Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@06:20:25 GMT

پاکستان برای به رسمیت شناختن طالبان منتظر است

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۹۸۰۰

پاکستان برای به رسمیت شناختن طالبان منتظر است

وزیر خارجه پاکستان پس از سفر یک روزه خود به کابل گفت: هنوز هیچ کشوری حاضر نیست دولت جدید افغانستان به رهبری طالبان را به رسمیت بشناسد و اسلام آباد همچون دیگر همپیمانان جهانی‌اش منتظر تصمیم جمعی است.

به گزارش مشرق، وزیرخارجه پاکستان پس از سفرش به کابل گفت، هیچ کشوری هنوز برای به رسمیت نشاختن طالبان عجله ندارد و اسلام آباد هم این راه را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاه محمود قریشی با اشاره به دیدارش با سران طالبان افزود که اگر طالبان خواهان به رسمیت شناخته شدن در سطح بین المللی و دریافت کمک هستند باید حساسیت بیشتری نسبت به نظرات و ملاحظات بین المللی داشته باشند و آنها را بپذیرد.

بیشتر بخوانید: طالبان نگذارد از افغانستان علیه کشورهای همسایه و منطقه استفاده شود

وزیر خارجه پاکستان خاطرنشان کرد: هنوز هیچ کشوری حاضر نیست دولت جدید افغانستان به رهبری طالبان را به رسمیت بشناسد و اسلام آباد همچون دیگر همپیمانان جهانی‌اش منتظر تصمیم جمعی است.

شاه محمود قریشی، گفت: ”در مورد به رسمیت شناختن، هنوز هیچ کشوری در جهان دولت آنها (طالبان) را از جمله پاکستان به رسمیت نشناخته است. بدیهی است که این خواسته و آرزوی آنهاست که به رسمیت شناخته شوند. و در خلال گفت‌وگوهایم با آنها، من به عنوان یک همسایه، به عنوان یک دوست، به عنوان یک خیرخواه، به آنها گفتم که چه اقداماتی می‌توانند انجام دهند که شانس پذیرش بین المللی آنها را افزایش می‌دهد. ما در این مورد تبادل نظر کرده بودیم.»

اسلام آباد هنوز سیاستش را در برابر همسایه با همان معادله‌ای که اگر وضعیت در افغانستان وخیم شود پاکستان آسیب می‌بیند به پیش می‌برد.

از این رو سران نظامی و دیپلماسی پاکستان یک روز تمام با رهبران دولت تازه افغانستان گفت‌وگو کردند.

موضوعات مرزی، تجارت و ترانزیت، وضعیت مهاجران و دعوت مقامات طالبان به پاکستان از جمله محورهای گفت‌وگوها بود.

وزیر خارجه پاکستان پس از سفر یک روزه به خانه بازگشت، سفری که برای اسلام آباد و کابل حیاتی عنوان شده بود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان پاکستان طالبان اسلام آباد هیچ کشوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۹۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم

حکومت طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز پیروزی مجاهدین در افغانستان اعلام کرد برای حفظ دستاوردهای جهاد مردم این کشور تلاش می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، حکومت طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت 8 ثور/اردیبهشت، سالروز پیروزی مجاهدین بر حکومت کمونیستی در افغانستان نوشت «سی و دومین سال پیش در چنین روزی، پس از 14 سال مبارزه پدیده شوم کمونیسم و در کنار آن شوروی در کشور ما شکست خورد و ملت مجاهد افغان توانست آخرین اداره کمونیستی را سرنگون و کشور را به گونه کامل آزاد سازد».

بیانیه افزود: «هشتم ثور 1371 هـ ش روز کامیابی و آزادی مردم افغانستان است که قربانی‌های ملت مجاهد نتیجه داد و مردم و کشور ما از شر هیولای کمونیسم نجات یافتند».

حکومت طالبان همچنین در این بیانیه کودتای کمونیستی 7 ثور در سال 1357 را نیز روز سیاه افغانستان نامید و تأکید کرد: «کشور ما پس از 20 سال جهاد از یک اشغال دیگر نیز آزاد شد و نظام اسلامی برقرار گردید، بنابراین امارت اسلامی با تمام توان تلاش می‌کند تا  ثمره قربانی‌ها و مبارزات چندین ساله ملت ما یکبار دیگر ضایع نگردد و نظام اسلامی را که آرمان شهدا است، به گونه کامل نافذ می‌کند».

گزارش تسنیم| «هشتم ثور»؛ شیرینی که با اختلاف به کام مردم افغانستان تلخ شد«8 ثور» روزی پر افتخار در تاریخ افغانستان

کودتای هفتم اردیبهشت توسط حزب دموکراتیک خلق افغانستان منجر به روی کار آمدن حکومت کمونیستی در این کشور شد. حکومت کمونیستی که برای تحمیل عقاید الحادی و مارکسیستی بر مردم افغانستان تلاش می‌کرد، اما با واکنش جدی مردم روبه‌رو شد و رفته‌رفته قیام‌های مردمی در این کشور شکل گرفت.

وقتی نظام «داوود خان» براثر کودتای کمونیستی سقوط کرد و چپی‌ها به قدرت رسیدند، با شکل‌گیری آهسته‌آهسته مقاومت در برابر آن‌ها، سربازان روس برای حمایت از نظام دست‌نشانده‌شان وارد افغانستان شدند.

در نهایت مردم متدین افغانستان پس از 14 سال جنگ و مقاومت، حکومت کمونیستی و ابرقدرت تا دندان مسلح را شکست دادند و هشتم ثور سال 1371 نیروهای مجاهدین آخرین سنگر حکومت کمونیستی در کابل را تصرف کردند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • هشدار حزب التحریر به طالبان
  • تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • بورل: اعضای اتحادیه اروپا در ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان