Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@23:40:52 GMT

درمان انواع سردرد و میگرن با تجهیزات آشپزخانه

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۷۳۲۳

درمان انواع سردرد و میگرن با تجهیزات آشپزخانه

وقتی احساس سردرد می کنید هیچ مسکنی برای درد ندارید؟ تا زمانی که در کنار یک آشپزخانه کاملاً مجهز هستید، باید همه چی براتون خوش آیند باشد.

به گزارش مشرق، وقتی احساس سردرد می کنید هیچ مسکنی برای درد ندارید؟ تا زمانی که در کنار یک آشپزخانه کاملاً مجهز هستید، باید همه چیز برایتان خوش آیند باشد.

بیشتر بخوانید میگرن خاموش چیست و چه علائمی دارد؟ برای درمان سردرد چی بخوریم

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درمان سردرد با سیب زمینی روتس

سیب زمینی روتس (نوعی سیب زمینی بزرگ، دارای پوستی قهوه ای تیره). عجیبه، اما حقیقت داره: خشکی دهان= سردرد ناتوان کننده. بله، درست است، یکی از دلایل اصلی سردرد کم آبی است. و اغلب، هنگامی که بدن شما به آب نیاز دارد، به الکترولیت هایی مانند پتاسیم هم نیز نیاز دارد. هنگامی که بدن خود را با مواد مغذی که مورد نیاز است تغذیه می کنید، درد شما احتمالاً فروکش می کند و کم می شود بنابراین دفعه دیگر که احساس سردرد کردید، یک سیب زمینی روتس را بپزید و از پوست و همه  آن لذت ببرید!

یک تاتر بزرگ (سیب زمینی رنده شده ای که به صورت استوانه هایی کوچک در آمده و به صورت سرخ شده مصرف می شود) دارای مقدار پتاسیمی است که بیش از سه برابر در پتاسیم موجود در موز یافت میشود. (که اغلب به عنوان قوی ترین منبع تصور می شود). و از آنجایی که یک سیب زمینی حدود ۷۵ درصد آب است، بنابراین بسیار هیدراته کننده است!

۲. درمان خانگی سردرد با خیار

خیار از ۹۷ درصد آب تشکیل شده است و یکی دیگر از سبزیجاتی است که می تواند به شما در حفظ آب بدن و رهایی از سردرد کمک کند.

مقداری از آن را برش دهید و از آن با هوموس لذت ببرید یا سبزیجات را با مقداری گوجه فرنگی، پیاز قرمز، روغن زیتون، سرکه شراب قرمز، پونه کوهی و فلفل سیاه برای یک سالاد تابستانی ساده ترکیب کنید.

۳. درمان سردرد و میگرن با خوردن گیلاس

اگر در ساعات مشخصی از روز یا بعد از انجام فعالیت خاصی مستعد ابتلا به سردرد هستید، با خوردن اندکی گیلاس، درد را از خود دور کنید. این میوه قرمز نه تنها مقداری آب برای بدن شما فراهم می کند و دردهای مربوط به کم آبی بدن را از بین ببرد ، بلکه حاوی ترکیباتی است که به اکسید نیتریک در خون تبدیل می شود ، گازی که به صورت طبیعی وجود دارد و می تواند در برابر سردردهای تنشی و میگرن از شما محافظت کند. چغندر و آب چغندر نیز همین اثر را خواهند داشت.

۴. درمان سردرد با خوردن غلات سبوس دار غنی شده

طبق گفته کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده، مصرف مقادیر کافی ریبوفلاوین (AKA ویتامین B۲) می تواند به حفظ و جلوگیری از میگرن کمک کند. خوشبختانه اکثر غلات با این ماده مغذی غنی شده اند ، بنابراین خیلی راحت می توان آن را به رژیم روزانه خود وارد کرد. Wheaties ، Fiber One و All Bran همه این مواد غذایی را که غنی از ماده مغذی تسکین دهنده هستند را تأیید کرده اند.

۵. درمان خانگی سردرد سینوزیت با خوردن فلفل تند

اگر سردردهای شما ساعتها شما را منع از انجام کاری میکنند ، ممکن است بخواهید برای تسریع روند بهبودی - در صورتی که این درد ناشی از احتقان باشد، خوردن بعضی از چیزی های تند را در نظر بگیرید. متخصص تغذیه ثبت شده ارین پالینسکی-وید توضیح می دهد که اگر سردرد به دلیل گرفتگی سینوس باشد، غذاهای پرادویه می توانند به کاهش فشار و باز شدن مجاری تنفسی کمک کنند، که این عمل به کاهش درد کمک می کند. علاقه دارید که آن را امتحان کنید؟مقداری سالسای تند یا فلفل چیلی به یک کاسه املت یا بوریتو خانگی اضافه کنید.

۶. درمان خانگی سردرد با تخمه کدو تنبل

منیزیم که به وفور در دانه کدو تنبل ، مغزهای (آجیل های) برزیلی و بادام یافت می شود ، می تواند با شل کردن رگ های خونی ، درد سر را از بین ببرد.( فقط یک فنجان دانه کدو تنبل تقریباً ۱۰۰ درصد نیاز روزانه شما به منیزیم را تأمین می کند.)

حقایق جالب تری در مورد این ماده مغذی: منیزیم مسئول بیش از ۳۰۰ واکنش بیوشیمیایی در بدن، از جمله عملکرد مغز و عضلات است. درد عضلانی و خستگی کلی نیز شاخص های رایج در مورد کمبود کافی ماده مغذی در زندگی شما هستند.

۷. درمان سردرد با خوردن آرد جو دوسر و برنج قهوه ای

اگرچه هر از گاهی دچار سردرد می شوید و امری طبیعی است، اما داشتن هر روزه آن بعد از شروع یک برنامه کاهش وزن با کربوهیدرات کم، نشانه این است که ممکن است خیلی زیاد از حد پیش رفته باشید. ایزابل اسمیت، کارشناس تغذیه می گوید: کربوهیدرات ها برای تولید گلوکز به پردازش اضافی نیاز ندارند، بنابراین سطح قند خون را کاملاً ثابت نگه می دارند.

با این حال ، وقتی کربوهیدرات کافی مصرف نکنید، سطح قند خون می تواند کاهش یابد و باعث سردرد شود. برخی از محصولات غنی از کربوهیدرات و آب مانند سیب ، گلابی و هویج را در آن بگنجانید. کربوهیدرات های سالم مانند آرد جو دوسر و برنج قهوه ای نیز انتخاب های هوشمندانه ای هستند ، زیرا در طول فرآیند پخت و پز آب را جذب می کنند.

۸. درمان خانگی سردرد با قهوه یا چای کوچک

اگر نمیتوانید که تصور کنید که یک روز به استارباکس نروید، بیشتر از همه، سردردهای شما نتیجه ترک کافئین است. هنگامی که به طور مرتب محرک را مصرف می کنید ، منجر به وابستگی جسمی می شود. نتیجه: در صورت از دست دادن دوز، احتمالاً سردرد ضربان دار را تجربه خواهید کرد.

اگرچه دلیل این امر هنوز به طور کامل مشخص نشده است ، اما برخی از متخصصان پزشکی می گویند که کافئین باعث شل شدن رگ های خونی می شود - بنابراین وقتی مدتی از آخرین فنجان قهوه خوردن شما می گذرد، رگ ها منقبض شده و باعث درد می شوند. برای مقابله با درد، یک فنجان کوچک قهوه یا چای برای خود بخرید - روی کلمه کوچک تأکید داشته باشید. اگر بیش از حد غرق در آن می شوید و دوز بیشتری از کافئین را میخورید، سردرد دیگری را خواهید داشت.

۹. درمان سردرد و میگرن با خوردن دانه کنجد

اگر فقط در هنگامی که یک کلوچه یا مرغ کنجدی سفارش می دهید و دانه کنجد را نمی خورید، باید بگم که یکی از بهترین غذاهای کاهش میگرن را در اطراف خود از دست داده اید. این دانه ریز پر از ویتامین E است ، ماده مغذی ثبات دهنده سطح استروژن که میگرن مربوط به دوره را دفع می کند و کاهش میدهد.

این دانه همچنین غنی از ال-آرژنین ، پیش ماده اکسید نیتریک ، همان گاز طبیعی موجود در گیلاس است که می تواند در محافظت و جلوگیری از سردردهای تنشی و میگرن در زنان و مردان کمک کند. آنها را روی بلغور جو دوسر خود یا سوپ ها و غذاهای سرخ کرده بپاشید تا از مزایای آن بهره مند شوید.

منبع: سلام دنیا

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان سردرد میگرن درمان مواد غذایی تغذیه سلامت درمان خانگی سردرد درمان سردرد سیب زمینی ماده مغذی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۷۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • از سرگیری فعالیت‌های «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • کشف ۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • کشف۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند