Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی- محمدی بیرامی: نامزدهای حضور در انتخابات فدراسیون تکواندو ۱۰ روز فرصت داشتند که با تکمیل مدارک ثبت نام خود را قطعی کنند. در نهایت نیز ۱۵ نفر ثبت نام کردند. از این تعداد ۵ نفر به نام های علی باوقار، عباس پورسلان، محمد جمشیدی، حسین حسین زاده و محسن سترگی از رؤسای هیأت‌های استانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برای نخستین بار است که این تعداد از نمایندگان و اعضای مجمع وارد گود رقابت شده‌اند.

شهرام اربابی داور بین المللی تکواندو با سابقه قضاوت در دو المپیک و چندین دوره رقابتهای جهانی، علی محمد بسحاق مربی تیم ملی، سید محمد پولادگر رئیس فدراسیون در ۲۰ سال گذشته، محسن تهرانی، سیروس رضایی قهرمان سابق تیم ملی، داور و مربی بین المللی، هادی ساعی پرافتخارترین ورزشکار المپیکی، جمشید سهرابی رئیس پیشین هیأت تکواندو استان تهران، مربی و داور بین المللی با سابقه قضاوت در دو دوره بازی‌های آسیایی، آرش فرهادیان، وحید فرهنگ و پیوند گلزار دبیر پیشین فدراسیون تکواندو دیگر نفرات ثبت نامی هستند.

به وضوح مشخص است که در بین این اسامی افرادی هستند که از کمترین شانس برای انتخاب شدن برخوردارند و به نظر می رسد تنها برای گرفتن امتیاز از رئیس بعدی ثبت نام کرده‌اند، همانگونه که برخی‌ها تحت عنوان پوششی رئیس دیرپای فدراسیون نامزد شده‌اند.

در این بین نکته‌ای که واضح و مشخص است و همگان بر آن صحه می‌گذارند، انتخاب مجدد سید محمد پولادگر در صورت حضور در مجمع است. در واقع مجمع فدراسیون تکواندو آن چنان است که تا زمانی که وی قصد حضور داشته باشد، با بیشترین آرا دوباره انتخاب خواهد شد.

اما باید دید آیا جامعه ورزش کشور بخصوص اهالی تکواندو به این انتخاب دوباره رأی مثبت می‌دهند یا خیر؟ آیا این انتخاب باعث بهبود شرایط تکواندو خواهد شد یا خیر؟ دیدگاه وزارت ورزش نسبت به حضور دوباره پولادگر در رأس یک فدراسیون المپیکی که افول چشمگیری در سه المپیکی قبلی داشته از جمع رشته‌های مدال آور در این بازی‌های مهم خارج شده، چیست؟

پرسش از وزارت ورزش این است که آیا فردی که در ۲۰ سال گذشته ریاست فدراسیون تکواندو را برعهده داشته و در سه المپیک اخیر روند نزولی و سقوط داشته است، با وجود تمایل زیاد برای ماندن در این پست می تواند برای این رشته مفید باشد؟

آیا باید منتظر بود و در المپیک بعدی هم نتایج ضعیف و ناامیدکننده را از ملی پوشان تکواندو مشاهده کرد؟ آیا حضور دوباره پولادگر در فدراسیون تکواندو خواست و مورد تایید وزارت ورزش است یا این که مسائل دیگری در این انتخاب تاثیرگذار است؟

وزارت ورزش باید به نقطه نظرات اهالی تکواندو در انتخاب رئیس آینده توجه کند و ناکامی های ۱۲ سال اخیر این رشته را در نظر بگیرد. واقعیت این است که در خانواده تکواندو و در بین گزینه ها جوانان و با تجربه هایی هستند که می توانند شرایط این رشته را بهتر کنند به شرط آنکه اجازه حضور آزاد در انتخابات به آنها داده شود.

اینکه شخصی بعد از ۲۰ سال تمایل زیاد به ریاست داشته و به هر وسیله و راهکاری بخواهد همچنان به صندلی مدیریت تکیه زده و مسئولیت خود را حفظ کند، نمی‌تواند دلیلی باشد برای مهر تائید وزارت ورزش! آیا در بخش کارشناسی دستگاه ورزش کشور نتایج و روند تکواندو در ۱۲ سال اخیر بخصوص چهار سال گذشته مورد بررسی قرار نگرفته که به رئیس آن اجازه دادند دوباره ثبت نام کند؟ اهالی تکواندو تا چه زمانی باید چنین مدیریت پراشتباه و ضعیفی را تأمل کنند؟ اینکه خانواده تکواندو نجیب است و دست به تجمع مقابل وزارت ورزش برای رسیدن به خواسته خود نمی‌زنند و کار را به مسئولان سپرده‌اند، نباید مورد توجه قرار گیرد؟

در حالی که برخی مسئولان ورزش از احتمال موفقیت تکواندو در بازیهای آسیایی و المپیک ۲۰۲۴ فرانسه صحبت کرده اند اما به نظر می رسد سیر نزولی نتایج تکواندو در سالهای اخیر این امیدواری را به حداقل رسانده و بعید به نظر می رسد با این مدیریت و تفکراتی که در تکواندو حاکم است اتفاق جدیدی رخ دهد و این رشته برای موفقیت به خونی تازه و تفکرات نو در مدیریت نیاز دارد.

کد خبر 5329628

منبع: مهر

کلیدواژه: تکواندو سیدمحمد پولادگر انتخابات فدراسیونها تیم فوتبال پرسپولیس لیگ قهرمانان فوتبال آسیا فوتبال الهلال عربستان تیم فوتبال الهلال عربستان تکواندو لیگ کشتی کشتی آزاد حمید سجادی یحیی گل محمدی لیگ برتر بسکتبال تیم فوتبال استقلال تهران فوتسال کشتی فرنگی فدراسیون تکواندو وزارت ورزش ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۱۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش فدراسیون کبدی برای ادامه همکاری با «مازندرانی»

به گزارش خبرنگار مهر، اسامی سرمربیان تیم‌های ملی کبدی مردان و زنان اعلام شد. نواب تازه قلعه به عنوان سرمربی تیم ملی کبدی سالنی مردان و ماهرخ دانشی به عنوان سرمربی تیم ملی کبدی سالنی زنان قرار است در مسابقات پیش رو هدایت تیم های ملی را به عهده داشته باشند. ششمین دوره بازی‌های آسیایی داخل سالن آسیا در هر ۲ بخش زنان و مردان از مهم‌ترین رویدادهای ملی پوشان کبدی است.

این بازی‌ها قرار است طی روزهای ۲۱ لغایت ۳۰ نوامبر ۲۰۲۴ (۳۰ آبان لغایت ۱۲ آذر ۱۴۰۳) بطور مشترک در دو شهر بانکوک و چونبوری برگزار شود ورزشکاران آسیایی در ۳۶ رشته اصلی و ۲ رشته نمایشی و در قالب ۳۶۵ رویداد به مصاف هم خواهند رفت.

علی رشیدی در گفت وگو با خبرنگار مهر درخصوص آخرین وضعیت تیم ملی برای حضور در این دوره از بازیها اظهار داشت: به تازگی سرمربی تیم‌های اعزامی ما به بازی‌های داخل سالن آسیا مشخص شدند و از ۱۵ خرداد تمرینان هر دو تیم برای حضور در این مسابقات آغاز خواهد شد.

وی افزود: از آنجایی که هنوز اردویی برگزار نشده تا شرایط بازیکن ها را بسنجیم نمی‌توان خیلی دقیق در مورد آنها صحبت کرد اما از آنجایی که اکثر این ملی پوشان در یک سال گذشته درگیر مسابقات داخلی بودند از نظر بدنی آمادگی مطلوبی خواهند داشت. بازیهای داخل سالن هم از یک آذر برگزار خواهد شد خوشبختانه فرصت کافی برای آماده سازی تیم ها وجود دارد.

دبیر فدراسیون کبدی در ادامه با اشاره به نتیجه احتمالی تیم های ملی ایران در این دوره از بازیها گفت: هدف هم در بخش مردان و هم در بخش زنان حضور در فینال مسابقات است. کبدی ایران پتانسیل خوبی دارد هر چند در بازیهای آسیایی هانگژو نتوانستیم به آن نتیجه دلخواه مان دست پیدا کنیم ولی در بخش مردان موفق شدیم در فینال حاضر باشیم. تلاش مان در بازیهای داخل سالن هم ابتدا حضور در فینال و سپس کسب عنوان قهرمانی است.

او در مورد نحوه انتخاب ملی پوشان اعزامی به تایلند گفت: سال گذشته مسابقات کشوری داشتیم که در همان رقابتها نفرات دعوت شده به تیم را انتخاب کردیم در حقیقت آن مسابقات انتخابی تیم ملی بود. البته کادر فنی هم زمانی که تمرینات آغاز شود می تواند در این رابطه که چه کسی به بازیها اعزام شود تصمیم گیری کند.

رشیدی در مورد تکلیف کادر فنی تیم ملی بزرگسالان و ادامه همکاری با مازندرانی توضیح داد: ابتدا بگویم ما چهار سبک در تکواندو داریم. کبدی استاندارد که همان تیمی است که در هانگژو حضور داشت، کبدی سالنی که ۷ نفره است و همین تیمی است که قرار است در بازیهای داخل سالن شرکت کند و کبدی ساحلی و چمنی هم از دیگر سبک های این رشته هستند.

وی افزود: از آنجایی که در کبدی استاندارد در یک سال پیش رو هیچ رویدادی نخواهیم داشت هنوز برای کادر فنی ان تصمیم گیری نشده است و در زمان درست حتما در جلسه کمیته فنی گزینه های مورد نظر بررسی خواهند شد. مازندرانی هم یکی از گزینه‌های ماست که در بازیهای آسیایی هم کنار تیم حضور داشت و موفق شد تیم را تا فینال بالا ببرد.

دبیر فدراسیون کبدی در پایان درخصوص دیگر برنامه‌های این فدراسیون در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد: شهریورماه مسابقات جهانی کبدی ساحلی را خواهیم داشت که به میزبانی ایران برگزار خواهد شد. اردوهای این تیم هم زیر نظر کیانوش نادریان به عنوان سرمربی از ۱۵ اردیبهشت آغاز خواهد شد. علاوه بر این مسابقات جهانی جوانان در بخش زنان را داریم که این رقابت ها به میزبانی هند است و سعی خواهیم کرد تیم آماده ای را راهی این مسابقات کنیم.

کد خبر 6087293

دیگر خبرها

  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • تلاش فدراسیون کبدی برای ادامه همکاری با «مازندرانی»
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • محسن رضوانی عضو هیات رییسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا انتخاب شد
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!
  • واکنش وزارت ورزش به تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس
  • پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال