Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه در گفت‌ و گو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این پرسش که بازدهی شاخص‌های بورس تهران در هفته‌ای که گذشت به چه صورتی بوده است؟ اظهار کرد: در طول هفته معاملاتی گذشته که از ۸ آبان تا ۱۲ آبان ماه محاسبه می‌شود، ۵ روز معاملاتی داشتیم و شاخص کل بورس در هفته‌ای که گذشت با ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۳ درصد افزایش به میزان ۴ هزار و ۴۸۰ واحد تغییر داشته و از عدد یک میلیون و ۳۹۳ هزار  و ۹۶۱ واحد به یک میلیون و ۳۹۸ هزار و ۴۴۱  واحد رسید.

بیشتر بخوانید

رشد بازار اوراق بدهی در سایه ریزش تمام شاخص‌ها

او بیان کرد: همچنین سایر شاخص‌ها از جمله شاخص صنعت نیز با افزایش ۰.۳۱ درصدی به میزان ۳ هزار و ۹۶۸ واحد تغییر داشته و  به عدد  ۱ میلیون و ۲۹۶ هزار و ۳۷۴ واحد رسید.

او افزود: شاخص میانگین موزون ۵۰ شرکت فعال‌تر نیز ۰.۵۷ درصد افزایش پیدا کرده که نشان از رشد ۳۱۳ واحدی آن دارد.

کارشناس بازار سرمایه گفت: همچنین شاخص هم وزن نیز که نشانگر رشد یا افزایش شرکت‌های کوچکتر بازار سرمایه است، با کاهش حدود ۰.۵۶ درصدی به میزان ۲ هزار و ۱۲۰ واحد تغییر داشته و از عدد ۳۷۶ هزار و ۴۷۰ واحد به ۳۷۴ هزار و ۳۵۰ واحد رسیده است.

آسایش در خصوص آمار معاملات هفته اخیر بورس تهران نیز اظهار کرد: ارزش کل معاملات بورس اوراق بهادار تهران در این هفته معاملاتی با افزایش ۴.۵۵ درصدی نسبت به هفته معاملاتی قبل، از مبلغ ۱۸ هزار و ۶۹۲ میلیارد تومان به ۱۹ هزار و ۵۴۲ میلیارد تومان رسید.

او بیان کرد: حجم کل معاملات نیز، از ۲۲ میلیارد و ۴۹۵ میلیون سهم به ۲۵ میلیارد و ۴۶۴ میلیون سهم رسید که نسبت به هفته گذشته افزایش ۱۳.۲۰ درصدی را نشان می‌دهد.


آسایش در رابطه با سایر بازار‌های بورس تهران گفت: ارزش معاملات در بازار بدهی که نشانگر میزان خرید و فروش اوراق است، به میزان ۱۵.۶۰ درصد نسبت به هفته گذشته کاهش داشته و از ۷۰۵ میلیارد تومان به ۵۹۵ میلیارد تومان رسیده است.

او بیان کرد: همچنین حجم معاملات اوراق بدهی نیز با کاهش ۱۷.۵۵ درصدی همراه بود و از ۷ میلیون و ۵۱۰ هزار برگه به ۶ میلیون و ۱۹۰ هزار برگه اوراق بدهی رسیده است.

این کارشناس بازار سرمایه در خصوص وضعیت بازار مشتقه که شامل قرارداد‌های آتی و اختیار خرید و فروش سهام می‌شود، اظهار کرد: ارزش معاملات در بازار مشتقه با افزایش ۲۷.۳۴ درصدی از ۱۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به ۱۶ میلیارد تومان رسید. حجم معاملات این بازار نیز با افزایش ۱۳۶ درصدی از ۹۲۰ هزار قرارداد به ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار قرارداد رسیده است.

آسایش در رابطه با وضعیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله (etf) نیز گفت: ارزش معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز با افزایش ۱ درصدی از ۵ هزار و ۲۲۱ میلیارد تومان به ۵ هزار و ۲۷۶ میلیارد تومان رسید، اما حجم معاملات ابزار مالی مذکور با کاهش ۲۵.۶۶ درصدی از ۳ میلیارد و ۷۳۰ میلیون یونیت به ۲ میلیارد و ۷۷۳ میلیون یونیت رسید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بورس تهران ارزش معاملات بازار بدهی بازار مشتقه صندوق سرمایه گذاری میلیارد تومان رسید بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۹۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله

به گزارش قدس آنلاین، بازار اجاره مسکن در کشورمان تابع وضعیت عرضه مسکن است. به علت سقوط تولید مسکن در ۸ سال دولت گذشته، دولت سیزدهم برای ساماندهی بازار مسکن با تقاضای بی‌سابقه و انباشته‌شده مواجه بوده است.

با این حال در دو سال گذشته با کلید خوردن طرح نهضت ملی مسکن، تاکنون ساخت بیش از ۲.۵ میلیون واحد مسکن آغاز شده و حدود ۵۰۰ هزار واحد مسکن هم تحویل داده شده است.

از سوی دیگر، با کنترل انتظارات تورمی با اجرای سیاست‌های انضباطی پولی و مالی و همینطور برخورد با بنگاه‌های املاک متخلف، بخشی از سوداگری در بازار مسکن کنترل شده اما انتظار می‌رود با تصویب قانون مالیات بر سوداگری در مجلس و اجرای آن در سال جاری، وضعیت مسکن بهتر از گذشته شود و دلالی کاهش یابد.

اطلاعات مرکز آمار هم نشان می‌دهد در فروردین امسال تورم ماهانه اجاره‌بهای مسکن به حدود ۱.۶۵ درصد رسیده که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون کمترین رقم است.

همچنین متوسط تورم ماهانه اجاره مسکن در ۸ سال گذشته (۱۳۹۵ – ۱۴۰۲) حدود ۱.۸ درصد بود و کاهش تورم ماهانه اجاره در فروردین امسال به ۱.۶۵ درصد به معنای نزول این شاخص به سطح پایین‌تر از میانگین ۸ سال گذشته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر