Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق اصناف استان بوشهر گفت: اولین مشکل برای ترخیص کالا و رسوب آن‌ها در انبارهای گمرک را می‌توان چندگانگی قوانین و ایجاد قوانین خلق‌الساعه‌ای دانست که بازرگانان را دچار مشکل کرده است.

مصطفی گراشی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص مشکلات ترخیص کالاهای وارداتی و رسوب آن‌ها در گمرک، گفت: اولین مشکل برای ترخیص کالا و رسوب آن‌ها در انبارهای گمرک چندگانگی قوانین و ایجاد قوانین خلق‌الساعه‌ای است که بازرگانان را دچار مشکل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بازرگانان کالایی را خریداری می‌کنند که برای واردات منع قانونی ندارد، اما بعد از ورود کالا به گمرک قانون عوض می‌شود و ترخیص همان کالا دیگر امکان‌پذیر نیست. این چندگانگی‌ها و گرفتاری‌های قانونی موجب انباشت کالا در گمرکات شده و بعضاً فساد کالاها را به دنبال دارد؛ به همین دلیل باید قوانین و مقررات برای واردات و ترخیص کالاهای خوراکی و بهداشتی که فسادپذیر هستند با دیگر کالاها تفاوت داشته باشد.

رئیس اتاق اصناف استان بوشهر گفت: به‌عنوان مثال واردات برنج به دلیل لابی‌ها و یا به این دلیل که زمان برداشت برنج محلی است ۷ الی ۸ ماه ممنوع می‌شود. درصورتی‌که انبارهای گمرک مملو از برنج‌های وارداتی است، از طرفی می‌دانیم که محصولات تولیدی در کشور ما کفاف مصرف عمومی را نمی‌دهد و در تمام کشورها فقط کالاهایی تولید می‌شود که به نفع آنان است، اما ما می‌خواهیم همه تولیدات را خودمان انجام دهیم که متأسفانه با مشکل مواجه می‌شویم.

گراشی در رابطه با بازدید رئیس دستگاه قضا از انبار مرکزی سازمان اموال تملیکی تهران، گفت: بازدید آقای محسنی اژه‌ای از انبار مرکزی سازمان اموال تملیکی تهران بسیار خوب بود و خواهش می‌کنیم که از همه انبار گمرکات دیدن کنند و علت رسوب کالاها را بپرسند.

رئیس اتاق اصناف استان بوشهر افزود: البته برای رئیس قوه قضائیه یا مسئولین ارشد مقدور نیست که همه بازدیدها را شخصاً انجام بدهند اما می‌توانند نمایندگان خود را برای انجام این کار مأمور کنند تا ضمن صحبت با صاحبان کالاهای موجود در انبارهای گمرک به عوامل موانع ترخیص کالاها پی ببرند.

این فعال حوزه اصناف به‌عنوان کلام پایانی بابیان این‌که متأسفانه بعضی امتیازات برای ورود کالاهای اساسی که احتیاجات مردم محلی بنادر را تأمین می‌کنند از آن‌ها گرفته‌شده است و بار تأمین این کالاها نیز به دوش دولت افتاده است، افزود: اگر دولت این امتیازات را طبق قوانین مشخص و اعلام لیست کالاهای مجاز برای مردم و بازارچه‌های محلی در نظر بگیرد ضمن تأمین کالاهای اساسی مردم و ساکنین بنادر باقیمت مناسب‌تر، دولت نیز برای تأمین کالاهای اساسی مناطقی که امکان تأمین این کالاها را به‌صورت مستقیم ندارند فراغ بال بیشتری پیدا خواهد کرد.

وضعیت انبار‌ها «ناگوار و غیرقابل تحمل» است
حجت الاسلام محسنی اژه‌ای صبح جمعه ۱۴ آبان در بازدیدی سه ساعته از انبار مرکزی جمع آوری و فروش اموال تملیکی در تهران در جریان عملکرد و مسائل و مشکلات این مجموعه قرار گرفت. رئیس دستگاه قضا در این بازدید وضعیت انبار‌ها را «ناگوار و غیرقابل تحمل» توصیف کرد و از مسئولان سازمان اموال تملیکی خواست ظرف دو هفته در جهت صیانت از حقوق عامه، به وضعیت انبار‌های اموال تملیکی سامان دهند.

  بیشتر بخوانید: اسفناک و خیانت‌بار یعنی انبار اموال تملیکی!   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی رسوب کالا گمرک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی رسوب کالا گمرک رئیس اتاق اصناف انبارهای گمرک اموال تملیکی ترخیص کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در ادامه تاکید کرد: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

وی افزود: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کردند.

این مسؤول تصریح کرد: همچنین یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است. تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

کد خبر 5999175 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی