Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@22:23:12 GMT

اشتغال‌زایی با دستگاه جوراب‌بافی

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۹۲۳۸

اشتغال‌زایی با دستگاه جوراب‌بافی

«اعظم سادات زارع حکیم‌آباد» بانوی کارآفرین توانمندی است که همه داشته‌اش را لطف امام مهربانی‌ها می‌داند و بین زنان کارآفرین به او لقب یکی از زنان قدرتمند داده شده است .

وی متولد۱۳۶۰ در مشهد، دارای لیسانس زمین‌شناسی و بزرگ شده روستای ایستگاه راه‌آهن فریمان است. او در شروع گفت‌وگو می‌گوید: سال ۹۳ دستگاه بافندگی خریدم و شروع به بافت پوشاک برای اطرافیان، دوستان و آشنایان کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال۹۵ خادم افتخاری حضرت شدم. روزی در مسیر رفتن به حرم متوجه شدم مغازه‌های اطراف حرم جوراب و پاپوش‌های بافتنی زیادی دارند و همین انگیزه شروع کارم برای تولید پاپوش‌های بافتنی شد که دو ماه در سال خریدار خوبی داشت و وضعیت مالی‌ام بهتر شد. به همین دلیل دستگاه بافتنی را فروختم و دستگاه جوراب‌بافی خریدم .

وی می‌افزاید: این کار با وجود آنکه مردانه بود و نیاز به هوش، صبوری و فنی بودن داشت اما سعی کردم این کار را به درستی انجام بدهم...

در سال ۹۷ دستگاه جوراب‌بافی خریدم که موجب ایجاد یک مسیر درست سر راه من شد و یک دستگاه دیگر را نیز خریداری و تلاشم را بیشتر کردم .

این بانوی کارآفرین تصریح می‌کند: قیمت دستگاه آن زمان ۲میلیون تومان بود که در حال حاضر به ۷ میلیون تومان رسیده و روزانه توان تولید ۱۰جین جوراب را دارد.

توسعه به مدد کمیته امداد

وی در ادامه تأکید می‌کند: خوشبختانه حمایت خانواده را داشتم و چون برای توسعه کارم نیاز به خرید دستگاه جوراب‌بافی کامپیوتری داشتم بنابراین متقاضی وام شدم که به کمیته امداد ارجاع داده شدم، از طرفی به دلیل شیوع بیماری کرونا بازار فروش دچار رکود شد اما در این مدت تعدادی از خانم‌های سرپرست خانوار و یا کسانی که می‌خواهند به خانواده کمک کنند با من شروع به همکاری کردند که هر کدام بخشی از کار مانند دوخت، برگردان، اتو، بسته‌بندی و... را برعهده دارند که در منازلشان این کار را انجام می‌دهند.

وی تأکید می‌کند: تاکنون دو وام ۱۰ و ۳۰ میلیونی از واحد خوداشتغالی کمیته امداد به من تعلق گرفته است که ۳۰ میلیون آن را برای خرج کار و مواد اولیه هزینه کرده‌ام و قرار است وام ۱۰۰ میلیونی برای خرید دستگاه کامپیوتری که در حال حاضر به صورت قرض از خانواده آن را خریداری کرده‌ام از طریق کمیته امداد به من اعطا شود که مشغول گذراندن مراحل اداری آن هستم .

 چشم‌انداز آینده و توسعه کار

او که ۱۰ سالی در روستای پاوا منطقه شهید آوینی ساکن است و همان خانه را تبدیل به کارگاه و محل زندگی کرده است می‌گوید: زمین پشت منزل را خریداری کرده‌ام به امید آنکه با مساعدت مسئولان و تلاش‌های خودم بتوانم کارگاه بزرگی داشته باشم. در حال حاضر پنج نفربه صورت مستقیم و ۱۰ نفر غیرمستقیم با من همکاری دارند که با توسعه کارم این همکاری مستقیم می‌تواند به بیش از ۲۰ نفر خانم‌های سرپرست خانواده برسد.

او توضیح می‌دهد: در حال حاضر پسرم پای دستگاه‌های جوراب‌بافی ایرانی است که بیشتر جوراب‌های حراجی را می‌توان با آن تولید کرد.

وی درباره خرید نخ هم می‌گوید: نخ چینی را از تهران خریداری می‌کنم و هر بار ۲۰ الی ۳۰ میلیون تومان سفارش می‌دهم. نخ‌های ایرانی نخ‌های پنبه‌ای و گران است و خریدار کمتری دارد اما نخ‌های چینی ظریف است و راحت بافته می‌شود. این دستگاه توانایی بافت همزمان ۱۲ تار نخ را دارد و یک جوراب با ۱۲ تار نخ همزمان بافته می‌شود و قابلیت بافت روزانه ۱۰۰ جفت را دارم .

متأسفانه افزایش قیمت دلار سبب افزایش قیمت مواد اولیه می‌شود ولی من نمی‌توانم قیمت تولیداتمان را خیلی افزایش بدهم چون در دوران رکود بازار به سر می‌بریم. این بانوی کارآفرین درباره قیمت تمام شده جوراب‌های زنانه نیز بیان می‌دارد: قیمت تمام شده این جوراب‌ها ۴هزار و ۵۰۰ تومان است اما قیمت کلی برای شرکتی که با آن‌ها قرارداد دارم ۷ هزار تومان است این در حالی است که همین جوراب‌ها تا ۱۵ هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد و برای من هزینه تولید جوراب‌ها جینی حدود ۳۵ الی ۴۰ هزار تومان است.

هزینه‌های جانبی

اعظم سادات زارع اظهار می‌دارد: هزینه‌های جانبی کار را هم باید در نظر گرفت متأسفانه با افزایش قیمت‌ها مواجه‌ایم برای مثال هزینه سلفون یک جین جوراب با دستگاه معمولی حدود ۶۰۰ تومان می‌شود و هر بسته ۱۲ مارک نیاز دارد که حدود هزار تومان هزینه مارک می‌شود در واقع حدود ۲ هزار تومان فقط هزینه بسته‌بندیمان می‌شود و این رقم برای جوراب‌های کامپیوتری حدود ۴ هزار تومان می‌شود .

او که مدت‌هاست در بحث حامی برای بچه‌های کمیته امداد نیز فعالیت دارد و به عنوان خیرنیک‌اندیش با کمیته امداد همکاری می‌کند می‌افزاید: به حمایت امام مهربانی‌ها و دعای بچه‌های حامی معتقدم و می‌دانم همه برای حمایت از یکدیگر باید پیشقدم شویم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کارآفرینی کمیته امداد حال حاضر هزار تومان جوراب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۹۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز

اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه‌ای میزان جدید جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده می‌کنند را برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، به موجب این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳، میزان جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده کنند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال تعیین شده که در صورت تکرار تخلف، این میزان ۲ برابر خواهد شد.

سال گذشته جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز خارجی بابت هر روز اشتغال، ۸ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۱۴۰ ریال بود که این رقم در سال ۱۴۰۳ از سوی اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال اعلام شده و ۳۱۰ هزار تومان نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

بر اساس ماده ۱۲۰ قانون کار، اتباع بیگانه نمی‌توانند در ایران مشغول به کار شوند مگر آنکه دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و مطابق قوانین و آیین‌نامه‌های مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند.

مطابق با بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمد‌های دولت، هر کارفرمایی که به صورت غیرمجاز از نیروی کار خارجی استفاده کند یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به ۵ برابر حداقل دستمزد برای هر روز اشتغال جریمه می‌شود.

با توجه به مصوبه شورای عالی کار که حداقل دستمزد روزانه امسال را ۲۳۸ هزار و ۸۷۲ هزار تومان تعیین کرده است، مبلغ جریمه بابت هر روز اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی به میزان ۵ برابر حداقل دستمزد روزانه و معادل ۱ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۳۶۴ تومان خواهد بود که در صورت خودداری کارفرمایان از پرداخت جریمه مقرر در این بند، بر اساس ماده (۱۸۱) قانون کار مصوبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۶۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام تعقیب کیفری به عمل خواهد آمد.

طبق گزارش وزارت کار از وضعیت اشتغال اتباع خارجی و بر مبنای عملکرد ۶ ماهه سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۹۵ فقره پروانه کار برای نیرو‌های خواهان اشتغال توسط وزارت کار صادر شده و طی این مدت ۳۱۲۲ مورد پروانه کار برای افراد خارجی شاغل در کشور از طریق این وزارتخانه تمدید شده است. همچنین تعداد ۲۴ هزار و ۷۵۰ مورد بازرسی از کارگاه‌ها، ۱۹۲۷ فقره گشت مشترک شناسایی اشتغال اتباع غیرمجاز و شناسایی ۶۷۰۵ مورد کارفرمای متخلف در دستور کار وزارت کار قرار گرفته و محقق شده است.

پیش از این معاون اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آمار اشتغال اتباع خارجی در کشور را بیش از ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرده و گفته بود: حضور اتباع خارجی در کشور صرفنظر از ابعاد امنیتی، ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم دارد و وزارت کار به کسانی مجوز می‌دهد که حضورشان در داخل کشور قانونی و قابل شناسایی باشند.

برابر قانون کار اتباع بیگانه‌ای که فاقد پروانه کار، پروانه کار موقت یا کارت کار موقت باشند، اجازه اشتغال در کشور را ندارند و در صورت اشتغال و به‌کارگیری، کارفرمای آن‌ها متخلف و مشمول جریمه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز
  • قیمت‌گذاری‌ها در مولد‌سازی به استان‌ها واگذار خواهد شد
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • جریمه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • ۵۱۱ چند قلو زایی در استان بوشهر ثبت شد
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد