Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، سید مجتبی شفیعی با همراهی محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد، امروز از خط تولید اتوبوس‌های شهری کارخانه ایران خودرو دیزل دیدن کردند.

وی در این باره گفت: استفاده از اتوبوس‌های تولید داخل، علاوه بر تقویت ناوگان اتوبوسرانی، گام عملی مدیریت شهری در جهت پشتیبانی از تولیدکنندگان داخلی و صنعت ملی نیز محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شبکه اتوبوسرانی تهران و خطوط پیش‌بینی شده در این شبکه به شکل قابل قبولی طراحی شده‌اند، اظهار کرد: با این وجود، به دلیل کمبود اتوبوس و فرسودگی ناوگان، اعزام اتوبوس به ایستگاه‌ها و خطوط با تأخیر صورت می‌پذیرد.

معاون شهردار تهران با تأکید بر اینکه برای به حداقل رساندن این تأخیر، علاوه بر جبران تدریجی بیش از یک دهه خلاء تاریخی در نوسازی ناوگان، نیازمند هوشمندسازی حداکثری سامانه اتوبوسرانی هستیم، خاطرنشان کرد: این ۲ موضوع مهم به موازات هم پیش می‌روند تا در راستای خدمات‌رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان، علاوه بر تقویت سخت‌افزاری ناوگان، شاهد تجهیز نرم‌افزاری شبکه نیز باشیم.

محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران نیز با اعلام اینکه این شرکت برای دوران پسا کرونا آماده می‌شود، تأکید کرد: نوسازی ناوگان با ورود اتوبوس‌های جدید، بازسازی ناوگان از طریق اورهال اتوبوس‌های قدیمی، بازمهندسی سیستم مدیریت هوشمند شبکه و ناوگان، بازنگری در سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها و مدیریت اعزام آنها به خطوط و ایستگاه‌ها از جمله ساز و کارهایی است که برای ارتقاء و بهبود خدمات ناوگان اتوبوسرانی پیش‌بینی کرده‌ایم.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر حدود ۶ هزار دستگاه اتوبوس در پایتخت فعال است که بیش از نیمی از این اتوبوس ها فرسوده است.

برچسب‌ها شهر تهران سازمان حمل و نقل و ترافیک شرکت واحد اتوبوسرانی تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر تهران سازمان حمل و نقل و ترافیک شرکت واحد اتوبوسرانی تهران شهر تهران سازمان حمل و نقل و ترافیک شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اتوبوسرانی تهران شرکت واحد اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۳۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه واگن اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟

«خط بازار» نخستین خط حمل و نقل عمومی تهران بود که سال ١٢٦٨ از بازار تا انتهای خیابان لاله‌زار با استفاده از واگن اسبی با گنجایش ۵٠ مسافر راه‌اندازی شد.

به گزارش همشهری آنلاین، علاوه بر خط بازار، ۴خط دیگر هم مسافران را جابه‌جا می‌کردند، از جمله «خط شاه‌عبدالعظیم» و «خط باغ‌شاه». خط شاه‌عبدالعظیم از مسیر ناصریه (خیابان ناصرخسرو فعلی)، چراغ برق (خیابان امیرکبیر) و خیابان ری می‌گذشت و به ایستگاه ماشین‌دودی ختم می‌شد.

خط باغ‌شاه هم از بازار شروع می‌شد و به دروازه باغ‌شاه و روبه‌روی ساختمان مجلس فعلی می‌رسید. نصرالله حدادی، تهران‌شناس، درباره چگونگی جمع‌شدن این خط که خیلی اتفاقی به‌نظر می‌آید، می‌گوید: «رضاشاه دستور برچیدن این خط را داد. او وقتی با ماشین اختصاصی از خیابان باغشاه می‌گذشت، چرخ ماشینی که او را می‌برد، در گودال مسیر واگن اسبی افتاد و ناراحتش کرد و برای همین فی‌الفور به بوذرجمهری، شهردار وقت، دستور داد تا این خط را جمع‌آوری کنند. فردای آن روز تراورس‌ها و ریل‌های آهنی از باغ‌شاه تا توپخانه را کندند و مسافران این خط را غافلگیر کردند.»

همچنین مسافرانی که از چهارراه حسن‌آباد به سمت دروازه قزوین سوار واگن اسبی می‌شدند از «خط دروازه قزوین» استفاده می‌کردند و میدان اعدام تا ماشین‌دودی هم خط بعدی بود. او در ادامه می‌گوید: «در سال ۱۳۰۸ واگن‌های اسبی جمع‌آوری شد و دولت تصمیم گرفت برای نخستین بار سرویس حمل و نقل عمومی برای شهر تهران ایجاد کند. به همین دلیل چند دستگاه اتوبوس از خارج خریداری شد. ولی تا حدود سال ۱۳۲۰ درشکه‌ها همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. تعداد اتومبیل‌ها و موتورسیکلت‌های تهران در سال۱۳۰۰ فقط ۶۰۰ دستگاه بود که همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. در این فاصله زمانی تا سال ۱۳۲۰ تعداد اتومبیل و موتورسیکلت به ۷۰۰ دستگاه رسید و ۱۳سال بعد از آن تعداد وسایل نقلیه از مرز ۸۰هزار دستگاه گذشت.»

دیگر خبرها

  • تغییر جدید در خط ۴۷ اتوبوسرانی اصفهان
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • چگونه واگن اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز