Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود قلی‌زاده روز پنجشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: جامعه هدف این محموله، مردم روستای "کلاته نظر" کشور افغانستان است.

وی افزود: در این نخستین محموله، تعداد ۳۲۲ سیلندر گاز به روستای کلاته نظر ارسال شد.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از این پس روزانه ۵۰ سیلندر گاز از طریق بازارچه یزدان ارسال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: برنامه این است که ماهانه هزار و ۲۰۰ سیلندر گاز به کشور افغانستان ارسال شود.

قلی‌زاده گفت: اولین پروژه ارسال محموله سیلندر با همکاری اداره کل گمرکات خراسان جنوبی، مرزبانی و مسوولان بازارچه یزدان در تاریخ ۲۱ مهر ماه انجام شد.

وی پیشتر از ورود سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی به صادرات سیلندر گاز و فرآورده‌های نفتی به افغانستان خبر داده بود.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی شهریور امسال گفت: با توجه به اینکه بازارچه مرزی یزدان با دستور استاندار در قالب خرده‌فروشی کار خود را آغاز کرد، سازمان همیاری برای استفاده از این فرصت اعلام آمادگی کرده است.

وی با اشاره به اقدامات سازمان همیاری شهرداری‌ها در حوزه اقتصادی و بازرگانی افزود: این سازمان برای تحقق برنامه‌های خود در حوزه بازرگانی از هر فرصت مطلوبی استفاده می‌کند.

قلی‌زاده اظهار داشت: با توجه به فراهم شدن امکان خرده‌فروشی در مرز یزدان و نیز تاکید رییس جمهوری در سفر نوزدهم شهریور ماه به خراسان جنوبی مبنی بر توسعه فعالیت‌ها در بازارچه‌های مرزی، سازمان همیاری در راستای بهره‌برداری از این فرصت برنامه‌هایی دارد.

وی گفت که این سازمان به موضوع ارائه خدمات به تجار و بنکداران و نیز تسهیل در روند انجام صادرات کالا، ورود کرده است و همه توان خود را در این زمینه به کار خواهد بست.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی تصریح کرد: کمک به توسعه استان، مهمترین هدف این سازمان از انجام پروژه‌های عمرانی در بازارچه‌های مرزی است.

خراسان جنوبی به عنوان سومین استان پهناور ایران در همسایگی ولایت فراه افغانستان، ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با این کشور دارد و دارای چهار بازارچه مرزی به نام‌های گلورده (میل ۷۳) در شهرستان درمیان، دوکوهانه در شهرستان نهبندان، یزدان در شهرستان زیرکوه و ماهیرود در شهرستان سربیشه است.

پایانه مرزی ماهیرود در شهرستان سربیشه فعال‌ترین مرز خراسان جنوبی در سال‌های اخیر بوده و فعال‌سازی سایر بازارچه‌های مرزی در دستور کار دولت و مدیریت استان است.

بر همین اساس استاندار خراسان جنوبی ششم مهر امسال اعلام کرد: از نظر ما هر چهار معبر مرزی استان باز است و امکان تجارت و مبادلات مرزی در آنها وجود دارد.

حمید ملانوری در نشست شورای ساماندهی مبادلات مرزی استان خراسان جنوبی افزود: فعالیت در بازارچه‌های مرزی استان به همت تجار و بازرگانان ایران و افغانستان بستگی دارد و تجار با توجه به شرایط پیش آمده مراودات خود را توسعه دهند.

برچسب‌ها افغانستان توسعه صادرات خراسان جنوبی مناطق مرزی گاز پروندهٔ خبری سومین سفر رییس‌جمهوری و پیگیری دستاوردهای آن برای خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افغانستان توسعه صادرات خراسان جنوبی افغانستان توسعه صادرات خراسان جنوبی مناطق مرزی گاز سازمان همیاری شهرداری های خراسان جنوبی سازمان همیاری شهرداری ها بازارچه های مرزی سیلندر گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۱۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرزی‌ترین نقطه خراسان شمالی سینما خواهد داشت

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی از صاحب سینما شدن شهرستان راز و جرگلان با همکاری موسسه سینما شهر خبر داد.

تقی صادقی امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) گفت: تجهیزات سینمای راز و جرگلان با همکاری و مساعدت موسسه سینما شهر با ۱۰ میلیارد ریال اعتبار خریده و این ماه در کانون فرهنگی و هنری شهید رجایی راز و جرگلان نصب خواهد شد.

وی به همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان برای در اختیار قرار دادن فضای مورد نیاز اشاره و بیان کرد: با نصب این تجهیزات مردم راز و جرگلان ۲۰ سال بعد از شهرستان شدن، سینما خواهند داشت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی این اداره کل، وی افزود: ظرفیت سالن برای تماشای فیلم ۱۲۰ نفر است و با راه‌اندازی این سینما، خراسان شمالی دارای هفت سینما در بخش دولتی خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آماده باش هلال‌احمر در پی هشدار سازمان هواشناسی
  • هشدار هواشناسی درباره بارش رگباری باران/ نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • ارسال اولین محموله کمک چین به افغانستان
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • ارسال کمک های بشری روسیه به افغانستان
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • مرزی‌ترین نقطه خراسان شمالی سینما خواهد داشت
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • تکذیب مسدود شدن گذرگاه های فراه و نیمروز