Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:21:41 GMT

۳۵ هزار کارگر بخش صنعتی خراسان رضوی واکسینه شدند

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۷۸۹۸۳

۳۵ هزار کارگر بخش صنعتی خراسان رضوی واکسینه شدند

به گزارش شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی، علی بهرامی زاده روز یکشنبه افزود: تزریق دُز اول واکسن به کارگران از ۲۱ مردادماه، همزمان با روز ملی صنایع کوچک در مراکز تجمیعی تخصصی شهرک‌های صنعتی استان آغاز شد و دز دوم آن نیز از روز ۱۸ شهریورماه عملیاتی شده است. 

وی بیان کرد: شهرک صنعتی توس اولین شهرکی بود که واکسیناسیون کارگران را آغاز کرد و هم اکنون کار تزریق دز اول و دوم واکسن کارگران در مراکز تجمیعی تخصصی شهرکهای صنعتی خراسان رضوی ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در خصوص مراکز واکسیناسیون کارگران گفت: در حال حاضر ۱۲ مرکز تخصصی تجمیعی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی برای واکسیناسیون جامعه کارگری داخل و خارج از شهرک‌ها با همکاری شرکت‌های خدماتی همان شهرک‌ها دایر است و در ۶ شهرک صنعتی و نواحی آن‌ نیز با همکاری نزدیکترین مراکز واکسیناسیون مرکز بهداشت، کار تزریق واکسن به آنان ادامه دارد. 

وی خاطرنشان کرد: ۳۵ هزار کارگری که تاکنون واکسن کرونا دریافت کرده اند، مربوط به افرادی است که به مراکز تجمیعی مراجعه کرده‌اند و این در حالی است که شماری از آنان نیز قبل از ۲۱ مردادماه و با توجه به داشتن شرایط سنی دذریافت واکسن و یا قرار داشتن در شمول گروه‌های جامعی که توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام شده بود، واکسن خود را در مراکز شهری و عادی دریافت کرده بودند. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی اضافه کرد: از زمان آغاز واکسیناسیون کارگران در ابتدا متولدان قبل از سال ۶۰ واکسینه شدند ولی اکنون کار تزریق واکسن به کارگران در اکثر شهرک‌های صنعتی بدون محدودیت سنی انجام می‌شود.

برچسب‌ها ستاد ملی مبارزه با کرونا مشهد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران کارگر طرح واکسیناسیون کرونا پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد ملی مبارزه با کرونا مشهد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ستاد ملی مبارزه با کرونا مشهد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران کارگر طرح واکسیناسیون کرونا صنعتی خراسان رضوی شهرک های صنعتی شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۸۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • وضعیت نابسامان نیروی کار در خراسان رضوی
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • تجلیل از ۱۰۰۰ پاکبان کرمانشاه در جشن «خداقوت کارگر»
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد