Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@03:18:26 GMT

بشیری: شفافیت از مطالبات مردم به خصوص جوانان است

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۶۶۱۱۳

بشیری: شفافیت از مطالبات مردم به خصوص جوانان است

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی گفت: شفافیت از مطالبات مردم به خصوص جوانان است، چون ولی نعمتان ما می خواهند بدانند که منتخبان آنها و مدیران مختلف در راستای وظایف محوله، سلامت مالی و فسادستیزی چه می کنند؛ بنابراین مجلس طرح شفاف‌سازی آرای نمایندگان را سریع تر در دستورکار قرار دهد.

به گزارش ایسنا، فرهاد بشیری در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی  ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش آموز همزمان با سالروز ۱۳ آبان بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش از زمان رای اعتماد مجلس به وزرای دولت سیزدهم تاکنون با سرپرستی اداره می شود که نداشتن وزیر موجب کندی رسالت بسیار خطیر این مجموعه می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اهمیت و جایگاه این دستگاه با عظمت تعلیم و تربیت پیرو جلسه نمایندگان با رئیس جمهور، از ایشان می خواهم نسبت به معرفی فرد واجد شرایط برای گرفتن رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی اقدام نمایند.

وی تصریح کرد: وزیر پیشنهادی باید حائز ویژگی هایی از جنس و بدنه با افتخار آموزش و پرورش بوده و همچنین دارای سابقه، گذشته و عملکرد شفاف، داشتن آگاهی و شناخت کافی به امور اداری آموزش و پرورش و جایگاه رفیع آن و دارای اهتمام و همت برای تربیت انسان های فرهیخته باشد. وزیری که به این موارد اعتقاد داشته باشد و تمام مساعی و تلاش خود را صرف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و همه اسناد بالادستی نموده و بتواند خواسته ها و مطالبات فرهنگیان ارزشمند را پیگیری نماید و برای احقاق حقه آنها رتبه بندی معلمان، همسان سازی حقوق آنها و پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی و توسعه و پیشرفت آموزش و پرورش را انجام دهد و از همه ظرفیت های علمی، فرهنگی و اقتصادی کشور استفاده نماید و بتواند طی دوران تصدی مسئولیت خطیر خود در مهمترین وزارتخانه کشور بالندگی و رشد همه جانبه ایجاد کند.

نماینده مردم پاکدشت در مجلش شورای اسلامی با اشاره به حملات سایبری روزهای گذشته علیه زیرساخت های سوختی کشور، گفت: با توجه به تکرار حملاتی از این دست با توجه به عناد روزافزون دشمنان و تغییر تاکتیک آنان از روش های سخت افزارانه و لشکرکشی های گسترده به شیوه های متقلبانه در بسترهای سایبری و وابستگی بیش از پیش ساختار امور کشور به بسترهای سایبری لازم است مسئولان مربوطه با هماهنگی سازمان پدافند غیرعامل کشور تدابیر و راهکارهایی را اتخاذ نمایند تا از تکرار حوادثی از این دست جلوگیری شود و از سوی دیگر در صورت وقوع این حملات تحت فرماندهی واحد که دستخوش تغییرات سیاسی و اداری دوره ای نشود و با پیش بینی و پی ریزی طرح های مختلف پدافند مناسبی اعمال کنند تا کمترین آسیب به زیرساخت ها و نیازهای اساسی و اقتصادی مردم شریف ایران اسلامی وارد شود.

بشیری در رابطه با بحث شفافیت تصریح کرد: شفافیت یا ارائه اطلاعات مردم با برنامه ها به خود مردم یکی از بسترهای نظارتی است. مقام معظم رهبری می فرمایند هیچ کسی فوق نظارت نیست و خود رهبری هم فوق نظارت نیست، چه برسد به دستگاه های مرتبط با رهبری، بنابراین همه باید نظارت شوند. نظارت بر کسانی که حکومت می کنند به طور طبیعی به معنای تجمع قدرت و ثروت است، یعنی اموال بیت المال و اقتدار اجتماعی و سیاسی در بخشی از حکام است و برای اینکه امانت به خرج دهند و سوء استفاده نکرده و نفسشان طغیان نکند، لازم است که همه باشند.

وی با اشاره به اینکه شفافیت از مطالبات مردم به خصوص جوانان است، گفت: ولی نعمتان ما می خواهند بدانند که منتخبان آنها و مدیران سطوح مختلف در راستای وظایف محوله، سلامت مالی و فسادستیزی چه می کنند. بنابراین از هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی می خواهم که طرح شفاف سازی آرای نمایندگان را سریع تر در دستورکار مجلس قرار داده و دولت نیز با همراهی دستگاه های مرتبط تدابیری اتخاذ کند که شفافیت مالی مدیران و مسئولان در سریع ترین زمان ممکن انجام شود تا از فرصت طلبی عده ای سودجو که به حیثیت همه کارمندان و مدیران خدوم همه دستگاه ها لطمه وارد می کنند، جلوگیری شود.

نماینده مردم پاکدشت در ادامه با اشاره به برخی مسائل حوزه انتخابیه خود اظهار کرد: از مسئولان مربوطه می خواهم در خصوص تکمیل کمربندی ملی پاکدشت، خط دوم انتقال پسآب از تهران به پاکدشت، استادیوم ۵ هزار نفری شهدای مرصاد، بیمارستان منطقه، شهرک فرون آباد و... و تأمین آب برای کشاورزی و رفع مشکلات تعاونی های مسکن قریب به ۲۰ ساله اقدام فوری انجام دهند.

بشیری در پایان ضمن از رئیس جمهور و هیأت دولت که در میان مردم حضور پیدا می کنند تشکر کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرهاد بشیری شفافيت مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۶۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه خراسان، حاشیه‌های انتخابات یازدهم اسفندماه همچنان ادامه دارد و به ویژه در حوزه مجلس شورای اسلامی با گمانه زنی‌های داغ رسانه‌ای همراه است. حالا مهم‌ترین سوژه برای رسانه ای‌ها هم ریاست بر پارلمان است. پارلمانی که کمتر پیش آمده رئیسش دوباره انتخاب نشود (به جز حداد عادل) و امروز  برای تکرار ریاست محمد باقر قالیباف که برخلاف دوره گذشته که رای اول پایتخت را داشت، دیگر منتخبانی را بالای نام خود می‌بیند سخت‌تر از همیشه است.

اگر ۷ خرداد سال ۱۳۹۹ همه مطمئن بودند رئیس مجلس پس از علی لاریجانی، قالیباف خواهد بود، امروز و برای ۷ خرداد ۱۴۰۳ تردید‌ها بسیار بیشتر شده و رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است. شنیده‌های برخی رسانه‌ها نیز از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.   براساس این شنیده‌ها  افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد.

شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست. خبر آنلاین در توصیف این لابی‌ها نوشته است: «همه در حال لابی کردن و برگزاری جلسات‌شان هستند، برای این جلسات هم نام‌های پر طمطراقی می‌یابند؛ مانند «هم‌اندیشی منتخبان جدید مجلس» شاید برخی از آن‌ها هم‌فکر و همسو به نظر بیایند، اما این جلسات با محوریت برخی از منتخبان جدید تهران به صورت جداگانه برگزار شده و می‌شود که در یک جبهه قرار دارند.» در این میان، اما اظهارات اخیر ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس نشان داد که  گفتگو‌ها و لابی‌ها درباره گزینه‌های ریاست مجلس از شنیده‌ها گذشته و جدی و رسمی‌تر شده است.   او گفت: محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است. نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همچنین مجتبی ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی نیز دیدار‌های فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم برای معرفی خود به عنوان نامزد ریاست مجلس و ارائه برنامه‌هایشان برنامه ریزی کرده‌اند.

وی افزود: ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی در تماس‌های تلفنی با بنده، آمادگی‌شان را برای نامزدی ریاست مجلس آینده اعلام کرده و عنوان کردند که با توجه به این که این توانمندی را برای برعهده گرفتن ریاست مجلس آینده در خود می‌بینند پا در عرصه گذاشته‌اند. ابوترابی خاطرنشان کرد: آقای قالیباف نیز در مذاکرات حضوری که با بنده و نمایندگان داشتند، آمادگی خود برای ریاست مجلس آینده و نامزدی برای این جایگاه را اعلام کردند.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در کنار گزینه‌های ریاست مجلس، حسین علی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی نیز خود را به عنوان گزینه نایب رئیسی مجلس به منتخبین معرفی کرده است. وی افزود: همچنین منتخبین مجلس دوازدهم در نشست‌هایی که داشته‌اند تصمیم گرفتند تا فراکسیونی سیاسی در مجلس دوازدهم تشکیل دهند و در واقع سنگ بنای چنین فراکسیونی در این نشست‌ها گذاشته شده است و تا زمانی که اسم نهایی برای این فراکسیون انتخاب شود و مابقی نمایندگان در دور دوم انتخابات مشخص شوند بنا شده نام این فراکسیون همان فراکسیون انقلاب اسلامی باشد.

با همه این احوال و  باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیئت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم. در چنین شرایطی، این که کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‌های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.  

 حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

رفته رفته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روزجمعه ۲۱ اردیبهشت ماه  نزدیک می‌شویم. انتخاباتی که شاید شور و حال دور اول را نداشته باشد، اما به باور کارشناسان می‌تواند ترکیب سیاسی بهارستان دوازدهم را تغییر دهد و از اهمیت بالایی برخوردار بوده و از این رو مشارکت مردم اثرگذار است. اما همان طور که اشاره شد، دور دوم انتخابات و تعیین تکلیف کرسی‌های باقی مانده؛ در انتخاب رئیس آینده مجلس نقش مهمی ایفا می‌کند.

در همین راستا معاون پارلمانی رئیس‌جمهور  در جدیدترین اظهارنظر خود درباره مجلس دوازدهم،  ضمن تاکید بر اهمیت دور دوم انتخابات در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیئت رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مسئله ورود نمی‌کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالی که در دوره‌های قبل  دولت‌ها این گونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب خود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • داستان شفافیت (۲)؛ بیم و امید یازدهمین مجلس برای شفاف شدن
  • داستان شفافیت؛ قسمت اول
  • انعکاس مطالبات مردم در بسته شهروند خبرنگار
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج و به روی مردم و جوانان شهر باز شود
  • علم الهدی: در بحث حجاب، اگر مردم بخواهند تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند/ مایه تأسف است که شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان
  • شورا‌ها یکی از ظرفیت‌های مهم نظام اسلامی
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند