Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر دوشنبه ایرنا از خانه ملت، «وحید جلال زاده» در دیدار با آنداراس اییبی رئیس مجلس شورای ملی سوئیس با اشاره به صد سال ارتباطات دوستانه میان ایران و سوئیس گفت: سابقه صد سال مراودات میان دو کشور پشتوانه محکمی برای گسترش مناسبات فی‌مابین است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: مجالس ایران و سوئیس می توانند به تحکیم و تقویت ارتباطات در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر عملیاتی شدن توافقات امضا شده میان دو کشور افزود: اجرایی شدن نقشه راه امضا شده میان روسای جمهور ایران و سوئیس در سال های اخیر، می تواند به ارتقا سطح مناسبات اقتصادی و تجاری فیمابین منجر شود.

جلال زاده در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به معضلات بوجود آمده از سوی قدرت های جهانی تصریح کرد: جهان امروز از استانداردهای دوگانه کشورهای قدرتمند رنج می برد و تحریم های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان نتیجه این سیاست غیرمنطقی و نادرست است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش های مختلف با تأیید فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تأکید داشته ولی قدرت های زورگو با نادیده گرفتن این گزارش ها به حمایت خود از رژیم صهیونیستی که دارای کلاهک های هسته ای است، ادامه می دهند.

وی در ادامه در خصوص تحولات منطقه بویژه پناهجویان افغانی گفت: جمهوری اسلامی ایران به مدت چهل سال میزبان پناهندگان افغانی است و باید سازمان های بین المللی فعال در این بخش متعهد به کمک های بشردوستانه باشند.

جلال زاده در همین راستا افزود: قاچاق و ترانزیت مواد مخدر از مرزهای شرقی ایران به اروپا توسط قاچاقچیان هزینه های زیادی به کشورمان وارد کرده است ولی کشورهای اروپایی به تعهدات خود در این زمینه عمل نکرده اند.

این نماینده مجلس استقلال کشورهای اروپایی به ویژه سوئیس در برابر سیاست های تحریمی آمریکا را لازمه گسترش ارتباطات اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران دانست.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان بر تداوم همکاری میان شرکت ها و بخش های خصوصی، گسترش توریسم و توسعه همکاری های کشاورزی میان دو کشور تأکید کرد.

رییس مجلس شورای ملی سوئیس: شرکت‌های سوئیسی علاقمند به سرمایه‌گذاری مشترک با همتایان ایرانی هستند

آنداراس اییبی رئیس مجلس شورای ملی سوئیس در ادامه با ابراز خرسندی از سفر به کشورمان، جمهوری اسلامی ایران را کشوری را مهم و محوری در منطقه خواند و گفت: پارلمان و دولت سوئیس همواره به دنبال توسعه و گسترش مناسبات با ایران هستند و حل مسائل مربوط به توافق برجام می تواند به تسهیل مراودات فیمابین منجر شود.

وی با اشاره به توانمندی های دو کشور در بخش های مختلف اقتصادی افزود: ظرفیت های فراوانی در عرصه های کشاورزی، صنعتی و توریسم در سوئیس و ایران وجود دارد و شرکت های سوئیسی علاقمند به سرمایه گذاری های مشترک با همتایان ایرانی خود هستند.

اییبی با قدردانی از میزبانی جمهوری اسلامی ایران از پناهندگان افغانی گفت: برخورد انسانی و فراهم کردن شرایط مناسب زندگی پناهندگان در ایران قابل تقدیر است و کشور سوئیس سعی نموده در بحث کمک های بشردوستانه فعال باشد و بودجه سیاست های حمایتی خود را افزایش دهد.

رئیس مجلس شورای ملی سوئیس در پایان بر فعال کردن و تسهیل مراودات میان بخش های خصوصی دو کشور تأکید کرد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی برجام ارومیه وحید جلال زاده مجلس یازدهم سوئیس ایالات متحده آمریکا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی رژیم صهیونیستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی برجام ارومیه مجلس شورای اسلامی برجام ارومیه وحید جلال زاده مجلس یازدهم سوئیس ایالات متحده آمریکا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی رژیم صهیونیستی مجلس شورای ملی سوئیس جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی جلال زاده دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۶۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی صبح امروز یکشنبه در دیدار با شیخ حسن البغدادی، عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان در خصوص برگزاری سالانه کنفرانس وحدت اسلامی در تهران و پروژه‌های مختلف مجمع تقریب در ایجاد وحدت میان مسلمانان سخن گفت.

وی با اشاره به حضور هیأت‌های اهل سنت در ایران اسلامی و بازدید آنها از شهرها و مناطق سنی‌نشین در کشورمان و برگزاری نشست با علمای اهل‌سنت در این شهرها، از حضور ۴۰ عالم مسلمان از کشورهای مختلف در شورای عالی و حضور ۱۴۰ نفر در مجمع عمومی تقریب خبرداد.

دبیرکل مجمع تقریب در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تشکیل اتحادیه کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: ما باید یک قله و چشم‌انداز برای خود داشته باشیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام شهریاری همچنین به خیزش دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا اشاره کرد و افزود: بسیاری از آنها حتی مسلمان نیستند اما مفهوم ظلم را می‌فهمند. آنها از اسلام یا مسلمانان دفاع نمی‌کنند بلکه از مظلومان دفاع می‌کنند.

وی ادامه داد که ما باید با تأکید بر از مفاهیم عامه مانند حقوق بشر، عدالت و ظلم با کسانی که قصد ایجاد تفرقه دارند، مقابله کنیم. در ادامه این نشست شیخ حسن البغدادی نیز با تاکید بر لزوم وجود ارتباط میان اعضای تقریب گفت: تقریب برای شهید اول و شهید ثانی و دیگر علما یک تعارف نبود و آنها در عمل به این امر اعتقاد داشتند.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) فرمودند که باید دست بیگانگان از کشورهای اسلامی کوتاه شود، تصریح کرد: امروز اسرائیل، همان دست بیگانه است و ما معتقدیم که اگر اسرائیل را نابود کنیم حضور بیگانگان در کشورهای اسلامی پاک می‌شود.

شیخ البغدادی در ادامه با اشاره به تأثیر طوفان‌الاقصی در ایجاد تقریب میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت: طوفان‌الاقصی به معنای ایستادن شیعه در کنار اهل سنت در فلسطین بود و اگر ما در این نبرد پیروز شویم، دشمن بیکار نخواهد نشست و تلاش می‌کند با ایادی خود در میان شیعیان نادان و اهل سنت تندرو، وحدت حاصل شده از این پیروزی را از بین ببرد.

وی ادامه داد: زمانی که طوفان‌الاقصی پایان یابد، دشمنان جنگ دیگری را آغاز می‌کنند که آن جنگ عقایدی است تا این پیروزی بر اهل سنت تأثیر نگذارد و ما باید برای آن روز برنامه داشته باشیم.

کد خبر 6091145 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • جلال‌زاده: زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • جلال زاده: ایران در عملیات " وعده صادق" در راهبرد و تاکتیک رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد + فیلم
  • جلال زاده: غافلگیری ایران در عملیات وعده صادق در راهبرد و تاکتیک بود + فیلم
  • آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی