Web Analytics Made Easy - Statcounter

گراوند گفت: طولانی شدن دوران عقد اختلافاتی زیادی را بین خانواده‌ها و افراد ایجاد می‌کند که این اختلافات طبیعی است، طولانی شدن دوران عقد و تاخیر در فرزندآوری، اختلالاتی را در باروری و هرم جمعیت ایجاد می‌کند.

به گزارش برنا؛ طرح جمعیت و تعالی خانواده، طرحی که این‌روزها تایید نهایی را از شورای نگهبان دریافت کرده و قرار است به زودی به دولت جهت اجرا از سوی مجلس ابلاغ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سر فصل ارائه تسهیلات و حمایت، در چند بخش مجزا به موضوعاتی چون تسهیلات مسکن، مشوق‌های اقتصادی، تسهیلات شغلی، خدمات اجتماعی، حمایت‌ از گروه‌های مردمی و تسهیلات آموزشی پرداخته است.

این طرح به بحث تشکیل خانواده تاکید بسیار زیادی دارد که یکی از رئوس آن ازدواج است. شاید موانع ازدواج در این بحث آورده شده باشد اما فاصله نامزدی با رفتن به زیر یک سقف را هم باید در نظر گرفت. 

یکی از معضلاتی که امروز جوانان ما را گرفتار کرده است طولانی شدن دوران عقد است جوانان به دلایل مختلف تمایلی برای آغاز زندگی مشترک زیر یک سقف را ندارند همین مسئله علاوه بر بروز اختلافات میان زوجین و باعث مشکلاتی چون تاخیر در بارداری و ... می‌شود.

در این باره اردشیر گراوند جامعه شناس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا، درباره آسیب‌های طولانی شدن دوران عقد، گفت: امروز در شرایط اقتصادی و اجتماعی هزینه‌های ازدواج و ... آنقدر افزایش پیدا کرده است که افراد بعد از عقد تصمیم به اینکه بر سر زندگی خودشان بروند را ندارند درواقع ازدواج به معنی آغاز زندگی مشترک نیست.

او افزود: هزینه‌های زیاد تشکیل زندگی باعث شده که افراد ترجیح دهند که در دوران عقد بمانند و بر سر زندگی نروند که همین شرایط، مشکلاتی را به دنبال دارد و یکی از آن نگرانی‌هایی در حوزه باروری است.

این جامعه شناس بیان کرد: درحال حاضر بخش عمده‌ای از جوانان بعد از سالیان سال بچه‌دار نشدند البته در شرایط فعلی تنها مشکل ما در دوران عقد ماندن نیست بلکه بسیاری از جوانانی که بر سر زندگیشان می‌روند بچه‌دار نمی‌شوند.

گراوند با اشاره به اینکه طولانی شدن دوران اختلافاتی زیادی را بین خانواده‌ها و افراد ایجاد می‌کند که این اختلافات طبیعی است، اضافه کرد: طولانی شدن دوران عقدو تاخیر در فرزندآوری، اختلالاتی را در باروری و هرم جمعیت ایجاد می‌کند که این موضوع بیش از آنکه به مسائل فرهنگی بازگردد به مسائل اقتصادی و هزینه‌های بالای زندگی مربوط است که باید هرچه سریعتر فکری به حال این مسئله کرد.

او تصریح کرد: هر زن و مردی دوست دارد بچه‌دار شوند اما هرچه تاخیر در این مسئله بیفتند باعث شکل‌گیری شکاف بین نسلی می‌شود که به دنبال آن گرفتاری‌های زیادی در آینده برای جامعه ایجاد خواهد شد.

این جامعه شناس درباره طرح جمعیت و تعالی خانواده مجلس و تاثیر آن در جلوگیری از آسیب‌های طولانی شدن دوران عقد، اظهار کرد: با طرح‌هایی که فقط به صورت مقطعی اجرا می‌شود نمی‌توان جوانان را تشویق به فرزندآوری کرد مشکل مسائل اقتصادی باید به طور کلی با ایجاد اشتغال برای جوانان رفع شود تا جوانان ترغیب به فرزندآوری شوند.

انتهای پیام/3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای نگهبان دولت مجلس زندگی مشترک بارداری جامعه اقتصادی و اجتماعی ازدواج خانواده ایجاد اشتغال جمعیت فرزندآوری جوانی جمعیت طرح جمعیت و تعالی خانواده تاخیر در فرزندآوری طولانی شدن دوران عقد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۲۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است

معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اقدام کمیته امداد در توانمندسازی مددجویان، گفت: کمیته امداد نهاد پیشران در حوزه اشتغال در کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمدجواد ایروانی، شب گذشته در مراسم افتتاح زائرسرای شماره 2 کرامت ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد، گفت: کمیته امدادامام خمینی ره بدون شک یکی از بزرگترین نهادهای خیریه‌ مردمی در جهان است و وسعت و گستردگی خدمات، آن را از همه نهادهای دیگر متمایز می‌کند.

وی افزود: کمیته امداد نشان‌دهنده نیات خیر و ظرفیت‌های دولتی است که در جهت توانمندسازی محرومان بسیج شده است.

ایروانی با اشاره به اقدامات کمیته امداد در توانمندسازی مددجویان، تاکید کرد: این روش‌ها و سازو کارها بسیار ارزشمند و باید الگوگیری شود.

معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه گسترش عدالت، ذات جمهوری اسلامی است، افزود: ایجاد صندوق امداد ولایت با یک طهارت مالی بالا، تاسیس صندوق ضمانت اشتغال، جذب گروه‌های جهادی برای خدمت به محرومان و ایجاد راهبران شغلی از دستاوردهای بزرگ کمیته امداد است.

وی تصریح کرد: کمیته امداد نزد مردم سرمایه اجتماعی بالایی دارد و یکی از نهادهای پیشران در اشتغال کشور، ایجاد کسب و کارهای کوچک و عرضه محصولات تولیدی و زنجیره‌سازی کسب و کارهای آنهاست.

ایروانی خاطر نشان کرد : امیدواریم با فراهم کردن زمینه اشتغال، چرخه فقر را در کشور بشکنیم و با کمک مردم، دولت و سایر نهادها، خدمات بیشتری به این جامعه صورت گیرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • رویداد جامعه پرداز با هدف هم افزایی کنشگران حوزه زن، خانواده و فرزندآوری
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • مشارکت مردم در هر کاری رمز موفقیت در آن کار است
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است