Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@23:32:00 GMT

اسپانیا مجبور به خرید زعفران از ایران شد

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۶۵۰۶

اسپانیا مجبور به خرید زعفران از ایران شد

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران جوان،  غلامرضا شریعتی رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: ستاد نانو مرکز تولید علم است و باید به کار آفرینی و خلق ثروت منجر شود. در این مسیر بخش زیادی بر دوش سازمان استاندارد گذاشته شده تا به عنوان متولی اعتماد بخشی و انطباق حضور پیدا کنیم. همان طور که پیش از این اسپانیا استاندارد زعفران را تدوین کرده بود و زعفران ایران علی‌رغم خلوص و رنگدهی بیشتر خارج از بازی بود، اما ما استاندارد را تغییر دادیم و امروز اسپانیا مجبور به خرید زعفران ایران است تا با زعفران تولید خود مخلوط کند و به رنگ استاندارد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به این‌که موضوع رقابتی مشابه زعفران در تمام کالا‌ها از جمله نانو وجود دارد، گفت: امیدواریم کمیته‌ای تشکیل شود تا تاخیر گذشته در ایجاد نانو نماد جبران شود. ما عضو سازمان استاندارد کشور‌های اسلامی هستیم و می‌توانیم کالایی که در آن پیشرو هستیم مبنای استاندارد مجموعه قرار دهیم و آن را صادر کنیم. باید استاندارد ما در این حوزه استاندارد مشترک کشور‌های اسلامی باشد. اگر تاخیر کنیم کشور‌های عقب‌ار خودشان را میرسانند و آن‌ها مبنای استاندارد خواهند شد که این می‌تواند به ضرر ما تمام شود.

شریعتی تصریح کرد: اگر جوانان ما دلسرد شوند نسبت به تولید گناه آن بر گردن ما خواهد بود و قطعا ظلم محسوب می‌شود. باید خلق دانشی به این اهمیت مورد توجه قرار بگیرد چرا که ممکن است سرنوشت یک جامعه را تغییر دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان استاندارد زعفران ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۶۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست درازی صهیونیست‌ها به گنجینه ایران

رئیس ادارۀ فهرست‌نگاری مرکز نسخ خطی آستان قدس رضوی به قاچاق نسخ خطی اشاره کرد و گفت: این رویه پیش از انقلاب توسط برخی از یهودی‌ها انجام می‌شد. - اخبار فرهنگی -

سیدمحمدرضا رضاپور، رئیس ادارۀ فهرست‌نگاری مرکز نسخ خطی آستان قدس رضوی، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، به برنامه‌های سال جدید این مرکز اشاره کرد و گفت: در سال جدید عکس‌برداری از نسخ و اسناد خطی مجموعه‌ها و کتابخانه‌های مختلف را در نظر داریم تا نسخه پشتیبان به صورت رایگان تهیه شود؛ از این نظر در فراخوانی از مجموعه‌داران اعلام کردیم تا در صورت تمایل برای این امر به کتابخانه آستان قدس مراجعه کنند.

وی ادامه داد: خرید از نسخ خطی با در نظر گرفتن اولویت‌ها از دیگر برنامه‌های ما در سال جدید خواهد بود.

رئیس ادارۀ فهرست‌نگاری مرکز نسخ خطی آستان قدس رضوی از قاچاق نسخ خطی به خارج از کشور اشاره و اضافه کرد: متاسفانه این امر وجود دارد اما اطلاعات ما از تعداد نسخی که از این طریق از ‌کشور خارج می‌شود، کم است. به همین دلیل همیشه فراخوان داده‌ایم تا صاحبان نسخ با تهیه نسخه پشتیبان یا ارائه آنها برای خرید، از تلف شدن میراث ایرانی اسلامی پیشگیری کنند.

رضاپور یادآور شد: متاسفانه هر سال نسخه‌های خطی ارزشمند به دلایل مختلف و با دست‌های متعدد از کشور خارج می‌شود و سر از حراجی‌های دنیا در می‌آورد.

وی با تاکید بر در نظر گرفتن بودجه لازم برای خرید و نگهداری میراث ایران و اسلام در مراکز معتبر و استاندارد، گفت: همچنین نیازمند هم‌گرایی کتابخانه‌های‌ بزرگ کشور برای حفظ این نسخ خطی هستیم. متاسفانه هر از چندگاهی شاهد انتشار خبری از عرضه این نسخ خطی در حراجی‌های بزرگ دنیا هستیم که در نهایت سر از کتابخانه‌های واتیکان، آلمان، انگلیس، سرزمین‌های اشغالی و ... در می‌آورند.

قدیمی‌ترین قرآن جهان کجاست؟

وی افزود: این رویه پیش از انقلاب نیز وجود داشت. در آن زمان برخی از یهودی‌ها به تهیه این نسخ خطی و انتقال آن به کتابخانه‌‌های سرزمین‌های اشغالی می‌پرداختند. در آن زمان از بازاریان و کسبه، مردم و مالکان نسخ خطی، اقدام به خرید این منابع و انتقال آن به خارج از مرزهای کشور می‌کردند.

قاچاق نسخه‌های خطی که میراث ارزشمند فرهنگی و علمی کشور است، در سال‌های اخیر همواره از سوی اهالی فرهنگ هشدار داده شده است. هرچند این امر، پدیده جدیدی نیست اما در یک‌دهه گذشته رشد بیشتری داشته است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • دست درازی صهیونیست‌ها به گنجینه ایران
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • سرمایه گذاری طلای ابشده با پک های جدید و استاندارد
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا معرفی شد
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق