Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، غلامعلی کوهساری نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان، با ارائه اخطار قانون اساسی به استناد اصل 135 اظهار داشت: طبق این اصل، وزارتخانه‌ها حداکثر سه ماه باید با سرپرست اداره شوند؛ در حال حاضر بیش از 50 روز از انتصاب سرپرست وزارت آموزش و پرورش گذشته و هرچند این حق قانونی رئیس جمهور است که از فرصت سه ماهه استفاده کند، اما این زمان رو به اتمام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر یکی از مهم‌ترین موضوعات در دست بررسی در مجلس، لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان است؛ چطور از وزارتخانه‌ای که با سرپرست اداره می‌شود انتظار داریم در مجلس از حق فرهنگیان دفاع کند؟

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: اگرچه معاون پارلمانی وزارت آموزش و پرورش و معاون پارلمانی رئیس جمهور حضور دارند و از حق فرهنگیان دفاع می‌کنند، اما این فرق می‌کند با حالتی که وزارتخانه با سرپرست اداره شود یا وزیر بخواهد از حقوق معلمان دفاع کند.

کوهساری تصریح کرد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری در تاریخ 6 خردادماه فرمودند که دولت جدید باید سرعت عمل به خرج دهد، از رئیس جمهور می‌خواهیم هرچه سریع‌تر وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی کند.

وی افزود: رئیس جمهور محترم بارها اشاره کرده است که افراد مورد نظر دستگاه‌های مختلف برای مسئولیت‌های مختلف پیشنهاد می‌شوند؛ آیا برای وزارت آموزش و پرورش با یک میلیون پرسنل و 15 میلیون نفر دانش آموز فقط یک نفر پیشنهاد شده بود؟! و آیا این وزارتخانه باید 50 روز با سرپرست اداره شود؟ انتظار داریم وزیر پیشنهادی سریع‌تر به مجلس معرفی شود.

* قالیباف: رئیس جمهور دغدغه آموزش و پرورش را دارد و پیگیر موضوع است

پس از اخطار این نماینده، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به وی اظهار داشت: همان طور که اشاره کردید در اصل 135 قانون اساسی سه ماه به رئیس جمهور فرصت داده شده است که در خصوص وزارت آموزش و پرورش 40 روز دیگر فرصت باقی است.

وی افزود: چون حضوری با رئیس جمهور صحبت کرده‌ام می‌دانم که این دغدغه را دارند و پیگیر موضوع هستند و انصافا سرپرست وزارت آموزش و پرورش هم در رابطه با موضوعات مربوط به مجلس از جمله نظام رتبه بندی دائم پیگیر است.

منبع: الف

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش سرپرست اداره رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۲۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند

 

به گزارش تابناک، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

بنابر گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

 
 
وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آنها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

به گزارش ایسنا، بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیس جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد