Web Analytics Made Easy - Statcounter

تازه ترین رتبه بندی موضوعی تایمز در گروه علوم انسانی در چهار رشته اصلی منتشر شد و ۷ دانشگاه ایرانی در جمع برترین های دنیا قرار گرفتند.

به گزارش مشرق، رتبه بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۲ در گروه علوم انسانی با موضوعات «تجارت و اقتصاد»، «آموزش»، «حقوق» و «علوم اجتماعی» منتشر شد.

رتبه بندی گروه علوم انسانی از همان شاخص‌های عملکردی قابل اعتماد و دقیق مانند رتبه بندی‌های دانشگاه تایمز ۲۰۲۲ در سال ۲۰۲۲ استفاده می‌کند در بخش موضوعی مجدداً متناسب با زمینه‌های فعالیت هر دانشگاه تنظیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رتبه بندی دانشگاه های جهان بر اساس موضوع تجارت و اقتصاد ۷۹۵ دانشگاه رتبه بندی شدند. این تعداد در سال گذشته ۷۲۹ دانشگاه بود.

رتبه بندی دانشگاه ها بر اساس موضوع: تجارت و اقتصاد، عملکرد آنها را در رشته های تجارت و مدیریت، حسابداری و مالی و اقتصاد و اقتصادسنجی ارزیابی می کند. در این گروه رتبه برتر جهان متعلق به موسسه فناوری ماساچوست (MIT) و دانشگاه استانفورد به صورت مشترک از آمریکا است.

رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۲ موضوع: تجارت و اقتصاد

ردیف رتبه جهانی دانشگاه ۱ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه صنعتی شریف ۲ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۳ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علم و صنعت ایران ۴ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه تهران ۵ ۶۰۱+ دانشگاه فردوسی مشهد ۶ ۶۰۱+ دانشگاه شهید بهشتی

همچنین در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۲ موضوع: تجارت و اقتصاد در رشته های حسابداری و مالی، تجارت و مدیریت، اقتصاد و اقتصادسنجی رتبه نخست به صورت مشترک به موسسه فناوری ماساچوست (MIT) و دانشگاه استانفورد اختصاص دارد.

رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز موضوع: تجارت و اقتصاد: رشته های حسابداری و مالی، تجارت و مدیریت، اقتصاد و اقتصادسنجی

رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز رشته حسابداری و مالی رتبه دانشگاه ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه تهران ۶۰۱+ دانشگاه فردوسی مشهد ۶۰۱+ دانشگاه شهید بهشتی رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز رشته تجارت و مدیریت ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه صنعتی شریف ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علم و صنعت ایران ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه تهران ۶۰۱+ دانشگاه فردوسی مشهد ۶۰۱+ دانشگاه شهید بهشتی رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز رشته تجارت و مدیریت ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه صنعتی شریف ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه تهران ۶۰۱+ دانشگاه فردوسی مشهد ۶۰۱+ دانشگاه شهید بهشتی

در موضوع آموزش نیز تایمز دانشگاه های جهان را رتبه بندی کرده است و ۵۹۷ دانشگاه که در رشته های آموزش، تربیت معلم و مطالعات آکادمیک در آموزش و پرورش پیشرو هستند، بررسی شده اند.

از ایران در موضوع آموزش دانشگاه فردوسی مشهد با رتبه ۳۰۱–۴۰۰ و دانشگاه تهران با رتبه ۵۰۱+ در میان ۵۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته اند. برترین دانشگاه دنیا در این موضوع دانشگاه استانفورد از آمریکا است.

در رتبه بندی دانشگاه های جهان ۲۰۲۲ بر اساس موضوع: حقوق دانشگاهی از ایران در میان ۲۵۷ دانشگاه برتر دنیا قرار ندارد. دانشگاه برتر این موضوع نیز دانشگاه استانفورد از آمریکا است.

رتبه بندی دانشگاه های جهان ۲۰۲۲ بر اساس موضوع: علوم اجتماعی نیز از همان شاخص های عملکردی رتبه بندی جهانی تایمز بهره گرفته و دانشگاه های پیشرو در زمینه های مطالعات ارتباطات و رسانه ها، علوم سیاسی و روابط بین الملل ( به همراه مطالعات توسعه)، جامعه شناسی و جغرافیا دسته بندی شده اند.

رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز موضوع: علوم اجتماعی

ردیف رتبه جهانی دانشگاه ۱ ۳۰۱–۴۰۰ دانشگاه شیراز ۲ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه شهید بهشتی ۳ ۶۰۱+ دانشگاه فردوسی مشهد ۴ ۶۰۱+ دانشگاه تهران

رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۲ موضوع: علوم اجتماعی: رشته های مطالعات ارتباطات و رسانه ها، علوم سیاسی و روابط بین الملل ( به همراه مطالعات توسعه)، جامعه شناسی و جغرافیا

رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز رشته مطالعات ارتباطات و رسانه ها رتبه دانشگاه ۳۰۱–۴۰۰ دانشگاه شیراز ۶۰۱+ دانشگاه فردوسی مشهد ۶۰۱+ دانشگاه تهران رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز رشته جغرافیا ۳۰۱–۴۰۰ دانشگاه شیراز ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه شهید بهشتی ۶۰۱+ دانشگاه فردوسی مشهد ۶۰۱+ دانشگاه تهران رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل ۳۰۱–۴۰۰ دانشگاه شیراز ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه شهید بهشتی ۶۰۱+ دانشگاه فردوسی مشهد ۶۰۱+ دانشگاه تهران رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز رشته جامعه شناسی ۳۰۱–۴۰۰ دانشگاه شیراز ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه شهید بهشتی ۶۰۱+ دانشگاه فردوسی مشهد ۶۰۱+ دانشگاه تهران

جدول امسال شامل ۸۷۰ دانشگاه است در حالی که در سال گذشته این تعداد ۷۹۱ دانشگاه بود. دانشگاه برتر این موضوع دانشگاه آکسفورد از انگلستان است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان علوم انسانی تجارت اقتصاد علوم اجتماعی دانشگاه شیراز دانشگاه آکسفورد ایران فناوری رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز رشته رتبه بندی دانشگاه ها گروه علوم انسانی دانشگاه های جهان حسابداری و مالی تجارت و مدیریت تجارت و اقتصاد دانشگاه صنعتی بر اساس موضوع دانشگاه برتر علوم اجتماعی تایمز ۲۰۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۸۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است

سخنگوی دولت با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان در دولت سیزدهم اجرایی شد، گفت: دولت بیشترین مجوز استخدامی را برای آموزش و پرورش صادر کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی بهادری جهرمی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت‌_ در مراسم تجلیل از مقام معلم در شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: الگوی رشد و تعلیم در مملکت ما با کشورهای غربی تفاوت دارد زیرا الگوی غرب را در کودک کشی و حمله وحشیانه به درمانگاه‌ها، مدرسه و دانشگاه و چادرهای کمپ نشین‌ها در رفح و غزه می‌بینیم در حالی که الگوی توسعه و رشد در جمهوری اسلامی در اقتدار دفاعی غرورآفرین سرداران نظام می‌بینیم که از انسانیت دفاع می‌کنند و هر کدام به تنهایی یک معلم اخلاق هستند.

وی افزود: مملکت ما در آینده به سمتی خواهد رفت که معلمان مشخص می‌کنند چون الگوی رشد و توسعه در اقتصاد، فرهنگ، تاریخ، سیاست به دست معلمانی است که به میدان آمدند تا انسان بسازند بنابراین دولت سیزدهم یقین دارد که اولویت با آموزش و پرورش است و در این راستا بیشترین میزان سهمیه به تربیت معلم اختصاص یافته است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه نرخ بی‌سوادی مملکت ما پیش از پیروزی انقلاب نصف میانگین جهانی یعنی حدود ۳۷ درصد بوده است، افزود: اکنون نرخ باسوادی در مملکت ما به ۹۸ درصد رسیده است که از میانگین جهانی بالاتر رفته است بنابراین دشمنان دندان طمع تیز کرده‌اند تا از پتانسیل باسوادی ما برای منافع خود استفاده کنند.

بهادری جهرمی ادامه داد: امید می‌رود همان گونه که با دستان توانمند معلمان نرخ با سوادی در مملکت ما افزایش یافت، مسیر رشد طراحی و برنامه‌ریزی شود
تا در دنیای آینده که دنیای هوش مصنوعی است دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان در دولت سیزدهم اجرایی شد، افزود: دولت بیشترین مجوز استخدامی را برای آموزش و پرورش صادر کرده است.

سخنگوی دولت با اشاره به تأسیس دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان گفت: مقرر شده مکانی برای دانشگاه مشخص شود تا برای مهرماه سال جاری دانشگاه راه‌اندازی شود.

رتبه بندی معلمان پس از یک دهه اجرایی شد

محمدرضا ابراهیمی، مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار کرد: علی رغم موانع اقتصادی رتبه بندی معلمان پس از یک دهه اجرایی شد.

وی از واریز سرانه معلمان خبر داد و گفت: مهمترین مشکل کمبود و چالش نیروی انسانی بود که سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار معلم در کشور جذب شده است.

کد خبر 750178

دیگر خبرها

  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است