Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، انتخابات زودهنگام و پیش از موعد عراق طبق برنامه ریزی ها، ۱۰ اکتبر جاری (۱۸ مهر ۱۴۰۰) در این کشور برگزار خواهد شد.

«عبدالامیر الشمری»، رئیس کمیته عالی امنیت انتخابات عراق در نشست مطبوعاتی خبر داد که ۲۵۰ هزار نیروی امنیتی و نظامی امنیت انتخابات پیش روی این کشور را بر عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود که نیروهای امنیتی و نظامی برای تامین امنیت و اطمینان از حفاظت از شعب اخذ رای در سراسر کشور به حالت آماده باش درآمده اند.

الشمری ادامه داد که در همین چارچوب ۲۵۰ هزار نیروی عملیاتی نظامی و امنیتی در استان های ۱۸ گانه عراق تامین امنیت انتخابات دهم اکتبر را برعهده دارند.

جانشین فرمانده ستاد عملیات مشترک عراق بیان کرد که در اجرای این طرح امنیتی نیروهای یاد شده امنیت، حفاظت و پایش ۸۲۷۳ شعبه رای در سراسر کشور تامین می کنند.

این مقام بلندپایه نظامی عراق یادآور شد که صندوق های رأی در پنجم اکتبر (۱۳ مهر ) وارد مراکز رای گیری می شود و همه مقدمات و ابزارهای امنیتی در این زمینه تامین شده است.

رقابت های انتخاباتی مجلس میان گروه های سیاسی عراق از مدت ها پیش شدت گرفته است و پیش بینی می شود هر چه انتخابات به موعد برگزاری نزدیک تر شود، مشارکت عراقی ها و رقابت گروه های سیاسی شتاب بیشتری خواهد گرفت.

رقابت ها در روزها و هفته های گذشته آن قدر شدید و داغ بوده که به آتش زدن تابلوهای انتخاباتی برخی نامزدها و گروه های سیاسی انجامیده است.

همزمان با این پدیده ها که به اعتقاد ناظران، خبر از احتمال تشدید خشونت ها در آستانه انتخابات پارلمانی عراق می دهد، گزارش ها حاکی است که احتمالا انتخابات آینده این کشور با پاره ای شگفتی ها و نتایج غیرمنتظره همراه باشد و برخی گروه های جدید را در صحنه سیاسی این کشور مطرح کند.

کمیسیون عالی مستقل انتخابات عراق پیشتر گفته بود که ۴۴ ائتلاف سیاسی و ۲۶۷ حزب به علاوه بیش از سه هزار و ۵۲۰ نامزد در انتخابات مجلس مشارکت می کنند که یک هزار و دو نامزد از ائتلاف های سیاسی و یک هزار و ۶۳۴ نامزد با معرفی از سوی احزاب و ۸۸۷ نامزد نیز به صورت مستقل نام نویسی کرده اند.

این کمیسیون، شمار نامزدهای زن شرکت کننده در انتخابات زودهنگام عراق را ۹۶۳ نفر اعلام کرده و افزوده است که سهمیه ثابت زنان در انتخابات آینده عراق نیز ۲۵ درصد در نظرگرفته شده است.

کمیسیون عالی مستقل انتخابات، تعداد کل واجدان شرایط رای در کشور ۴۰ میلیون نفری عراق را بیش از ۲۵ میلیون نفر اعلام کرده است.

این انتخابات قرار است با نظارت ۱۳۰ ناظر بین المللی از کشورهای مختلف همراه باشد.

گروه های سیاسی گوناگون شیعه، کرد و سنی به عنوان مهمترین و عمده ترین بازیگران صحنه سیاسی این کشور متناسب با سهم خود از همان نخستین روزهای تعیین دهم اکتبر و حتی پیش از این تاریخ رایزنی های خود را برای کسب کرسی های بیشتر پارلمان آغاز کرده و همچنان به این رایزنی ها ادامه می دهند.

دولت عراق زیر فشار اعتراض های گسترده مردمی که از اکتبر ۲۰۱۹ آغاز شد و به استعفای «عادل عبدالمهدی»، نخست وزیر پیشین منجر شد، ۱۰ اکتبر ۲۰۲۱ را به عنوان زمان برگزاری انتخابات زودهنگام اعلام کرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: امنیت انتخابات گروه های سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۳۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌غربی با توجه به صدور هشدار نارنجی توسط سازمان هواشناسی و آغاز بارش‌ها در این استان گفت: با دستور استاندار تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، امیرعباس جعفری امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران و با توجه به آغازش بارش‌ها در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: پیرو صدور هشدار سطح نارنجی توسط سازمان هواشناسی و با دستور استاندار تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند.

وی افزود: اطلاع‌رسانی بسیار خوبی توسط صداوسیما و رسانه‌ها انجام گرفته و از مردم خواسته شد از اتراق و حضور در بستر و حریم رودخانه‌ها اجتناب کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌غربی گفت: از کوهنوردان خواستاریم در این مدت از صعود در مناطق پرخطر خودداری و دامداران نیز از حضور دام‌هایشان در کنار رودخانه‌ها، کوهپایه‌ها و دره‌ها پرهیز کنند.

جعفری با بیان اینکه در راستای اقدامات پیشگیرانه در طول دو سال گذشته کارهای بسیار خوبی در آذربایجان‌غربی علی‌رغم اینکه اکثریت شهرها و روستاهایش در کنار رودخانه‌ها قرار دارد، انجام گرفته است، تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و نقاط حادثه‌خیز لایروبی انجام شده است.

وی ادامه داد: در محدوده شهرها نیز شاهد لایروبی رودخانه‌های داخل شهر توسط شهرداری‌ها و همچنین اقدامات مناسب در راستای هدایت آب‌های سطحی بوده‌ایم.

کد خبر 751227

دیگر خبرها

  • احمدیان: امیدواریم روابط اقلیم کردستان با ایران در بُعد امنیتی گسترش یابد
  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • اینجا تهران است بە وقت اقلیم کردستان / اهمیت سفر بارزانی بە ایران
  • اعتراف جاسوس ها درباره اطلاعاتی که به «گروه ۴۰۰» داده‌اند | افشای جزئیات شکست جاسوسی آمریکا و انگلیس
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند