Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-01@23:19:28 GMT

عرضه داروی ایرانی کاهش درد مفاصل

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۵۰۹۰۸

عرضه داروی ایرانی کاهش درد مفاصل

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولید دارو‌های بیولوژیک گفت: پیش‌بینی می‌شود تا یک ماه آینده داروی درد مفاصل توسط این شرکت به بازار عرضه شود. امیرحسین کارآگاه مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید دارو‌های بیولوژیک در برنامه کاوش رادیو اقتصاد با بیان اینکه شرکت تولید دارو‌های بیولوژیک وظیفه تولید صفر تا صدی دارو‌های بیماری‌های خاص از جمله سرطان و درد مفاصل و دهانه رحم را عهده‌دار است، اظهار داشت: تولید این دارو‌ها در انحصار چند کشور خاص بوده که جوانان ما با تکیه بر دانش، توان و ظرفیت‌های داخل، درصدد تولید این دارو‌های خاص بدون اتکا به خارج از کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کارآگاه با بیان اینکه در تولید داروی کاهش درد مفاصل، پیشرفت‌های بسیار خوبی صورت گرفته و پیش‌بینی می‌شود این دارو تا یک ماه آینده عرضه شود، گفت: ما دومین کشور تولید کننده این دارو در جهان هستیم، این امر نشان از توان بالای ما در بحث بیولوژیک است.

مدیرعامل شرکت دارو‌های بیولوژیک در پاسخ به این سوال که آیا کیفیت دارو‌های تولید داخل، مشابه نمونه خارجی آن‌ها هست، توضیح داد: برخلاف دارو‌های شیمیایی و گیاهی که در محیط آزمایشگاهی بررسی می‌شوند، دارو‌های بیولوژیکی نیاز به آزمایشات بالینی روی انسان و حیوانات دارند و باید به تاییدیه وزارت بهداشت و درمان برسند و نتیجه تاثیر داروی داخلی با مشابه خارجی آن توسط وزارت بهداشت مقایسه می‌شود و سپس در صورت تایید، مجوز تولید را می‌گیرد.

کارآگاه در خصوص لزوم تولید این دارو‌ها در داخل کشور اضافه کرد: تولید دارو در داخل جزو ضروریات است، زیرا علاوه بر متکی نبودن کشور به خارج، تولید این دارو‌ها در داخل برای دولت و مردم بسیار مقرون به صرفه است، چون علاوه بر این که در شرایط تحریم مانع خروج ارز از کشور می‌شود، مردم نیز ۴۰ تا ۶۰ درصد نسبت به نمونه‌های خارجی دارو را ارزانتر تهیه می‌کنند.

وی افزود: با راه‌اندازی این شرکت‌ها جوانان مستعد و نخبه ما فضای کار در حوزه‌های تخصصی خودشان را در داخل کشور پیدا کرده و این امر موجب کاهش مهاجرت نخبگان به خارج از کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت تولید دارو‌های بیولوژیک در ادامه به چالش‌های پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره و خاطرنشان کرد: نگاه سازمان‌ها و ادارات و موسسات حمایتی به شرکت‌های دانش بنیان همانند گذشته است و فرقی بین شرکتی که با استفاده از دانش و توان و ظرفیت داخل به معنای واقعی دانش بنیان است یعنی علم را تبدیل به ثروت می‌کند با شرکت‌های متمول قدیمی که اکثرا مونتاژ کار هستند، تفاوتی نمی‌کند. این امر سبب از رونق افتادن این شرکت‌ها و دلسردی برای جوانان مشغول به کار در این شرکت‌ها می‌شود.

وی درخواست تسهیل در صدور مجوز‌ها و نیز حمایت همه جانبه دستگاه‌های کشور از این شرکت‌ها را بدور از بروکراسی‌های رایج و کند مطرح کرد.

منبع: تسنیم

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: دارو داروخانه داروسازی داروسازان تولید دارو های بیولوژیک تولید این دارو ها مدیرعامل شرکت شرکت ها دانش بنیان درد مفاصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۰۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت

محمدمهدی ناصحی درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، ۲۲۹۰ دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد داروهای تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

وی گفت: داروهایی که تحت پوشش بیمه‌ای قرارگرفته‌اند برای بیماری‌های دیابت، فشارخون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارند. 

وی با بیان اینکه ۵۹ دارو براساس مصوبه شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: داروهایی که به سبد پوشش بیمه‌ای اضافه شده‌اند شاید به شکلی دیگر یا در دوز دیگری تحت پوشش بوده‌اند. بنابراین تمام مراکز خصوصی و دولتی عرضه‌کننده دارو، ۷۰ درصد از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند.

 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: افراد مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج علاوه بر پوشش ۷۰ درصدی بیمه، مشمول پوشش مازاد به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد می‌شوند. گاهی اوقات، پوشش مازاد بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیز تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی