Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، مهدی رضا گلستانی، مدیرعامل شرکت مهندسی فرافن با بیان این که پمپ تزریق سرنگ برای مبتلایان به بیماری تالاسمی مورد استفاده قرار می گیر، ادامه داد: دستگاه پمپ تزریق سرنگ به منظور تزریق مقدار مشخص دارو در مدت زمان معین استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارو‌‌‌های بسیار زیادی وجود دارد که تزریق آن ها نیاز به دقت زیادی دارد. این داروها سریعا وارد دستگاه گردش خون شده و مستقیما بر روی بدن اثر می‌ گذارد.

 

امکان تنظیم سرعت تزریق 

عموما این داروها عمر بسیار کوتاهی دارند و ممکن است با هرگونه تاخیر در تزریق یا خطا در سرعت تزریق اثر بخشی دارو از بین برود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی دستگاه‌های ساخته شده‌ اند که از سیستم ریزپردازنده استفاده می‌کنند. این سیستم موجب می‌شود تا دارو با دقت بالایی در سرعت به بیمار تزریق شود. یکی از این دستگاه‌ها دستگاه پمپ تزریق سرنگ است.

دستگاه پمپ تزریق سرنگ با استفاده از قطر داخلی استاندارد سرنگ می ‌تواند با تنظیم سرعت حرکت پیستون سرعت تزریق را کنترل کند. همیشه هنگام تزریق‌‌‌ های وریدی این نگرانی وجود دارد که دارو بیش از اندازه یا کمتر از حد لازم و یا با سرعت نامتناسب به بیمار برسد.

بنابراین می ‌توان از دستگاه پمپ تزریق سرنگ جهت اطمینان از صحت انجام تزریق استفاده کرد. از دستگاه پمپ تزریق سرنگ می‌ توان در تزریق داروهای بیهوشی، داروهای شیمی‌ درمانی، داروهای قلبی عروقی، داروهای خوراکی مایع، داروهای محلول در آب و یا تزریق شیر به نوزادان نارس استفاده کرد.

اساس کار دستگاه پمپ تزریق سرنگ به صورتی است که دارو با استفاده از پیستون سرنگ به داخل محفظه کشیده می ‌شود. دارو بر حسب دستور پزشک به اندازه مورد نظر وارد سرنگ می‌ شود. حجم و همچنین فشار مایع هنگام تزریق دارو به صورت منظم اندازه گیری می ‌شود و در صورت بروز هرگونه مشکل هشدار دستگاه، هشدار مورد نظر را می ‌دهد.

 

ایجاد ۴۰ فرصت شغلی 

پمپ تزریق سرنگ ساخته شده در شرکت مهندسی فرافن با اتکا به دانش داخلی ساخته شده و نسبت به نمونه خارجی از قیمت کم تری برخوردار است. بواسطه عدم توجه به تولیدات داخلی متاسفانه این شرایط فراهم نشده است تا با خرید دستگاه تزریق سرنگ داخلی مانع خروج ارز از کشور شویم اما با این وجود 40 فرصت شغلی در شرکت فرافن ایجاد شده است.

گلستانی، با اشاره به این که امروز توجه به واردات بیش از توجه به تولید داخل است، توضیح داد: این ظرفیت در شرکت های دانش بنیان وجود دارد تا در برخی عرصه های تجهیزات پزشکی کشور را به خودکفایی رسانند اما آن گونه که باید این فرصت به شرکت های داخلی داده نمی شود.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش بنیان تجهیرات پزشکی خبرخوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس مرکز تحقیقات مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: بر اساس تحقیقات و نتایج به دست آمده در صورت شش ماه استفاده مستمر از این برنامه کاربردی، روشی مؤثر برای بهبود کنترل آسم و خود مراقبتی در بیماران است.

مهرداد فرزندی‌پور افزود: با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر در فن‌آوری و افزایش دسترسی به تلفن‌های هوشمند، گفت: امکان ارائه آموزش از طریق روش‌های مؤثرتر با استفاده از این تلفن‌ها، برای بیماران نیز به وجود آمده است.

وی گفت: بیماری آسم با ویزیت‌های بخش اورژانس، بستری در بیمارستان، روزهای غیبت از کار و ویزیت‌های برنامه‌ریزی نشده در مطب پزشک، هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی زیادی را به بیماران و جامعه تحمیل می‌کند.

دیگر خبرها

  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها