Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در راستای ایجاد فضای همکاری مشترک علمی، آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و فناوری، تفاهم‌نامه همکاری مشترک توسط دکتر علی شریف نژاد رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و دکتر علیرضا امامی فر رئیس مرکز ملی فوتبال با حضور دکتر محمد شریعت زاده معاون فناوری،دکترعلی کاشی معاون پژوهشی، دکتر حسین زارعیان معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر محمدحسین قربانی مشاور رئیس پژوهشگاه و دکتر احسان محمدی سرپرست دپارتمان مسئولیت‌های اجتماعی فدراسیون فوتبال، دکترعلیرضا شهاب فیزیوتراپ تیم ملی فوتبال و خانم اصغر نژاد کارشناس ارشد تحقیقات مرکز ملی فوتبال در محل پژوهشگاه به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه و بهبود شرایط کمی و کیفی فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی مشترک در تمام زمینه‌های تربیت‌بدنی و علوم ورزشی مرتبط با وظایف پژوهشگاه و فدراسیون فوتبال با استفاده از ظرفیت‌ها و توانایی‌های طرفین ازاهداف این تفاهم‌نامه است.

ازجمله مهم‌ترین مفاد این تفاهم‌نامه در بخش همکاری‌های پژوهشی می‌توان به: اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی موردنیاز فدراسیون فوتبال توسط پژوهشگاه،ایجاد شرایط برای فرصت‌های مطالعاتی و پژوهشی ورزشکاران و دانشجویان در فدراسیون فوتبال، ایجاد کمیته مشترک بین فدراسیون و پژوهشگاه برای فعالیت‌های دوجانبه، برگزاری همایش‌های علمی- تحقیقاتی مشترک،  معرفی نیازهای فناورانه فدراسیون به پژوهشگاه برای تولید داخل با کمک استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان، اشاره کرد.

 تجهیز کمپ تیم های ملی فوتبال و ایفمارک با تجهیزات مرکز نوآوری شامل توپ انداز فوتبال، کفپوش هوشمند تمرینی، دستگاه شبیه‌ساز ارتفاع، دستگاه اختصاصی تقویت مچ پا،برگزاری دو نشست مشترک تخصصی در آذر و دیماه ویک نشست تخصصی در سیزدهیم همایش بین‌المللی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و طراحی و ااستقرار بانک اطلاعات بازی کنان تیمهای ملی از سایر مفاد توافق شده است.

۲۵۶ ۲۵۱

کد خبر 1566323

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال تربیت بدنی و علوم ورزشی فدراسیون فوتبال تفاهم نامه ملی فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۹۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا در نشست خانه گفتگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیادهای معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

کد خبر 6091165

دیگر خبرها

  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • هینن: باید بفهمم چرا والیبال چین در میان بزرگان جهان نیست
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال