Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت گرافنا (Graphenea) گواهینامه ISO ۱۳۴۸۵ برای ساخت قطعات تجهیزات پزشکی را دریافت کرده، این گواهینامه مربوط به خط تولید GFET و خدمات ریخته‌گری گرافن است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، استاندارد ISO گواهی مهمی برای تجاری‌سازی کاربرد‌های پزشکی گرافن، به ویژه حسگر‌های زیستی غیرقابل کاشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت گرافنا برای کل زنجیره فرآیند، از جمله مواد خام، طراحی، توسعه، ساخت و فروش، گواهینامه ایزو را دریافت کرد. این گواهی همچنین در مورد امکانات، مدیریت کیفیت، ردیابی و تجزیه و تحلیل داده‌ها اعمال می‌شود. گواهی ISO پس از ممیزی مستقل توسط SGS صادر شده است.

این گواهی‌نامه یک گام مهم در مسیر توسعه فناوری و کسب و کار برای پیشبرد کاربرد‌های تجاری GFET است. این گواهی‌نامه که برای «طراحی، توسعه، ساخت و فروش حسگر‌های زیستی مبتنی بر فناوری گرافن به عنوان جزئی از دستگاه تشخیصی فعال غیرقابل کاشت» به دست آمده است، اهرم قابل توجهی برای حمایت از مشتریان در حال توسعه دستگاه‌های تشخیصی و پزشکی است.

شرکت گرافنا علاوه بر حوزه زیست‌حسگر، سوسپانسیون حاوی اکسید گرافن (GO) به‌صورت سفارشی برای مشتریان تولید و عرضه می‌کند. این محصول فرصتی برای محققان فراهم می‌کند تا اکسید گرافن را در حلال و در غلظت سازگار با کاربرد مورد نظر خود دریافت کنند. همچنین این شرکت امکان تولید ترانزیستور‌های اثرمیدان با استفاده از گرافن را دارد و در حال حاضر چند نوع از این ترانزیستور‌ها را تولید می‌کند. از جمله این ترانزیستور‌ها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

GFET S ۱ X: ترانزیستوری است که برای اهداف عمومی در نظر گرفته می‌شود، مانند سنجش گاز، سنجش میدان مغناطیسی، آزمایش‌های انتقال کوانتومی، اپتوالکترونیک و غیره.

GFET S ۲ X: ترانزیستور‌هایی هستند که برای محیط‌های مایع اختصاص داده شده‌اند و برای حسگر زیستی مناسب هستند.

GOFET: در این ترانزیستور‌ها لایه فعال گرافن اکسید (GO) استفاده شده است. گروه‌های عاملی موجود در GO ممکن است برای برنامه‌های کاربردی خاصی مفید باشد و به خوبی از قابلیت‌های حسگری عالی GO در آن بهره‌برداری شود.

این شرکت دارای یک پلتفورم عالی برای ساخت سریع محصول، در مقیاس آزمایشگاهی یا حتی حجم انبوه است. کاربران می‌توانند به‌طور چشمگیری توسعه دستگاه/محصولات خود را با این پلتفورم تسریع کنند. شرکت گرافنا در سال ۲۰۱۰ تاسیس شد و در حال حاضر به‌عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گرافن در جهان شناخته می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی حسگر زیستی فناوری نانو گرافن ترانزیستور ها شرکت گرافنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۶۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری دبیرخانه ملی اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم پیش از ظهر امروز در محل سازمان دارالقرآن کریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده رئیس سازمان دارالقرآن کریم عنوان کرد: طبق تأکیدات مقام معظم رهبری، حفظ قرآن به عنوان یک اتفاق راهبردی در منظومه تعمق و تدبر قرآنی شناخته می‌شود. در یک نظرسنجی که اواسط اسفندماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان داشتیم، بالغ بر۷۵ درصد پاسخگویان با ضرایب مختلف عنوان کردند که از این که قرآن را حفظ نیستند حسرت می‌خوردند. این یک سرمایه قرآنی است که نشان می‌دهد باید بحث حفظ را حدی بگیریم.

وی اظهار کرد: ما جریان حفظ موضوعی را دروازه ورود به حفظ کل قرآن کریم می‌دانیم. اگر افراد با آیه‌های کاربردی قرآن کریم ارتباط بگیرند، دغدغه حفظ قرآن کریم شکل می‌گیرد. طرح «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان امسال که با همکاری نهاد‌های مختلف و به ویژه آموزش و پرورش و سازمان صداوسیما شکل گرفت، در راستای توجه به جریان حفظ موضوعی بود. حدود یازده میلیون نفر از ابتدا تا انتهای این طرح با آن همراهی کردند؛ یک میلیون نفر هم در آزمون انتهایی شرکت کردند که از این میان ۸۰۰ هزار نفر گواهی رسمی حفظ آیات را دریافت کردند.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی