستید وبه فرموده مقام معظم رهبری مرگ برآمریکای امروز خدمت به مردم است» گفت: هرچه امید به ملت بدهیم دشمنان اسلام وایران  نا امید ومایوس  می شوند. شما در اوج عزت وافتخار هستید و باید عقب افتادگی های اقتصادی صنعت خودمان را به باهمت پولادین شما عزیزان به کمال برسانیم و در این مسیر سپاه را همراه و پشتیبان خود تان بدانید

فرمانده سپاه استان قزوین ضمن بیان حمایت از تولید ملی ادامه داد: «شما کارگران و مردم ایران در اوج عزت وافتخار هستید. ایران اسلامی انتقام خود را با درهم شکستن ابهت آمریکا در عین الاسد به رخ دنیا کشید و انتقام اصلی ما خروج مفتضحانه آمریکا و اسرائیل از منطقه می باشد.»

ایرج محمدزاده مدیرعامل پارس نیز ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و خیرمقدم به میهمان به فعالیت این شرکت در دوران جنگ اشاره کرد و بیان داشت: در دوران جنگ این شرکت 80 درصد بازار مورد نیاز لوازم خانگی کشور را تولید می کرد تا در خدمت خانواده های رزمندگان باشد. 

مدیرعامل پارس با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در شعار سالهای اخیر افزود: «اگر روزی خط مقدم مبارزه با عوامل استکبار و صدامیان جنوب و غرب کشور بود. امروز خط مقدم مبارزه با استکبار شهرک های صنعتی هستند. امروز بسیجیان، رزمندگان و فرماندهان جنگ، همین کارگران صنایع و بخش اقتصادی کشور هستند. من از طرف کارگران، مدیران و پرسنل ولایتمدار و بسیجی پارس خواهشمندم که حمایت از صنعت و اقتصاد کشور بیشتر از گذشته گردد.علی رغم اینکه در سال گذشته در تامین مواداولیه با مشکل روبه رو بودیم توانستیم 140 هزار دستگاه محصول تولید کنیم تا خلا شرکت هایی را که بعد از تحریم آمریکا از کشور خارج شدند جبران کنیم.

محمدزاده همچنین با اشاره به محصول 5 فوت جدید پارس که برای اولین با حضور سردار سپاه و در هفته دفاع مقدس افتتاح شد گفت: انتظار شرکت های تولید کننده لوازم خانگی این است که اجازه ورود به شرکت هایی که در سخت ترین شرایط کشور را ترک کردند و هزینه های سنگینی را برای مردم و مجموعه اقتصاد کشور تحمیل کردند، داده نشود. خصوصا با توجه به اینکه شرکت های تولیدی درحال رشد و گسترش بیش از پیش در زمینه محصولات لوازم خانگی هستند. 

مدیرعامل پارس گفت: محصول جدید پارس برای فضاهای کوچک طراحی شده است. این محصول با تکنولوژی روز تولید شده است و با دارا بودن کیفیت مناسب قابل رقابت با مدل های خارجی است. 

ایرج محمدزاده مدیرعامل پارس با اشاره به نیاز کشور به اشتغال و تولید ادامه داد: هردستگاه یخچال تولیدی این شرکت بیش از 400 قطعه دارد که عموما از قطعه سازان همین استان تامین میشود و زنجیره ای که در مورد اشتغال ایجاد کرده است به هزاران نفر می رسد. با وجود رکودی که در بازار حاکم است شرکت پارس کارگران را دراولویت خود قرار داده و به موقع دستمزد و سبد معیشتی کارگران را پرداخت کرده است. 

ایرج محمدزاده همچنین خبر داد: «طی قراردادی با شرکت اسنوا قرار است پارس 60 هزار دستگاه انواع یخچال را با همکاری این برند تولید کند که این قرارداد بر اشتغال پایدار کارگران ما بسیار موثر است.»

گفتنی است در این مراسم علاوه  بر مدیران و پرسنل پارس، سرهنگ مهدوی منش (رئیس بسیج کارگری استان قزوین)، سرهنگ تقی پور (رئیس بسیج کارگری شهرستان البرز)، حجت الاسلام حسین عدالتی  (نماینده محترم ولی فقیه در سپاه ناحیه البرز) اسماعیل پور (فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید بابایی)، حسینی (فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید حسن پور) نیز حضور داشتند. 

در پایان این مراسم ضمن افتتاح خط تولید محصول جدید پارس با اهدا لوح تقدیر وهدیه ای ازخانواده شهدای کارگری وچند تن از رزمندگان ایثارگر کارگری شهرستان البرز تقدیر به عمل آمد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا روابط عمومی استان قزوین امام رضا مقام معظم رهبری صنعت حمایت از تولید ملی مردم ایران ایران اسلامی دفاع مقدس جنگ خانواده استکبار اقتصاد کشور اقتصاد رشد رقابت اشتغال قطعه سازان دستمزد بسیج ولی فقیه ایران جنگ حمایت از تولید ملی دفاع مقدس رقابت مدیرعامل پارس لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۳۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است

محمد صادق مهرجو کارشناس انرژی در گفت و گو با خبر نگار مهر با اشاره به اینکه میزان تولید گاز در کشور ما به اندازه توانایی و سرمایه گذاری که تا کنون انجام شده است، گفت: بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ تنها در پارس جنوبی بالغ بر ۳۵ میلیارد دلار بالغ بر سرمایه گذاری انجام شده است و باید در نظر داشت که همه کشورها همه منابع را در اختیار ندارند و مسأله‌ای که وجود دارد منابع انرژی تجدید ناپذیر سقفی برای برداشت دارند.

وی ادامه داد: زمانی که بهره برداری از منابع آغاز می‌شود در دوره ابتدایی توسعه قرار می‌گیریم و پس از آن با تولید از میادین مختلف به دوره حداکثر تولید می‌رسیم، دوره حداکثر تولید را می‌توان با تمهیداتی برای مدت زمان مشخصی نگه داشت و پس از آن دوران روع افت تولید آغاز می‌شود که ما در این دوران هستیم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: بر اساس پیش بینی‌های شرکت توتال فرانسه در سال ۲۰۰۷ که م در ابتدای تولید فازهای مختلف پارس جنوبی قرار داشتیم و به حداکثر تولید نرسیده بودیم توتال بر روند تولید هر فاز تحقیقاتی کرد و بر اساس پیش بینی آنها از سال ۲۰۲۴ دوران شروع افت تولید است که کمکم نشانه‌های افت تولید نمایان می‌شود فاز ۱۱ به عنوان آخرین فازی که توسعه داده می‌شود و امکان توسعه در پارس جنوبی وجود ندارد

مهرجو خاطر نشان کرد: پارس جنوبی از این جهت حائز اهمیت است که ۷۰ درصد گاز کشور مربوط به این میدان است و مابقی میادین ۳۰ درصد تولید گاز را تشکیل می‌دهند و می‌توان گفت که به حداکثر تولید در پارس جنوبی رسیده‌ایم و از این به بعد دوران شروع افت تولید است که نشانه‌های آن ظاهر شده است و علی الرغم اینکه فاز ۱۱ پارس جنوبی را توسعه دادیم و تولید قابل توجهی به تولید گاز اضافه شد، اما متأسفانه شاهد آن هستیم که سال گذشته با وجود توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی و به رقم تولید ۱۵ میلیون متر مکعب در روز رسید تفاوت آن‌چنانی در تولید این میدان احساس نشد و تقریباً به اندازه سال گذشته بود که نشان دهنده آن است که افت تولید در سایر فازها آغاز شده است.

به گفته وی به دوران تولید حداکثری در پارس جنوبی که تولید ۷۰ درصد گاز کشور را بر عهده دارد رسیده‌ایم و از این به بعد با بحران افت تولید مواجه خواهیم بود، که علت فشار افزایی همین است و برای مدیریت دوران افت تولید این اقدام را انجام می‌دهیم.

این کارشناس انرژی با اشاره به اینکه گاز یک ثروت یک بار مصرف و تجدید ناپذیر است توضیح داد: با اتمام این انرژی امکان جایگزینی وجود ندارد به همین علت تبدیل به ثروت می‌شود و هزینه توسعه زیر ساخت‌ها می‌شود مانند برق، صنعت، کشاورزی و… که منجر به ایجاد ارزش افزوده اقتصادی باشد

وی ادامه داد: ما اندازه‌ای که می‌توانیم و مخازن استعداد دارند تولید وجود دارد البته ممکن است سرعت توسعه با کشورهای ترغیب کند تر باشد ولی این مساله اکنون هم وجود دارد به طوری که ما در پارس جنوبی از قطر تولید بیشتری داریم چرا زیرا مصرف بیشتری داریم

مهرجو با اشاره به مصرف بی رویه و بالا بودن شاخص شدت انرژی کشور نسبت به تمام دنیا و سایر کشورهای خاورمیانه، خاطر نشان کرد: در تمام کشورها شاخص شدت انرژی رو به کاهش است و یا ثابت است در حالی که در کشور ما رو به افزایش است که علت آن پایین بودن قیمت تمام شده انرژی در کشور ما نسبت به سایر کشورها است به همین دلیل کسی اهمیتی به بهینه سازی مصرف انرژی به خصوص در بخش‌های صنعتی نمی‌دهد

وی با بیان اینکه ما باید یک مدیریت متمرکز انرژی داشته باشیم تا بتوانیم سیاست گذاری متمرکز و تنظیم‌گری متمرکز در بخش‌های مختلف داشته باشیم توضیح داد: این مدیریت می‌تواند منجر به هماهنگی و بهینه سازی متمرکز می‌شود به عنوان مثال وزارت نفت که متولی امر تولید است نمی‌تواند در زمینه بهینه سازی سایر بخش‌های صنعتی و کشاورزی دخالتی داشته باشد به همین علت به نهادی فرا دست نیاز داریم که امکان کنترل و هماهنگی همه این نهادها را داشته باشد

این کارشناس انرژی اضافه کرد: متأسفانه شورای عالی انرژی کارکرد خود را از دست داده است زیرا مخصوص سیاست گذاری است و دخالتی در هماهنگی، تنظیم‌گری و بهینه سازی ندارد و ما نیاز داریم که دائماً رصد کنیم که چه میزان انرژی تولید می‌شود و به کدام بخش چه مقدار می‌دهیم و هر بخش چه مقدار بهینه سازی کردند و چه میزان هدر رفت انرژی وجود داشته است.

مهرجو با اشاره به اینکه علاوه بر مصرف بالای انرژی در کشور هدر رفت فراوانی وجود دارد، اضافه کرد: گازهای فلز مصرف گزافی داشته‌اند، نیروگاه‌های حرارتی راندمان بالایی نداریم و در بخش خانگی که ۴۵ درصد گاز کشور مصرف می‌شود بخاری‌های گازی راندمان بالایی ندارد اگر بتوانیم از بخاری‌ها با راندمان بالا استفاده کنیم تا حدی این مشکل مرتفع می‌شود که آن هم باید دولت سرمایه گذاری کند و به صورت اقساط ماهانه بر روی قبوض گاز هزینه آن را از مردم دریافت کند، به همین دلیل نیازمند یک نهاد فرا دستگاهی برای مدیریت بخش‌های مختلف هستیم.

کد خبر 6088962 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • پوستکوعلو: باید خیلی چیزها را اصلاح کنیم؛ تاوان ضعف دفاعی‌مان را پرداختیم
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز