Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سابق سازمان بازرسی کل کشور نفوذناپذیری و عدالت‌طلبی را دو رویکرد اساسی دستگاه قضا در دوره تحول و تعالی عنوان کرد و گفت: بازدید‌های رئیس قوه قضائیه از زندان‌ها مفید و مثمرثمر بوده است.

خبرگرازی میزان - آنا نوشت: حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور با اشاره به عملکرد دستگاه قضا در ۱۰۰ روز اول دوره «تحول و تعالی» به ریاست محسنی اژه‌ای و توجه به مطالبات مردم، اظهار کرد: رئیس جدید دستگاه قضا با توجه به اشراف کامل به امورات این قوه و نیز تجربه موفق که در بخش‌های مختلف آن داشته‌اند، بحمدالله از همان ابتدای شروع به کار، اقدامات مفید و موثری را انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شناخت و اشراف کامل به قوه قضائیه و خصوصیات و ویژگی‌های شخصی حاج اقای محسنی مانند شجاعت، قاطعیت، استقلال فکری، عدالت طلبی و نفوذناپذیری این فرد انقلابی موجب شده تا در این مدت کوتاه مسئولیت، بسیار خوب و موفق ظاهر شود که اتفاقاً موجب رضایت مردم و اعتماد آن‌ها به دستگاه قضائی شده است.

معاون سابق سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه در این مدت سرمایه اجتماعی قوه قضائیه و از همه مهم‌تر اعتماد مردم به قوه افزایش پیدا کرده است، ادامه داد: حضور رئیس دستگاه قضا بین مردم و ارتباط مستقیم با آن‌ها و شنیدن مشکلات و سپس پیگیری مشکلات امر مهمی است که در این مدت ۱۰۰ روزه رخ داده است. بنده اطلاع دقیق دارم که شخص رئیس دستگاه قضا بعد از هر حضورش بین مردم، به‌ جد پیگیر است تا مسائلی که مطرح می‌شود، پیگیری شده تا به نتیجه مطلوب برسد.

موسی‌پور گفت: بازدید‌های رئیس دستگاه قضا از بخش‌های مختلف قوه قضائیه به‌خصوص بازدید از زندان‌ها، در حل مشکلات زندانیان و رفع مشکلاتی که در زندان وجود دارد، از دیگر اقدامات دوره «تحول و تعالی» دستگاه قضاست که مورد رضایت زندانیان نیز قرار گرفته است. افرادی که در زندان هستند باید مورد توجه قرار گیرند تا این افراد بعد از گذراندن دوران محکومیت، با دلی خوش به جامعه بازگردند. در این دوره توجه ویژه‌ای به اشتغال این افراد بعد از زندان و حمایت از خانواده‌های زندانیان شده است که بسیار حائز اهمیت است. از طرفی سیاست حبس‌زدایی و تلاش برای کاهش جمعیت کیفری نیز با تلاش قوه قضائیه و سازمان زندان‌ها دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: فرمان ۱۰ ماده‌ای که رئیس جدید دستگاه قضا برای حل مشکلات قوه قضائیه صادر کرد نیز تاکنون موثر بوده است و چشم‌انداز خوبی را برای مدیریت حجت‌الاسلام اژه‌ای در قوه عدلیه می‌توان مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید: عضو هیئت رئیسه مجلس: روند تحول در قوه قضاییه شتاب گرفته است

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: رئیس قوه قضاییه قوه قضاییه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس قوه قضاییه قوه قضاییه دستگاه قضا قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۹۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی صبح شنبه در دیدار با رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر کرج، یکی از ویژگی‌های بارز البرز را تعامل، همکاری و هم افزایی اجزای مختلف مدیریتی استان دانست و گفت: از آغاز فعالیتم در استان البرز، افزایش تعاملات با سایر بخش‌ها را با حفظ استقلال دستگاه قضائی سرلوحه اقدامات مجموعه قضائی قرار داده‌ام.

وی با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه تعاملات و همکاری بین دستگاه قضائی و سایر مجموعه‌ها اعم از اجرایی و شهری به منظور شناسایی و حل مشکلات را یکی از ویژگی‌های مهم استان البرز می‌داند، اجرای طرح پارکرود در اراضی آزادسازی شده رودخانه کرج، تعطیلی زندان رجایی شهر و پیگیری رفع مشکل سند اراضی اسلام آباد را از مصادیق همکاری دستگاه قضائی با مدیریت شهری بیان کرد.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به اینکه اگر همکاری سازنده بین همه دستگاه‌ها نباشد انجام بسیاری از مأموریت‌ها با مشکل مواجه خواهد شد، مطرح کرد: افزایش ورودی پرونده‌ها یکی از معضلات دستگاه قضائی است. برخی از این پرونده‌ها با همکاری و انجام وظایف مدیریت شهری و با اقدامات پیشگیرانه قابلیت کاهش دارد.

فاضلی هریکندی بیان کرد: به عنوان نمونه بخشی از پرونده‌های حقوقی استان البرز، اختلافات مرتبط با مشارکت در ساخت یا پیش فروش است که شهرداری می‌تواند با انجام وظایف قانونی خود در این زمینه کمک کند تا شاهد کاهش ورودی باشیم.

وی با اشاره به تعطیلی زندان رجایی شهر و انتقال مدیریت زندان قزلحصار به عنوان مصوبات سفر ۱۷ فروردین سال گذشته رئیس قوه قضائیه به استان البرز متذکر شد: یکی از این مصوبات که مربوط به تعطیلی زندان رجایی شهر بود انجام شد اما در مورد زندان قزلحصار، نظر مجموعه قضائی استان با توجه به محدودیت‌های فضای فیزیکی ندامتگاه‌های البرز، انتقال مدیریت آن از تهران به البرز است.

وی در پایان بر لزوم توجه به سلامت مجموعه شهرداری و کارکنان آن و گسترش نظارت درون سازمانی در شهرداری‌ها و مدیریت شهری تاکید کرد و گفت: با توجه به تنوع اختیارات و حوزه‌های فعالیت مدیریت شهری، اقتضا دارد نظارت درون سازمانی در تقدم باشد و در صورت مشاهده تخلف و بزه، دستگاه قضائی نیز بدون اغماض ورود و برخورد قاطع خواهد کرد.

کد خبر 6089618

دیگر خبرها

  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • توصیه‌های رئیس دستگاه قضای البرز به شورای شهر کرج
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • سردار رادان: در طرح نور، ما حمایت رئیس جمهور و قوه قضائیه را داریم
  • عصبانیت پسر معاون سابق از انتشار اعترافات متهمان پرونده‌اش!
  • نگهداری مواد مخدر توسط فرزند معاون سابق قوه قضائیه؟ | افشای راز خودروهای مازراتی، پورشه و بنز در جلسه دادگاه | عصبانیت آقازاده از انتشار اعترافات!
  • سرعت رسیدگی به پرونده ۸ مهر انتظار از قوه‌ قضائیه است
  • رئیس سازمان بسیج: نگاه به ایران بعد از عملیات وعده صادق ارتقا پیدا کرد
  • طی مدتی که معاون اول قوه قضاییه بودم، ارتباطات خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم
  • رئیس قوه قضائیه: نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن سلیقه‌های مختلف هراسید