Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا بر مطلب ارسالی شامگاه شنبه روابط‌عمومی این آستان مقدس، حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابراهیم کلانتری در دیدار مدیرکل میراث‌‎فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس افزود: بحث میراث فرهنگی و گردشگری یکی از ارزشمندترین بحث هاست، هر گوشه ای از شیراز را که نگاه می کنیم آثاری از تمدن غنی ایرانی- اسلامی را می بینیم که منحصر به فرد و در مقایسه با تک تک نقاط ایران بی نظیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شیراز و استان فارس خطه ای اصیل و دارای فرهنگ و ادبیات فارسی اصیل است و برای ما که دنبال کار فرهنگی هستیم این باعث افتخار و البته فرصت است، حدود قرن هفتم بوده که ابن بطوطه از اینجا به عنوان زیارتگاه  مردم نام برده و به وجود مدارس تاریخی در کنارش اشاره کرده است.


تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع) گفت: ورای جایگاه مذهبی، از لحاظ تاریخی هم که در نظر بگیریم، حرم مطهر حضرت شاهچراغ علیه السلام، قطب فرهنگی در شهر شیراز محسوب می شود.
وی خاطرنشان کرد: موضوع سومین حرم اهل بیت علیهم السلام که مقام معظم رهبری بیان کردند فراتر از نگاه استانی است و مسئولان استانی و کشوری میراث و سایر مجموعه های ذیربط باید نگاهی آرمان گرایانه به این قطب فرهنگی داشته باشند. اِن شاءالله به همت دوستان میراثی عنوان حرم سوم نمود عملی پیدا کند. متاسفانه مشکلات و ناهنجاری های بسیاری، در بافت قدیمی پیرامون بین الحرمین است که لازم است هرچه سریع تر به آن ها رسیدگی شود.
دکتر کلانتری با اشاره به طرح توسعه حرم مطهر شاهچراغ (ع) خاطرنشان کرد: در این طرح باید نهایت دقت به کار برده شود تا صدمه ای به موارد میراثی و تاریخی بافت قدیم پیرامون حرم مطهر زده نشود.
وی با تاکید بر لزوم معرفی هرچه بیشتر جاذبه های تاریخی شیراز و فارس برای جهانیان خاطرنشان کرد: تک تک آثار تاریخی شیراز ارزشمند است، فقط نزدیک ۱۰ مدرسه قدیمی که در دنیای امروز سرمایه ملی است، در شیراز داریم، آرامگاه های سعدی و حافظ و مجموعه زندیه، همینطور آثار تاریخی قبل از اسلام همچون تخت جمشید، پاسارگاد و نقش رستم.
تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع) اظهار داشت: باید برنامه ریزی شود تا این ظرفیت عظیم باید مورد توجه جهانیان قرار گیرد. کلانتری یادآور شد: همین بنای تاج‌محل در هند که محل توجه جهان است، کار معماران و هنرمندان فارس و شیراز است و پیرامون این مکان گردشگری، صدها شغل ایجاد شده است. این ظرفیت را ما چند برابر در کشور خودمان داریم.
تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع) در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیش‌بینی حضور گسترده گردشگران داخلی و خارجی در فارس پس از اتمام کرونا، گفت: گردشگران خارجی در کنار جاذبه های تاریخی، تشنه اخلاق، فرهنگ و معنویت هستند، لذا ما باید از این فرصت ارزشمند برای بیان اصول اعتقادی خودمان برای گردشگران خارجی که به شیراز و آستان مقدس مشرف می شوند، بهره ببریم.

برچسب‌ها شیراز میراث فرهنگی آستان مقدس شاهچراغ اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری فارس شاه‌چراغ فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز میراث فرهنگی آستان مقدس شاهچراغ شیراز میراث فرهنگی آستان مقدس شاهچراغ اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری فارس شاه چراغ فارس حرم مطهر شاهچراغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی

هم‌زمان با روز معلم، بازدید از موزه‌ها، پایگاه‌ها و اماکن فرهنگی‌تاریخی برای معلمان و اساتید رایگان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از میراث آریا، با موافقت سید عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اماکن فرهنگی‌تاریخی در روز ۱۲ اردیبهشت برای معلمان و استادان دانشگاه، رایگان است.

بر اساس این خبر، روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌ماه، معلمان، آموزگاران و استادان دانشگاه با ارائه کارت شناسایی مرتبط می‌توانند از موزه‌ها، پایگاه‌های میراثی و اماکن فرهنگی‌تاریخی در سراسر کشور، به‌صورت رایگان بازدید کنند.

ساعت کاری اماکن فرهنگی‌تاریخی در شش‌ماهه نخست سال جاری در طول ایام هفته از ۹ تا ۱۸ است و در روزهای پنجشنبه و جمعه، تا ساعت ۲۰ افزایش می‌یابد.

علاقه‌مندان به بازدید از هر موزه، پایگاه میراثی یا محوطه تاریخی، با مراجعه به تارنما یا صفحه آن در فضای مجازی، از ساعات دقیق فعالیت آن اطلاع حاصل کنند.

کد خبر 748660

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود