Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پروژه واکسن تمام ایرانی فخرا گفت: در حال حاضر در حال مذاکره با وزارت بهداشت هستیم و وزارت بهداشت نیز قول همکاری داده است تا خرید فخرا از سوی وزارت بهداشت اتفاق بیفتد.


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، کریمی مدیر پروژه واکسن فخرا با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: از مرداد ماه تولید واکسن فخرا ماهانه به میزان یک میلیون دُز آغاز شده است و با قدرت بیشتر ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه کار تولید واکسن فخرا با همت شهید فخری‌زاده شروع شد، گفت: واکسن فخرا از یک پلتفرم ویروس کشته شده، ساخته شده است و لازمه اصلی تولید این بود که ویروس کشت داده شود و ما باید بذر ویروس را خودمان تهیه می‌کردیم و اولین نکته مهم در این واکسن این است که بذر واکسن را دانشمندان جوان خودمان تهیه کردند.

مدیر پروژه واکسن فخرا افزود: این بذر از بیماران ایرانی گرفته شده است و از حدود ۳۵ هزار بیمار ۳۰ نفر را جدا کردیم و از ۱۰ نفر به بذر واکسن رسیدیم.

وی افزود: بعد از تهیه بذر واکسن، این ویروس باید کشت داده شود و بعد از کشت غیرفعال می‌شود و بعد از غیرفعال‌سازی مراحل تخلیص آن انجام می‌شود که این مرحله در گروه فخرا مرحله منحصر به فردی است که باعث شد ما یک تخلیص خیلی ویژه و دقیقی داشته باشیم و این خودش را در کارآزمایی نشان می‌دهد که در آنجا کمترین عارضه را داشتیم.

کریمی گفت: کارآزمایی فاز ۱ و فاز ۲ بالینی را به ترتیب با ۱۳۵ داوطلب و ۵۰۰ داوطلب گذراندیم و در آن دو مرحله ما از نظر کم‌خطری و بی عارضه بودن واکسن را بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که واکسن بسیار کم‌خطر است که الآن در فاز سوم کارآزمایی آن هستیم.

در فاز سوم کارآزمایی بالینی به ایمنی و ایمنی‌زایی واکسن کاملاً مطمئن شدیم و الآن بررسی می‌کنیم که اثربخشی واکسن به چه میزان است.

وی افزود: اکنون تزریقات فخرا در استان‌های تهران، اصفهان، البرز و خراسان رضوی تزریقات انجام می‌شود و افراد ۱۸ سال به بالا می‌توانند فخرا را تزریق کنند.

کریمی گفت: در حال حاضر در حال مذاکره با وزارت بهداشت هستیم و وزارت بهداشت نیز قول همکاری داده است تا خرید فخرا از سوی وزارت بهداشت اتفاق بیفتد، چون وزارت بهداشت هم به دلیل شیوه‌نامه‌هایی که وجود دارد بعد از بررسی نتایج فاز سوم کارآزمایی بالینی این همکاری را خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واکسن فخرا وزارت دفاع وزارت بهداشت وزارت بهداشت واکسن فخرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۰۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعداله منصوری سطح کشت کلزا را بالغ بر ۱۶۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: انتظار داریم سطح برداشت دانه کلزا نزدیک به ۱۳۰ هزار هکتار باشد که نسبت به سال زراعی گذشته ۴۰ هزار هکتار افزایش نشان می‌دهد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیر کشت کلزا، نزدیک به ۵۰ تا ۵۵ هزار هکتار آن در اراضی دیم و مابقی در اراضی آبی است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته سطح زیرکشت کلزا در کشور ۱۱۰ هزار هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: در نهایت از سطح ۸۸ هزار هکتار حدود ۱۴۰ هزار تن کلزا برداشت شد.

منصوری تناسب قیمت تضمینی این محصول در مقایسه با گندم، توزیع به موقع نهاده‌ها و بذر و وعده به موقع پرداخت پول محصول تحویلی کشاورزان با مرجع مشخص را از دلایل استقبال کشاورزان از کشت کلزا در سال زراعی جاری دانست.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی درباره خرید تضمینی دانه‌های کلزا، گفت: امسال خرید کلزا توسط بخش خصوصی و انجمن صنایع روغن‌کشی ایران انجام می‌شود و نقش نهاد‌های دولتی اعم از سازمان مرکزی تعاون روستایی و شرکت بازرگانی دولتی ایران در حداقل خواهد بود و اگر در منطقه‌ای بخش خصوصی برای خرید ورود نکرد، این نهاد‌ها اقدام به خرید تضمینی خواهند کرد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهادکشاورزی ابراز امیدواری کرد؛ ورود بخش خصوصی در موضوع خرید کلزا با روند منطقی و معقول پیش برود و پرداخت بهای محصول کلزاکاران با حمایت دست‌اندرکاران سپری شود و بتوان با اطمینان خاطر برای برنامه کشت سال زراعی آینده آماده شد.

وی با اشاره به آغاز برداشت دانه‌های کلزا از مزارع کشور اذعان داشت: در استان‌های کرمان، هرمزگان، خوزستان و ایلام برداشت آغاز شده و تاکنون روند خوبی داشته است.

منصوری افزود: در استان‌های ایلام و خوزستان، زارعانی که محصول‌شان را تحویل داده‌اند، ۲۰ درصد بهای محصول را دریافت کرده‌اند.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: براساس آخرین گزارش‌ها، حدود نیمی از سطح زیر کشت کلزا در استان ایلام و حدود ۳۰ درصد مزارع استان خوزستان تاکنون برداشت شده است.

وی در مورد توزیع بذر کلزا نیز تصریح کرد: برای سال زراعی جاری نزدیک به ۲ هزار تن بذر کلزا میان کشاورزان توزیع شد که از این میزان حدود ۷۰ درصد بذر هیبرید تولید داخل و مابقی بذر آزاد افشان بوده و به میزان محدودی هم بذر هیبرید وارداتی برای ایجاد تنوع اراقام داشته‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • توسعه بهداشت ودرمان
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 356 نفر
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان