Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر نقیلی روز سه شنبه در گفت و گویی در رابطه با اقدامات لازم برای کاهش بلایای طبیعی و جبران خسارت اظهار کرد: برای جبران خسارت وارده، اصل اول برآورد خسارت است و ۲ ساز وکار برای جبران ضرر خسارت دیدگان از بلایای طبیعی تعریف شده است.

وی با اشاره به اینکه راه اول جبران خسارت، بیمه است، افزود: ابتدا گروه های تعیین خسارت از محل خسارت بازدید کرده و فرم های مربوط به برآورد خسارت را تکمیل می کنند؛ سپس جلسات ستاد بیمه برای بررسی و جبران خسارت برگزار می شود که در حال حاضر بیش از ۱۱ هزار پرونده بررسی شده و آماده پرداخت هستند که سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی و ستاد بیمه محصولات کشاورزی استان پیگیر تخصیص بودجه توسط دولت برای جبران خسارت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با بان اینکه دومین ساز و کار برای کسانی تعریف شده است که محصولات خود را بیمه نکرده اند، گفت: اکیپ های تعیین خسارت در شهرستان ها میزان خسارت مربوطه را تعیین کرده اند و کارگروه های ویژه ای در شهرستان ها وجود دارند که نظیر آنها در استان هم هست که خسارت ها از طریق استان در سامانه ثبت شده و به وزارت کشور گزارش شده اند و از هیات دولت نیز مصوبات خوبی برای جبران خسارت های وارده گرفته شده است.

نقیلی با اعلام اینکه به سه حالت خسارت این افراد جبران خواهد شد، افزود: روش اول از طریق اعتبارات بلاعوض می باشد که در اختیار سازمان متولی و کشاورزان خسارت دیده قرار می گیرد، روش دوم از طریق تسهیلات کم بهره است که برای جبران خسارت در نظر گرفته شده است و از طریق بانک های عامل به کشاورزان پرداخت خواهد شد و روش سوم امهال وام های کشاورزان خسارت دیده ای است که امسال سررسید خواهند شد.

وی در رابطه با کاهش خسارت نیز با بیان اینکه خسارت به خودی خود به وجود نمی آید و در روال عادی گیاه یا جاندار سازگار شده یا عادت می کند ولی در صورت ناگهانی بودن تغییرات این اتفاق می افتد، گفت: باید در محیط های کنترل شده مثل گلخانه ها، مرغداری ها و دامداری ها دقت مان زیاد باشد و مدیریت تولید طوری باشد که مواردی مثل میزان سوخت، هیترها و دریچه ها  بررسی شوند تا در زمان نزول بلا آمادگی داشته باشند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: همکاران به صورت روزانه و هفتگی در برنامه های رادیو و تلویزیونی هشدارها و توصیه های لازم را اعلام می کنند ولی کشور ما کشور بلاخیزی است و از ۴۳ حادثه شناخته شده در جهان، ۳۲ مورد در کشور ما اتفاق می افتند بر این اساس بخش کشاورزی بخش خطرپذیری است.

نقیلی گفت: متاسفانه اعتباری که سهم پرداخت غرامت بیمه است تا به امروز تخصیص داده نشده است اما پیگیر هستیم که در ماه آینده این مسئله رفع شود و خسارت کشاورزان جبران شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی خسارت مالی وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی خسارت مالی برای جبران خسارت آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۴۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است

محمدحسن نامی رییس سازمان مدیریت بحران کشور در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام اظهار کرد: مولفه اصلی قدرت و اقتدار نظام اسلامی مردم هستند که در همه صحنه‌ها و عرصه‌ها به ویژه در حوزه مدیریت بحران پای کار هستند.

وی با بیان اینکه تلاش و مدیریت همه دست اندرکاران استان برای مدیریت بحران در ۲ سال اخیر شایسته قدردانی است، ابراز کرد: برخی افراد متاسفانه زباله‌ها و نخاله‌ها را در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل‌ها رها می‌کنند و همین مسأله موجب بروز برخی مشکلات در هنگام بارش‌های شدید در سطح کشور می‌شود.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه کسانی که اقدام به رهاسازی نخاله در حاشیه شهر‌ها می‌کنند در واقع مثابه نادیده گرفتن حقوق شهروندی است، افزود: بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله‌ها هزینه شده است که در صورت رعایت قانون از سوی برخی افراد، این هزینه‌ها در راستای مدیریت بحران و کاهش مخاطرات ناشی از سیل کاهش خواهد یافت.

نامی با بیان اینکه کار مردمی در حوزه مدیریت بحران بسیار ضروری است و به کاهش مخاطرات در حوادث غیرمترقبه کمک شایانی خواهد کرد، یادآور شد: قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده که بتوان در راستای فرهنگ سازی، کاهش آسیب‌ها و مخاطرات ناشی از سوانح طبیعی از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد استفاده شود.

وی با تاکید بر اینکه در قانون بودجه ۱۴۰۳ بر استفاده صنایع از پساب تاکید شده است، گفت: صنایع کشور در راستای حفظ منابع آبی بایستی به سمت استفاده از پساب و تصفیه فاضلاب برای استفاده مجدد حرکت کنند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به لزوم توسعه فضای سبز در کشور بنا بر تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر کاشت درخت و نهال، ابراز کرد: نگهداری و توسعه فضای سبز در کشور باید فرهنگ سازی شود که این امر می‌تواند برای آینده کشور بسیار موثری و سازنده باشد.

نامی با اشاره به اینکه آبخیزداری در سطوح بالا و آبخوان داری در پایین دست نیز در حوزه مدیریت منابع آبی بسیار مهم است، گفت: احداث سد‌های زیرزمینی در مناطق خشک و نیمه خشک در سطح کشور در دستور کار قرار دارد و از وجود و ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در زمینه حفاظت از منابع آبی سطحی و زیرزمینی در کشور استفاده می‌شود.

وی با اشاره به هدایت زیست محیطی و آمایش سرزمین در حوزه مدیریت بحران در استان گفت: پیوند مدیریتی بسیار خوب در استان وجود دارد که این موضوع در مدیریت بحران و حوادث بسیار ارزشمند است که فصلی مفید و پرفایده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: لازم است که نقشه دیجیتالی شهر ایلام تدوین شود که لایه‌های مکان محور در معرض خطر از نظر سیلاب در مسیر مسیل‌ها مشخص باشد تا بتوان بر اساس شیب در راستای ساماندهی این مسیل‌ها و مسیر رودخانه‌ها اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس