Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@23:42:15 GMT

طرح موشک توریستی چینی‌ها منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۰۰۹۰۷

طرح موشک توریستی چینی‌ها منتشر شد

شرکت چینی "CAS Space" که یکی از شرکت‌های تجاری وابسته به آکادمی علوم چین(CAS) است اخیرا از طرح گرافیکی موشک گردشگری فضایی خود رونمایی کرد که به نظر می‌رسد چینی‌ها در طراحی آن از موشک‌های دو شرکت بلواوریجین جف بزوس و اسپیس ایکس ایلان ماسک الهام گرفته‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، قسمت بالایی موشک چینی شبیه موشک نیوشپرد شرکت بلواوریجین و بدنه آن شبیه موشک استارشیپ اسپیس ایکس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر آن این موشک مجهز به باله‌های جانبی است که آنها هدایت فرود را بر عهده دارند.

شرکت CAS Space قصد دارد از سال ۲۰۲۴ مشتریانی که هزینه سفر را پرداخته‌اند به فضای زیر مداری ارسال کند.

بنابر بیانیه مطبوعاتی این شرکت، این موشک توان حمل حداکثر هفت مسافر را خواهد داشت و طی آن مسافران ۱۰ دقیقه در شرایط گرانش صفر درست در بالای خط کارمان شناور خواهند بود. خط کارمان خطی فرضی در آسمان در ارتفاع ۱۰۰ کیلومتری(۶۲ مایل) از سطح زمین‌است.

گرچه صنعت گردشگری فضایی زمانی تنها یک ایده بود که در فیلم‌های علمی-تخیلی قابل اجرا بود اما اکنون این موضوع در واقعیت نیز اجرا شده است چرا که تاکنون چند میلیاردر موفق به رفتن به این سفر رویایی شده‌اند. ریچارد برانسون بنیانگذار ویرجین گلکتیک و جف بزوس هر دو تجربه سفر به فضای زیر مداری را داشته‌اند.

۱۱ ژوئیه "ریچارد برانسون" بنیان‌گذار شرکت فضایی "ویرجین گلکتیک" در قالب اولین پرواز فضایی سرنشین‌دار تجاری به همراه پنج فرد دیگر که تمامی آنها از کارمندان این شرکت بودند به فضا رفتند.۲۰ ژوئیه نیز "جف بزوس" به همراه  والی فانک ۸۲ ساله به عنوان مسن‌ترین فضانورد، اولیور دیمن ۱۸ ساله به عنوان جوان‌ترین مسافر فضا و مارک بزوس برادرش با موشک "نیوشپرد" شرکت "بلواوریجین" به فضا رفتند و پس از دقایقی ماندن در گرانش صفر به زمین بازگشتند. اگرچه خود ایلان ماسک هنوز خود به این سفر نرفته است، اما اخیرا شرکت وی چهار فرد غیرنظامی را برای سفری سه روزه به مدار زمین فرستاد.

۱۵ سپتامبر نیز شرکت اسپیس ایکس ماموریت Inspiration۴ را انجام داد و طی آن چهار شهروند غیرنظامی به نام‌های "هیلی آرکنو"، "کریس سمبروسکی"، "سیان پروکتور به همراه "جارد آیزاکمن" را به مدار زمین فرستاد. در حال حاضر چین می‌تواند کشور بعدی باشد که به صنعت گردشگری فضایی می‌پیوندد. موشک چینی‌ها که قرار است قابل استفاده مجدد باشد پیش از زمان پرتابش چندین بار مورد آزمایش قرار خواهد گرفت. انجام آزمایشات زیرمداری برای سال ۲۰۲۲ برنامه‌ریزی شده است و یک سال پس از آن نیز ماموریت بدون سرنشین این شرکت انجام خواهد شد و سپس خدمات گردشگری فضایی این شرکت در سال ۲۰۲۴ آغاز خواهد شد. با این حال جدول زمانی شرکت CAS Space در مقایسه با شرکت‌های آمریکایی که تاکنون این کار را کرده‌اند، بسیار بلند پروازانه است چرا که شرکت بلواوریجین اولین آزمایشات خود را در سال ۲۰۱۵ آغاز کرد.

به گفته CAS Space ، گردشگران قبل از پرتاب،  چندین دوره آموزشی کوتاه مدت را خواهند گذراند اما فعلا این شرکت جزئیات بیشتری در مورد نوع آموزش آنها ارائه نکرده است.

البته شرکت بلواوریجین قرار است یک ماموریت سرنشین دار دیگر نیز انجام دهد. دومین ماموریت گردشگری فضایی این شرکت در ۱۲ اکتبر انجام خواهد شد و طی آن "ویلیام شاتنر" بازیگر کانادایی ۹۰ ساله نیز حضور خواهد داشت. ویلیام شاتنر بازیگر، نویسنده و نوازنده کانادایی است. وی بیش از هر چیز بخاطر ایفای نقش کاپیتان جیمز کرک در مجموعه تلویزیونی پیشتازان فضا مشهور است. او پس از این سفر، مسن‌ترین فردی که به فضا رفته، خواهد شد. همچنین سخنگوی شرکت فضایی "ویرجین گلکتیک" تایید کرد که ایلان ماسک بنیانگذار شرکت فضایی خصوصی "اسپیس‌ایکس" بلیت پرواز فضایی توریستی ویرجین گلکتیک را خریداری کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چین موشك اسپیس ایکس بلو اوریجین جف بزوس ایلان ماسک آکادمی علوم چین ریچارد برانسون شرکت بلواوریجین ویرجین گلکتیک گردشگری فضایی اسپیس ایکس خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۰۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟

به ‌گزارش همشهری آنلاین و به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های دولتی چین گزارش داده اند که او ابتدا با لی چیانگ، نخست‌وزیر چین ملاقات کرده است.

در این دیدار، لی به ماسک گفته است که توسعه تسلا در چین می‌تواند به‌عنوان یک نمونه موفق از همکاری اقتصادی و تجاری میان آمریکا و چین محسوب شود. این درحالی است که خودروساز آمریکایی تأییدیه کلیدی را همزمان با سفر ماسک از سوی یک انجمن خودروسازی چینی دریافت کرده است.

این تأییدیه تصریح کرده که خودروهای مدل ۳ و Y تسلا ازجمله مدل‌هایی هستند که با الزامات امنیت داده چین مطابقت دارند.

۲ منبع جداگانه همچنین به رویترز گفته اند که تسلا با بایدو به توافق رسیده است تا از مجوز نقشه‌برداری غول فناوری چینی برای جمع‌آوری داده‌ها در جاده‌های عمومی چین استفاده کند که آنها چنین موضوعی را یک گام کلیدی برای معرفی FSD یا همان خودران‌های کامل (Full Self-Driving) در این کشور توصیف کرده‌اند.

امنیت و انطباق داده‌ها ازجمله دلایلی بوده است که سازنده خودروهای الکتریکی آمریکایی که ۴سال پیش مستقل‌ترین نسخه نرم‌افزار خودکار (Autopilot) خود را عرضه کرده بود، هنوز نتوانسته است FSD را به‌طور کامل در چین، دومین بازار بزرگ جهان با وجود مشتریان فراوان، در دسترس قرار دهد.

بیشتر بخوانید:

پمپ بنزین روباتیک افتتاح شد | دست‌های‌تان کثیف نمی‌شود!

رگولاتورهای چینی از سال۲۰۲۱، تسلا را ملزم کرده بودند که تمام داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط ناوگان چینی خود در شانگهای را ذخیره کند و این باعث می‌شود، این شرکت قادر به بازگرداندن اطلاعات به ایالات متحده نباشد.

ماسک به‌دنبال دریافت مجوز برای انتقال داده‌های جمع‌آوری شده در کشور به خارج از کشور برای آموزش الگوریتم‌هایی برای فناوری‌های رانندگی خودران است.

کد خبر 848116 برچسب‌ها خودروی برقی ایلان ماسک چین خودرو خودرو مدرن، لوکس و هوشمند شرکت‌ خودروسازی تسلا

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند