Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-26@00:20:37 GMT

رئیس جمهور در پایان سفر فارس چه گفت؟

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۰۲۸۴

رئیس جمهور در پایان سفر فارس چه گفت؟

به گزارش صدای ایران، سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنج‌شنبه ۲۲ مهرماه در بخش پایانی سفر به استان فارس در یک کنفرانس خبری در خصوص دستاوردهای سفر یک روزه و برنامه دولت برای توسعه استان فارس اظهار کرد: توفیق زیارت احمدبن‌موسی(ع) و مردم شیراز را داشتیم اما به دلیل شرایط کرونایی نتوانستیم در اجتماعات عظیم مردمی حضور پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: فارس مهد تمدن و ادبیات فارسی است و آثار این مدنیت در جای جای استان فارس وجود دارد، از مردان و زنان فرهیخته تا فلاسفه و نام آوران و در راس همه اینها ۱۵ هزار شهید دفاع مقدس. 

رئیس جمهور با بیان اینکه بررسی‌های کارشناسی در خصوص مسائل استان فارس پیش از سفر انجام شد، عنوان کرد: در این بررسی‌ها نیازهای با اولویت استان احصا شد که یکی از محورها طرح‌های نیمه تمام در تمام حوزه‌ها بود که مقرر شد اجرای این طرح‌ها در اولویت باشد. 

رئیسی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ طرح برای استان بررسی و نهایی شده که دستگاه‌ها باید اجرای آن را دنبال کنند، گفت: معاون اجرایی ریاست جمهوری این موارد را پیگیری می‌کند و در استان‌ها هم باید مصوبات سفر پیگیری شود. 

او طرح ساماندهی حرم مطهر و مسئله آبرا از موارد جدی در استان عنوان کرد و افزود: برای این منظور کمیته پیگیری خشکسالی زیر نظر وزیر نیرو و شورای عالی آب باید تشکیل شود تا ظرفیت‌های موجود را در قالب آبرسانی عادلانه داشته باشیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه استان فارس به عنوان قطب فرهنگی و تمدنی باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: باید این قطب فرهنگی در پرتو اهل بیت و فرهنگ غنی تمدنی به عصرها و نسل‌ها معرفی شود. 

رئیسی با بیان اینکه گردشگری یکی از بخش‌های مهم استان فارس است که در این عرصه اقتصاد گردشگری باید فعال شود، افزود: گام‌هایی باید در این زمینه برداریم. 

او با بیان اینکه نسبت به کشاورزی استان باید جدیت به خرج داد، گفت:  ۴۰ درصد ظرفیت صنعتی استان معطل است که در شورای اداری هم مطرح کردیم تا بانک‌ها بدانند اگر خلق نقدینگی به تولید برود، نه تورم دارد نه رکود، اما اگر غیر از این باشد هم تورم داریم و هم رکود بنابراین نقدینگی باید به سمت تولید برود و اولویت با تولید است. 

رئیس جمهورتاکید کرد که تکمیل جاده‌های مواصلاتی  ریلی و زمینی در استان باید دنبال شود همچنین در این زمینه  وزیر راه هم توضیح داد که بیش از ۱۰۰ طرح که مصوب شده در استان فارس وجود دارد که باید سریع به سرانجام برسد.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه همه مدیران در ایجاد اشتغال در استان سهم دارن یادآوری کرد که رنج‌آور است جوانان تحصیل‌کرده بیکار باشند. 

او با بیان اینکه برای رفع مشکلات فرهنگی و گردشگری بودجه و اعتباراتی در شورای اداری مطرح شد، بیان کرد: حدود ۱۰۰ میلیارد تومان برای فرهنگ و گردشگری در نظر گرفته شده تا هم مرمت مورد توجه قرار گیرد و هم به کمک آن آثار تمدنی کشور حفظ شود. 

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: رئیسی استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۰۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستا‌های حاشیه شیراز مظلوم‌ترین روستا‌های فارس هستند

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز، مظلوم‌ترین روستا‌های سراسر استان فارس را روستا‌های حاشیه مرکز استان دانست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدتقی تذرویی به بیان شرح وظایف و حدود اختیارات این شورا پرداخت و گفت: قانون‌گذار 32 شرح وظیفه برای این شورا تعریف کرده است که به جز مساله انتخاب شهردار، شامل همان وظایفی است که برای شورای اسلامی شهر تعریف شده است.

وی با بیان اینکه شورای شهرستان هیچ‌گونه بازوی اجرایی، بودجه و امکاناتی ندارد، افزود: شورای شهرستان قدرتی دارد که شاید شورای شهر نداشته باشد. شورای شهرستان در پشتیبانی از بخش‌ها، شهر‌ها و روستا‌های حوزه استحفاظی، نقشی دارد که این نقش باید توسط مدیران دستگاه‌های مختلف مورد توجه قرار بگیرد. 

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز با بیان اینکه شهرستان شیراز شامل سه بخش مرکزی، ارژن و سیاخ دارنگون است که چهار شهر شیراز، صدرا، داریون و خان زنیان را زیر پوشش دارد، گفت: شورای اسلامی شهرستان شیراز دارای 8 عضو است که از هر بخش یک عضو، از هر شهر یک عضو در آن حضور دارند و فقط شهر شیراز به واسطه جمعیتی که دارد، دارای 2 عضو در این شورا است. 

وی با بیان اینکه یکی از وظایف شورای شهرستان، ارتباط گرفتن برای حل مشکلات است، گفت: یکی دیگر از کار‌های موثری که شورای شهرستان می‌تواند انجام دهد، ارائه پیشنهاد به شهردارها، فرمانداران و شورای عالی استان است.

وی قدرت شورای عالی استان‌ها را معادل قدرت 5 وزیر توصیف کرد که می‌توانند پیشنهاد یا لایحه به مجلس ارائه بدهند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز افزود: در سه سال گذشته توانستیم یک کرسی و جایگاه در شورای اداری شهرستان باز کنیم و حالا در برخی سازمان‌ها صاحب‌نظر هستیم و در هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری نیز عضویت داریم. 

تذرویی با بیان اینکه 134 روستا در شهرستان شیراز قرار دارند و عضو شورا هستند، گفت: در سه ماه گذشته، کمیته پیگیری کمیته دستورات استاندار تشکیل شده است تا مواردی که به وجود می‌آید را با مدیران کل مطرح کرده و پیگیری کنیم.

وی مظلوم‌ترین روستا‌های سراسر استان فارس را روستا‌های نزدیک به مرکز استان دانست و گفت: یکی از مشکلات، جمعیت رو به رشد روستا‌های نزدیک شهر شیراز است که دردسر‌هایی را برای دهیاری‌ها و مجموعه شورای روستا به‌وجود می‌آورد، از جمله اینکه به دلیل ثابت بودن سهمیه آرد، مشکل کمبود نان به‌وجود می‌آید.

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز با بیان اینکه وضعیت طرح هادی نیاز به گسترش دارد، اما هنوز اتفاق نیفتاده است، گفت: جمعیت درون روستا مجبور است خارج از طرح هادی به ساخت‌و‌ساز ادامه دهد که این خودش تخلف محسوب می‌شود. ضمن اینکه سرشماری نفوس و مسکن هنوز به روز نشده است و این هم یکی دیگر از مشکلات محسوب می‌شود.

وی به تعداد بسیار زیاد باغ شهری‌ها در مجموعه شهرستان اشاره کرد و گفت: این مسئله هم مشکلات زیادی را در زمینه‌های مختلف ایجاد می‌کند که ما در شورا درخواست کردیم از این باغ شهری‌ها عوارض گرفته شود تا شهرداری بتواند خدمات بهتری را در این مناطق ارائه دهد افزایش بیش از حد حضور اتباع بیگانه در برخی بخش‌هایی مثل خان زنیان و ارژن و همچنین عدم برخورداری شهر صدرا از یک آرامستان، از جمله دیگر مشکلاتی بود که توسط رئیس شورا عنوان شد.

سید ابراهیم حسینی رئیس شورای شهر شیراز نیز با بیان اینکه شورای شهرستان در گذشته چنین جایگاهی نداشت، اما حالا احیا شده است، گفت: مکاتبات و جلسات متعددی برگزار شد تا وضعیت شورای شهرستان نسبت به قبل بهتر شود و مدیران شهرستان حالا احساس می‌کنند که باید خود را با شورای شهرستان هماهنگ کنند.

وی در پایان گفت: در دو سال اخیر وحدت خوبی بین اعضای شورای شهرستان بوجود آمده است.

یادآور می‌شود، در شهرستان شیراز علاوه بر 4 شهر و 3 بخش، 12 دهستان و 134 روستا نیز وجود دارد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • حق امضا از خطیر گرفته شد؟!
  • معارفه رئیس جدید دادگستری شهرستان کازرون
  • فیلم| ساخت یکی از ۴ پروژه‌‌ برتر جهان توسط مهندسان ایرانی
  • روستا‌های حاشیه شیراز مظلوم‌ترین روستا‌های فارس هستند
  • هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند
  • ببینید | پایان سفر رئیس جمهور به پاکستان؛رئیس جمهور عازم سریلانکا شد
  • هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند
  • پایان سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • ۳ کشته در اثر واژگونی پژو در فارس
  • نفرت از صهیونیست‌ها به نقطه پایان این رژیم کودک‌کُش تبدیل خواهدشد