Web Analytics Made Easy - Statcounter

یقینی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مشکلات دانشجویان در دوران کرونا اظهار کرد: از اسفند سال ۹۸ که مشکلات کرونا شروع شد و دانشگاه به سمت و سوی برگزاری مجازی کلاس‌ها رفتند یک تحول بسیار جدی در سیستم آموزش عالی کشور اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این تحول در کنار ایجاد محدودیت‌هایی که برای آموزش دانشجویان ایجاد کرد در عین حال فرصت‌های خیلی خوبی را هم برای اینکه بتوانیم از امکانات IT و سیستم‌های آموزش مجازی استفاده کنیم، به وجود آورد.

یقینی تصریح کرد: انطباق با این سیستم مدتی طول کشید تا استادان و دانشجویان بتوانند با شرایط جدید کنار بیایند، ولی به نظر بنده این شرایط جدید فرصت‌های خیلی خوبی را برای ارائه آموزش‌های مجازی و به نوعی یادگیری اساتید و دانشجویان نسبت به توانایی‌ها و امکانات و قابلیت‌های مجازی را ایجاد کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: اگر می‌خواستیم تغییر و تحول به سمت آموزش‌های مجازی ایجاد شود باید بدانیم که سال‌ها طول می‌کشید، ولی این اجباری که برای انتقال به سیستم آموزش مجازی شد خیلی نکات مثبت و برکات زیادی برای آموزش عالی کشور داشت.

یقینی گفت: طبیعتا برخی از ما در دانشگاه علم و صنعت که یک دانشگاه فنی و مهندسی است با برخی از دروس مانند درس‌های کارگاهی و آزمایشگاهی به شیوه مجازی مشکل خواهیم داشت، اما برای بسیاری از دروس که جنبه تئوریک و نظری دارند شرایط آموزش مجازی بسیار خوب بوده و سطح آموزش و کیفیت آموزش در حد قابل قبولی نمایان شده است.

گفتنی است؛ مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارزیابی‌هایی که انجام داده اند به این نتیجه دست یافته اند که آموزش‌های مجازی تا حدودی توانسته اند کمک یار جامعه دانشگاهی در دوران کرونا باشند، اما به هیچ عنوان نمی‌توانند جای آن‌ها را بگیرند؛ بنابراین آن‌ها به دنبال بازگشایی هر چه سریع‌تر حضوری شدن دانشگاه‌ها هستند، البته در صورتی که واکسیناسیون عموم مردم تمام شود.

برخی از دانشجویان از آموزش‌های مجازی راضی بودند و برخی دیگر به علت اینکه نمی‌توانستند به خوبی از امکانات آن استفاده کنند خواهان حضور در کلاس‌های درس و آموزش‌های چهره به چهره بودند. به همین علت محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم در این زمینه مصوباتی را به دانشگاه‌ها اعلام کرده تا اگر آمادگی حضوری دانشگاه‌ها را دارند به بازگشایی اقدام کنند، البته در این مصوبه ذکر شده که دانشجویان باید حتما دو دز واکسن را تزریق کرده باشند، در غیر اینصورت حتی اگر در کلاس درس هم حاضر باشند غیبت خواهند خورد.

بیشتر بخوانید

مزایا و معایب آموزش مجازی در دانشگاه‌ها/ جامعه دانشگاهی آمادگی پذیرش آموزش مجازی را دارد؟ آموزش مجازی، دستاورد مثبت کرونا/ ادغام شیوه‌های مجازی و حضوری، راهکار آموزشی پساکرونا کلاس‌های دانشگاهی از اول مهر باید ترکیبی برگزار شوند/ آموزش‌های مجازی را دیگر قبول نداریم آن روی آموزش‌های آنلاین در دوران کرونا/ وقتی آموزش‌های مجازی کمک‌یار استادان و دانشجویان بی‌مسئولیت می‌شوند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش مجازی دانشگاه علم و صنعت آموزش های مجازی آموزش مجازی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۲۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند

رئیس دانشگاه فرهنگیان از بورسیه ۱۰ هزار نفر از دانشجویان کشور توسط دانشگاه فرهنگیان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رجبعلی برزویی با اشاره به اینکه دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند، اظهار کرد: سال جاری ۱۰ هزار دانشجو با بورسیه جذب دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

وی افزود: دانشجویانی که دو سال از تحصیلشان در دانشگاه گذشته است با حداقل شرط معدل و شرایط متعدد برای بورسیه در آموزش و پرورش فراخوان می‌شوند و به عنوان نیروی وزارت آموزش و پرورش حقوق هم دریافت خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: این گروه از دانشجویان علاوه بر دروسی که در دانشگاه اصلی خود می‌خوانند، دروس معلمی را در دانشگاه فرهنگیان سپری خواهند کرد و در نهایت صاحب دو مدرک از دانشگاه اصلی و دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

دانشگاه فرهنگیان پیش از این از جذب دانشجویان دو مدرکی خبر داده بود بر اساس این طرح که برای نخستین‌بار در ایران اجرا می‌شود، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های برتر کشور نسبت به پذیرش دانشجو معلم به‌طور مشترک اقدام می‌کنند.

بر این اساس این دانشجومعلمان حداقل دو سال از تحصیل خود را در دانشگاه اصلی یا دانشگاه مادر هستند و در آنجا فقط دروس تخصصی را می‌گذرانند و در صورت تأیید صلاحیت عمومی آن‌ها از ابتدای سال سوم یا چهارم برای گذراندن دروس تخصصی حرفه معلمی به دانشگاه فرهنگیان منتقل می‌شوند.

این شیوه در حال حاضر در پنج آموزش ریاضی، فیزیک، شیمی زیست‌شناسی و آموزش کودکان با نیازهای ویژه اجرا می‌شود.

منبع: تسنیم

کد خبر 748394

دیگر خبرها

  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کلاس مجردها پس از ۶۰ ماه مجدداً مهمان دانشگاه تهران می‌شود
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد