Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود ثمینی گفت: برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید به دنبال اشتغال پایدار واقعی برای جوانان بود.

به گزارش خبگزاری برنا از لرستان؛ ثمینی روز دوشنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان لرستان که در سالن جلسات استانداری برگزارشده بودبا بیان اینکه  از لحاظ توسعه یکسری عقب ماندگی های تاریخی در استان وجوددارد که بربیکاری جوانان  تاثیرگذاراست،اظهارکرد:باید به دنبال اشتغال پایدار واقعی برای جوانان باشیم زیرا اشتغال پایدار پایه ای ا برای رفع آسیب های اجتماعی است که از اوایل بیکاری درپی خواهد داشت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اگر جوانان با شغل پایدار صاحب زندگی شوند وتشکیل خانواده بدهند  به همین میزان نیز از آسیب های اجتماعی کم می شود .

ثمینی بیان کرد: درستاد ساماندهی امور جوانان  وضعیت جوانان را باید به گونه ای ساماندهی کنیم که شرایط جوانان فقط در بحث ازدواج خلاصه  نشود بلکه باید تمام زیرساختهای لازم فراهم شود وسپس به ازدواج به عنوان  یک بخش از کار پرداخت .

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه باید فاصله خودرا با جوانان کاهش دهیم تا جوانان حرف واقعی خود را بیان کنند، تصریح کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری تمام تاکیدات بر اعتماد و استفاده از جوانان است  لذا باید بتوانیم جوانان را در مجاورت افراد خبره قرار داده و به آنها اعتماد کنیم وپرورششان  دهیم.

ثمینی با تاکید براینکه باید آینده را به جوانان بسپاریم  ،گفت: درک پذیرش وپرورش جوانان در کنار مدیران باتجربه بر پیشرفت جامعه موثر است.

او با بیان اینکه بسیاری از اقدامات انجام گرفته در ارکان ها و نهاد های مختلف در سالیان گذشته در پیشگیری از فرار مغزها موثربوده است ، خاطرنشان کرد: پس از هشت سال دفاع مقدس بسیاری  از توانمندی های کشور مرهون جوانان است  زیرا توانستیم آن ها را حفظ کنیم ودر خدمت کشور قرار دهیم.

 ثمینی ناامیدی جوانان را یک خطر دانست وافزود: لازم است گفتمان خود را بر مبنای جوان محوری قرار دهیم و در زمینه های مختلف باید فعالیت کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به بحث توانمندسازی و حمایت از سمن ها  ایجاد زمینه برای جوانان علاقه مند به فعالیت های اجتماعی را مهم ارزیابی کرد وگفت:صرف داشتن مدرک تحصیلی نمی تواند کارگشا باشد بلکه باید درکنار تحصیلات مهارت آموزی رانیز در دستور کار قرار دهیم.

او با بیان اینکه مهارت آموزی یک اصل است، ادامه داد: باید در جهت توانمند سازی جوانان حرکت کنیم و آموزش های مهارتی  در بین جوانان تحصیل کرده افزایش پیدا کند.

ثمینی یادآورشد: بیش از ۹۰ درصد کسانی که در فنی و حرفه ای آموزش می بینند بر موضوع  مهارت آموزی واقف هستند ولی حمایت های مالی نیز لازم است که بانکها باید دراین زمینه فعالیت بیشتری داشته باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جوانان سمن ها مهارت آموزی مهارت آموزی قرار دهیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۴۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند

مهرداد عظیمی در مراسم روز جهانی کارگر در سنندج اظهار داشت: پس از تصویب اساسنامه سازمان فنی و حرفه ای پس از چند دهه، براساس یکی از بندهای آن، تمام دستگاه‌های دولتی مکلف اند بخشی از بودجه عمرانی سالانه خود را صرف آموزش مهارت‌های کارگران دهند که عدد قابل توجهی است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عظیمی با اشاره به کاهش ۱۴ درصدی آمار صدمات حین کار در کشور ادامه داد: در واگذاری امر آموزش به بخش خصوصی رشد ۱۱۴۰ درصد داشته ایم.

 وی با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار داشت: انقلاب ما انقلاب مردمی است و اقتصاد هم باید در دستان کارگران و کارفرمایان راهبری شود.

عظیمی بیان کرد: هر میزان از اقتصاد دولتی فاصله بگیری و شرایط مشارکت مردم در امورات اقتصادی موفق خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: کردستان و مردمان قهرمانش صفحات زرینی از تاریخ پرافتخار را به نام خود به ثبت رساندند و ایران به وجود کردستان افتخار می‌کند.

وی با بیان اینکه این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های آن سرمایه نیرو‌های انسانی است، گفت: باید الگو‌های موفق را به کشور تحویل دهند.

عظیمی با تاکید بر اینکه یکی از ماموریت‌های بخش استان معرفی درست و حرفه‌ای ظرفیت‌های استان است، ادامه داد: استاندار کردستان شجاعانه با استفاده از ظرفیت‌های سنتی و آیینی، تلاش دشمن برای بدنام کردن این استان را خنثی می‌کند.

در این مراسم از کارگران برتر تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • پیام آیت الله مظاهری به هجدهمین دوره همایش حکمت مطهر
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج