Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مولوی غلام حیدر فاروقی صبح دوشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی اظهار کرد: خشونت‌ها و افراط‌گری های دینی و کشتار انسان‌های بیگناه توسط انسان‌های جاهل و نادانی انجام می‌شود که خود را منتسب به اسلام می‌کنند.

امام جمعه اهل سنت بیرجند بیان‌کرد: دشمنان اسلام نیز این خشونت‌ها را بهانه‌ای برای تبلیغ علیه اسلام و اسلام ستیزی و اسلام هراسی قرار داده‌اند، در حالی که دین اسلام به ذات خود عیبی ندارد و همه اشکالات از مسلمانی ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مولوی فاروقی ادامه‌داد: متأسفانه این جنایت‌ها و خشونت‌ها را بهانه‌ای برای جلوگیری از گسترش اسلام در غرب قرار داده‌اند در حالی که دین ما توصیه به مدارا و رعایت حقوق بشر و حرام بودن ظلم و ستم کرده است.

وی با اشاره به اینکه در اسلام مسلمان و مؤمن برادر مسلمان معرفی شده است، افزود: بی شک انسان نباید به برادر خود ظلم کرده و در جایی که به او نیاز دارد، تنهایش بگذارد و با نظر تحقیر به او نگاه کند.

تعجب از جنایت به نام اسلام

امام جمعه اهل سنت بیرجند با بیان اینکه در روایات رسول اکرم حتی از ظلم به غیر مسلمان نیز به شدت منع شده است، گفت: من تعجب می‌کنم از افرادی که حرف از اسلام می‌زنند ولی مسلمانان را در مسجد و خانه خدا به شهادت می‌رسانند.

مولوی فاروقی اظهار کرد: یکی از دلایلی که موجب شده امروز شاهد کشتار و جنایت در جوامع اسلامی باشیم همان تفرقه است و گرنه اگر مسلمانان وحدت داشتند، اسرائیل نمی‌توانست در برابر آنان مقاومت کند.

وی با اشاره به اینکه مخالفان عواملی برای تفرقه در کشورهای اسلامی دارند، ادامه‌داد: علت تفرقه، جدایی ما مسلمانان از قرآن و سیره پیامبر (ص) است.

مولوی سید احمد عبدالهی امام جمعه اهل سنت اسدیه نیز در این جلسه اظهار کرد: خداوند پیامبر (ص) را با دو صفت رئوف و رحیم معرفی کرده است.

وی با اشاره به اینکه طبق روایات حرمت مؤمن از حرمت کعبه بیشتر است، بیان کرد: وحدت در جوامع اسلامی جز با تمسک به تعالیم اسلامی و دستورات قرآن کریم محقق نمی‌شود.

هنر علماء نهادینه کردن وحدت در شهرهای تلفیقی است

امام جمعه اهل سنت اسدیه با تأکید بر اینکه وحدت مسلمانان از واجب‌ترین مسائل است، گفت: دشمنان به شکل‌های مختلف در بین صفوف مسلمانان تفرقه و جدایی ایجاد کرده‌اند ولی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با تعیین هفته وحدت، زمینه برای اتحاد به وجود آمد.

مولوی عبدالهی گفت: تعیین هفته وحدت یکی از شاهکارهای امام (ره) بود و بزرگترین هنر علماء نیز نهادینه کردن وحدت در شهرهای تلفیقی است و مسئولین نیز با عملکرد خود و خدمت رسانی به مردم می‌توانند تأثیرگذار باشند.

وی یادآور شد: اتفاقاتی که در دو هفته مستمر در افغانستان رخ داد بسیار غم انگیز است و علماء باید در این زمینه تدبیری داشته باشند.

کد خبر 5330665

منبع: مهر

کلیدواژه: اهل سنت علمای اهل سنت وحدت شیعه و سنی ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا واکسن کرونا خطبه های نماز جمعه گرگان کرمانشاه شیراز سیدابراهیم رئیسی هفته وحدت عکس استانها شیوع کرونا ایلام امام جمعه اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، امام صادق (علیه السلام) ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه متولد شد. پدر گرامی آن حضرت، امام محمد باقر (علیه السلام) و مادر ارجمندش ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر میباشد. نام شریفش جعفر و لقب معروفش صادق و کنیه اش ابوعبدالله میباشد.
ایشان به مدت ۳۴ سال (۱۱۴ تا ۱۴۸ق) امامت شیعیان را بر عهده داشتند.
شهادت آن حضرت در ۲۵ شوال سال ۱۴۸ هجری قمری، در ۶۵ سالگی، به دستور منصور دوانیقی، خلیفه ستمگر عباسی، به وسیله سمی که به آن بزرگوار خوراندند، در شهر مدینه اتفاق افتاد.
مرقد مطهر ایشان در قبرستان بقیع واقع در مدینه منوره در کنار قبر پدر، پدربزرگ و عمویش امام حسن مجتبی (علیه السلام) قرار دارد.
سیره علمی امام صادق (ع) باعث شد تا مبانی اصیل اسلام به شکلی عقلانی و منطقی در جامعه گسترش پیدا کند و تأکیداتی که ایشان بر حفظ سنت پیامبر گرامی اسلام (ص) داشتند، باعث رشد و گسترش مبانی اصیل اسلام ناب شد.
امام جعفر صادق (علیه السلام) با تربیت شاگردانی دانشمند، ذخیره علمی بزرگی برای امت برجای گذاشت.
بعضی از شاگردان نامی آن بزرگوار عبارتند از: هشام بن حکم و مؤمن طاق و محمد بن مسلم و زرارة بن اعین و ... که هر یک چهره‌های درخشانی از تربیت شدگان مکتب آن حضرتند.

دیگر خبرها

  • حج امسال، حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند / یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • حج امسال حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • نقش امام صادق(ع)در گسترش سیره تربیتی تشیع برای بیداری جهان
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • ۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)