Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@17:06:55 GMT

دولت در مسیر حل مشکلات اقتصادی گام برمی‌دارد

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۴۰۴۰

دولت در مسیر حل مشکلات اقتصادی گام برمی‌دارد

‏عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: دولت سیزدهم با اجتناب از بحران آفرینی و پیگیری مشی خردورزانه، در مسیر حل چالش‌های بنیادی عرصه اقتصاد و فرهنگ گام بر می‌دارد. علی کریمی فیروزجایی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش دانشگاه‌ها برای حل مشکلات کشور، گفت: دانشگاه‌ها باید به سمت یافتن راه حل‌های اساسی کشور تغییر جهت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی دانشگاه‌ها را به مثابه اتاق فکر دستگاه‌های حاکمیتی دانست و افزود: یافتن راه حل‌های اساسی مشکلات کشور مهم‌ترین مأموریت دانشگاه‌ها است.

نماینده بابل در مجلس با اشاره به تنگنا‌های فعلی کشور در حوزه‌های فرهنگ و اقتصاد، عنوان کرد: تحول آفرینی در حوزه عمل دستگاه‌های دولتی نیازمند مشارکت فعال دانشگاه‌ها است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یازدهم ایجاد فاصله بین دانشگاه هاو دستگاه‌های اجرایی را خسارت بار دانست و اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی باید مشکلات پیش روی خود را به‌عنوان پروژه‌های علمی به تیم‌های عملیاتی دانشگاه‌ها تحویل دهند.

عضو هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: رفتار علمی دستگاه‌ها با پدیده‌های نوظهور و بحران‌های پیش رو که با سرعت در حال شکل گیری است، باید متناسب با توان علمی کشور هم راستا شود.

کریمی فیروزجایی با تاکید بر خسارت‌های ناشی از بی توجهی به مشکلات زیربنایی کشور به‌ویژه در حوزه اقتصاد، افزود: ظرفیت سازی برای گام نهادن مشترک دولت و دانشگاه‌ها به‌ویژه نخبگان در رفع چالش‌های اقتصادی ماموریت خطیر جامعه علمی کشور محسوب می‌شود.

وی قابلیت‌های فعال علمی کشور در عرصه‌های گوناگون را بسیار بیشتر از مشکلات کنونی دانست و ادامه داد: ورود سریع‌تر نخبگان علمی به کاهش پدیده‌های نوین چالشی در بخش‌های گوناگون ضرورت دارد.

عضو هیئت رئیسه مجلس یازدهم با اشاره به نقش مهم مجلس در این ارتباط، اظهار داشت: مجلس افق نگاه خود در حل چالش‌های عمده کشور را متناسب با ظرفیت نخبگانی و استادان بسیجی کشور که شاهراه آن مرکز پژوهش‌های مجلس است، تنظیم کرد.

نماینده بابل در مجلس، گفت: اساساً حل چالش‌های اساسی کشور بدون توجه به رویکرد‌های نوین علمی و دانش بنیانی امکان پذیر نیست.

سخنگوی فراکسیون دانشگاهیان مجلس دانشگاه‌ها را بسترساز حرکت جهادی و جهشی بسوی قله‌های آرمانی دانست و افزود: اعتلای فرهنگ ما می‌توانیم و قوی شدن در برابر تکانه‌های تحریمی و تلاش‌های استکباری در گرو عزم جهادی و حرکت خردمندانه و عاری از انفعال و بی‌عملی است.

کریمی فیروزجایی گفت: دولت سیزدهم با اجتناب از بحران آفرینی و پیگیری مشی خردورزانه، در مسیر حل چالش‌های بنیادی عرصه اقتصاد و فرهنگ گام بر می‌دارد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: علی کریمی فیروزجایی مجلس شورای اسلامی دانشگاه ها نماینده بابل مشکلات کشور عضو هیئت رئیسه مجلس حل چالش دانشگاه ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۴۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران