Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شیوخ عشایر عراق تاکید کرده است که طیف‌های مختلف جامعه اعم از اهل سنت و کردها و مسیحیان در کنار شیعیان به نتایج انتخابات اخیر معترض هستند و باید آراء به صورت دستی بازشماری شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، تظاهرات معترضان به نتایج  انتخابات پارلمانی زودهنگام اخیر که روز یکشنبه دهم اکتبر(18 مهر 1400) برگزار شد، همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معترضان معتقد به بروز تقلب در انتخابات اخیر و دست داشتن بیگانگان در این زمینه به نفع گروه‌های خاص هستند.

 عشایر عراق هم همگام با دیگر قشرهای مردم این کشور در این تظاهرات مسالمت آمیز شرکت کرده و خواسته خود مبنی بر لزوم بازشماری دستی آراء را مورد تاکید قرار می‌دهند.

در این زمینه یکی از شیوخ عشایر به شبکه ماهواره‌ای الاتجاه گفته است : تظاهرات ما کاملا مسالمت آمیز است، ریاست‌ جمهوری، ریاست پارلمان و نخست وزیر اینها را ببینید، ای کمیساریا، شما که می‌گویید مستقل هستید، خواسته ما را اجرا کنید،کمیته‌هایی را تشکیل دهید، ما خواهان شمارش دستی آرا هستیم.

وی تاکید کرد هیچ کس نباید در فرایند انتخابات عراق دخالت کند نه آمریکا و نه کشورهای عربی خلیج(فارس)

این شهروند عراقی خاطر نشان کرد: ما تظاهراتمان را به صورت مسالمت آمیز برگزار می‌کنیم، از خواسته خود کوتاه نخواهیم آمد، کشور عراق، کشور امام حسین(ع)،‌کشور امام علی(ع)، عراق متعلق به همه طیف‌های عراقی‌هاست.کُردی، سُنی، مسیحی،‌شیعی همه در عراق زندگی می‌کنند

وی تصریح کرد همه کسانی که در کنار ما هستند در تظاهرات از طیف های مختلف مسیحی سنی و هستند.ببینید مرجعیت چه می‌گوید، اینکه آزموده را آزمودن خطاست، افراد فاسد نباید مسئولیت داشته باشند، ما خواهان آن هستیم تا انسان‌های سالم روی کار آیند.افرادی که هیچ خدمتی به مردم نکرده، نباید دوباره مسئولیت به آنها داده شود.

این شهروند عراقی همچنین گفته است برخی از کسانی که در انتخابات رای آورده‌اند،علاقه‌مند به ادامه حضور نظامیان آمریکایی در عراق هستند.

عراق روز یکشنبه دهم اکتبر 2021(هجدهم مهرماه 1400) پنجمین انتخابات پارلمانی بعد از سرنگونی رژیم بعثی صدام را برگزار کرد که بر اساس آمار رسمی این کشور  43 درصد در این انتخابات شرکت کردند.

کمیساریای عالی انتخابات عراق، شامگاه شنبه بیست و چهارم مهر ماه پس از پایان شمارش صندوق‌های باقیمانده و بازشماری آرای برخی از مراکز انتخابی، نتایج جدید را به‌صورت کامل اعلام کرده است، اما  تغییری در اصل نتایجی که چند روز پیش اعلام شده بود، ایجاد نشده است.

 بر اساس نتایج اولیه اعلام شده از سوی کمیساریای انتخابات، جریان صدر با 73 کرسی، در صدر قرار گرفت و به دنبال آن ائتلاف تقدم به رهبری محمد الحلبوسی رئیس پارلمان فعلی با 37، ائتلاف دولت قانون به ریاست نوری المالکی نخست وزیر اسبق با 34، حزب دموکرات کردستان با 32 کرسی در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. 

اعتراض نامزدها و ائتلاف‌ها‌های سیاسی به نتایج انتخابات باعث شد که این نهاد متولی و ناظر بر انتخابات اعلام کند که برخی از حوزه‌ها را برای راستی آزمایی و انطباق با شمارش الکترونیک، دوباره دستی شمارش کند.

 محمد البلداوی عضو ائتلاف الفتح به رهبری هادی العامری، کشورهای آمریکا،انگلیس، فرانسه و امارات را به مخدوش کردن نتایج انتخابات پارلمانی اخیر عراق و تغییر آن متهم کرده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۶۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

tags # محمد باقر قالیباف ، مجلس شورای اسلامی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • شنبه اعتراض؛ هزاران صهیونیست خواهان برکناری نتانیاهو شدند
  • صهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدند
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد