Web Analytics Made Easy - Statcounter

محرمانه بودن اموال مسئولان/ صیانت از فضای مجازی/ سالروز تاسیس ارتش/ تحولات اخیر آذربایجان و... از موضوعات و اخبار پربازدید تحریریه سیاسی ایسنا بود که جزییات آن در ادامه می آید.

گزارش ایسنا در خصوص وعده مجلس برای برگزاری علنی جلسات بررسی طرح موسوم به صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی در صدر اخبار پربازدید امروز قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا پس از برگزاری انتخابات هیات رییسه کمیسیون مشترک بررسی کننده این طرح  و اظهارات برخی نمایندگان، این سوال در ذهن افکار عمومی قوت گرفت که وعده علنی بودن جلسات کمیسیون محقق می شود و یا خیر؟

اما اکنون با تشکیل اولین جلسه کمیسیون مشترک به صورت غیرعلنی این گمانه زنی ها مطرح شد که شاید وعده های علنی بودن جلسات کمیسیون مشترک در حد همان وعده باقی بماند و مذاکرات کمیسیون به صورت غیرعلنی دنبال شود.

توضیحات هادی طحان نظیف در نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان درباره طرح «محرمانه بودن اموال مسئولان» و تفسیر شورای نگهبان از این موضوع هم از دیگر اخبار مورد توجه مخاطبان بود.

وی با اشاره به اینکه در خصوص این طرح متن جدیدی به تصویب مجلس نرسیده و مصوبه فعلی نیز مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام است، افزود: چنان‌چه مصوبه‌ای خلاف شرع و قانون اساسی نباشد حتما شورای نگهبان آن را تایید می‌کند. در حال حاضر قانون حاکم، قانون مجمع است و باید دید آیا مصوبه‌ای در مجلس به تصویب می‌رسد یا نه. شورای نگهبان پیشتاز ثبت دارایی و اموال مسئولان در سامانه بود.

در همین رابطه سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در یادداشتی با عنوان اصل ماجرای جنجالی «محرمانگی دارایی های مسئولان» توضیحاتی دراین باره ارائه کرد و نوشت: در حقیقت براساس طرح مذکور سازمان‌ها موظفند، اطلاعات مالی و اقتصادی مسئولان را در سامانه قوه قضائیه مانند گذشته به اشتراک بگذارند و محرمانه بودن آن با عنایت به رفت و برگشت گذشته بین مجلس هشتم و شورای نگهبان و در نهایت مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام است. 

علی خضریان همچنین در نامه ای به محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی از طرح شکایت خود ازمحمدجواد، ظریف وزیر سابق امور خارجه در کمیسیون اصل نود خبر داد.

موضوعاتی که به عنوان شکایت از ظریف در این نامه مطرح شده، عبارتند از: بی‌تفاوتی نسبت به احتمال خروج دولت‌های بعدی آمریکا از برجام،‌ عدم شناخت از تفاوت و اهمیت تحریم‌ها،‌ عدم فهم از دوره‌های مختلف تحریمی و علت پیروی اروپا از آمریکا،  عدم تسلط به متن برجام در مورد بازگشت‌پذیری تحریم‌ها، عدم تسلط به متن در حوزه رفع تحریم‌ها،‌  تناقض در رعایت خطوط قرمز رهبری،‌ زمان بازگشت‌پذیری ایران.

گزارش سخنگوی قوه قضاییه از جزئیات محکومیت پرونده اخلال گران ارزی سال ۹۶ هم از دیگر اخبار پرمخاطب بود.

بر اساس این گزارش، رای پرونده سیف رئیس وقت بانک مرکزی، احمد عراقچی و سالار آقاخانی در رابطه با برهم زدن نظم و آرامش بازار ارز و فضای اقتصادی کشور و همچنین برخی سوء مدیریت‌ها صادر شد و بر این اساس ولی الله سیف به تحمل ۱۰ سال، احمد عراقچی به ۸ سال و سالار آقا خانی به ۱۳ سال حبس محکوم شدند.

امروز همچنین، جمعی از فرماندهان و کارکنان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به مناسبت فرا رسیدن سالروز تاسیس این سازمان با آرمان های بنیانگذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

در این مراسم  امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش و حجت الاسلام عباس محمد حسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش نیز در مرقد مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی حضور داشتند.

دیگر اخبار مرتبط را می توانید در لینک های زیر دنبال کنید.

مقابله با هر گونه تهدید در دستور کار نیروهای چهارگانه ارتش است

ارتشی که از معنویت برخوردار نباشد، پوشالی است

ارتش ایران از اسلامی‌ترین ارتش‌هاست

فلسفه تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی معنویت محور شون ارتش بود

***

تحلیل یک پژوهشگر ارشد مسائل استراتژیک درباره تحولات اخیر آذربایجان از پربازدید های بامداد امروز بود.

دیاکو حسینی با تاکید بر این که باید استراتژی مدون و مشخصی را در قفقاز اتخاذ کنیم که کشورهای منطقه بدانند ایران چه خطوط قرمزی را ترسیم کرده، اظهار داشت: آنچه مشخص است این تحولات مربوط به آذربایجان، بازی خطرناکی است که هیچ کشوری سود نمی‌برد و تلاش برای راه حل دیپلماتیک و خطوط قرمز ایران را به عنوان گزینه‌های معتبر حفظ کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح صیانت از فضای مجازی قانون رسیدگی به اموال مسئولان ایران و آذربایجان ارتش جمهوري اسلامي ايران اموال مسئولان شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۲۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، مهدی طغیانی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری افزود:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

کد خبر 847417 برچسب‌ها خبر مهم مالیات سازمان امور مالیاتی کشور مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟