Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، سیدانور رشیدی صبح امروز در دیدار با رئیس دانشگاه کردستان و رئیس شورای شهر، اظهار کرد: شهرداری و دانشگاه از جایگاه رفیعی برخوردارند به همین دلیل باید توجه ویژه‌ای به آن داشت و برای جایگاه دانشگاه احترام ویژه‌ای قائل شد.

وی تصریح کرد: شهرداری به دلیل نقص قانون در سطح کشور از نظر اداری مظلوم واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشیدی افزود: چراغ راه شهرداری برای اجرای طرح‌ها و برنامه‌های عمرانی، اجرای برنامه عملیاتی و راهبردی است که با همکاری اساتید دانشگاه کردستان تهیه و تدوین شده است.

وی همچنین اذعان کرد: سنندج ظرفیت‌های زیادی در زمینه‌های تفریحی و گردشگری دارد و شهروندان نیز خواهان انجام اقدامات مثبت و طرح‌های جذاب در زمینه‌های مختلف هستند. 

شهردار سنندج عنوان کرد: این شهرداری آمادگی لازم برای اجرای تفاهم‌نامه‌های تخصصی بین دانشگاه و شهرداری دارد و قطعاً در این دوره از تخصص اساتید دانشگاه در جهت پیشبرد برنامه‌ها و طرحهای شهری استفاده خواهیم کرد.

دانشگاه کردستان می‌تواند به شهرداری کمک کند

رحمت صادقی رئیس دانشگاه کردستان هم در این دیدار اظهار کرد: از لحاظ رسالت کاری تعامل و همکاری شهرداری و دانشگاه رفاه حال شهروندان را در برخواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در راستای کمک به شهر و شهروندان دانشگاه بعنوان محیطی علمی، در قالب تفاهم‌نامه‌های مختلف می‌تواند از لحاظ فکری و علمی بسیار تاثیرگذار باشد.

وی با اشاره به اینکه سنندج شهر خلاق موسیقی است، گفت: با استفاده از ظرفیت‌های  دانشکده‌های تخصصی این دانشگاه می‌توانیم از این برند جهت معرفی شهر سنندج به جهانیان اقدام نماییم.

صادقی عنوان کرد: دانشکده‌های تخصصی هنر، معماری، کشاورزی و محیط زیست و دیگر دانشکده‌های تخصصی این دانشگاه می‌توانند در بخش‌های مهم و مختلف شهر و شهرداری را یاری کنند.

وی تصریح کرد: دانشگاه و شهرداری با توجه به رسالت‌های زیادی که عهده‌دار هستند، می‌توانند در زمینه رضایتمندی شهروندان نقش‌آفرینی کنند.

رئیس دانشگاه کردستان در نهایت عنوان کرد: عقد تفاهم‌نامه بین شهرداری و دانشگاه می‌تواند اقدامی مثبت در راستای پذیرش مسئولیت اجتماعی و رفع مشکلات شهر و شهروندان باشد.

دانشگاه کردستان در کمک به شهر و شهرداری تکلیف شرعی دارد

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج نیز در این دیدار اظهار داشت: هنگامی که بخواهند هر شهری را از لحاظ علمی مورد سنجش و ارزیابی قرار دهند؛ دانشگاه آن شهر بعنوان نماد علمی در آن شهر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

فرزاد زارعی افزود: دانشگاه کردستان به دلیل کسب افتخارات مختلف و رتبه‌های علمی بالا مایه افتخار مجموعه مدیریت شهری و شهروندان است.

وی عنوان کرد: دانشگاه کردستان در کمک به حوزه‌ها و بخش‌های مختلف به شهر و شهرداری تکلیف شرعی دارد.

وی همچنین یادآور شد: ایجاد تعامل و همکاری در زمینه‌های مختلف بین دانشگاه و شهرداری به طور قطع می‌تواند زمینه‌ساز حل مشکلات سطح شهر باشد.

زارعی بیان کرد: شهردار جدید برای اداره شهر از تجربه کافی برخوردار است چراکه بواسطه حضور در چند دوره قبل شورای شهر، از تمام مشکلات شهر و شهرداری آگاه است.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه سنندج شهردار سنندج سید انور رشیدی رفع مشکلات شهری دانشگاه کردستان شهر و شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۴۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر قزوین گفت: شهرداری قزوین پیرامون هر کدام از طرح‌های شورا و چگونگی اجرای آن لایحه ارائه کند، نه اینکه با نگاه سلیقه‌ای شهردار این طرح‌ها ابتر بماند.

فاطمه اشدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: اعضای شورا طبق وظایف و تکالیفی که بر عهده دارند به لوایح واصله از سوی شهرداری به طور جدی، بی‌وقفه و به موقع رسیدگی و پیرامون آن‌ها تصمیم‌گیری می‌کنند و در برخی موارد هم با خرد جمعی و رأی حداکثری طرح‌هایی را برای اجرا و لایحه شدن آن به شهرداری ارائه می‌کنند.

وی افزود: شهرداری باید این طرح‌ها را که برخی ممکن است مانند لوایح دوفوریتی ضرورت داشته باشد را مورد توجه قرار دهد و تدابیری برای کارسازی آن‌ها داشته باشد تا شرمنده شهر و مردم نباشیم.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر قزوین با بیان اینکه هیچکدام از طرح‌های ارسالی شورا از سمت شهردار به‌صورت لایحه به شورا ارائه نشده، گفت: درست است که صرفه و صلاح شهر بر عهده شهردار است، بر این اساس شهرداری قزوین پیرامون هر کدام از این طرح‌ها و چگونگی اجرای آن لایحه ارائه کند، نه اینکه با نگاه سلیقه‌ای شهردار این طرح‌ها ابتر بماند.

اشدری ادامه داد: چون قبل از تعهد شهردار شورای شهر مجدانه رعایت صرفه و صلاح شهر را دارد و بر همین ضرورت منجر به ارائه طرح‌های پیشنهادی شورا می‌شود که خوشبختانه بر وفق سیاست‌های بودجه شهرداری قزوین است.

وی خواستار ارائه تمامی طرح‌ها و پیشنهادات که با عناوین خاص مطرح شده، ولی اجرایی نشده از سوی مدیریت شهری شد و گفت: با ارائه این موارد مردم می‌توانند مدیریت شهری را ارزیابی و قضاوت کنند که مدیریت شهری چقدر متعهد به انجام سیاست گذاری‌ها، طرح‌های مردمی و شهری از سوی شورای منتخب مردم است؟ شورایی که شهردار خود را منتخب آن می‌داند.

عضو شورای شهر قزوین تصریح کرد: بررسی شود چه طرح‌هایی بر زمین مانده است تا در سال آخر شورای ششم بتوانیم با سرعت آنها را پیگیری کنیم و یا اینکه بدانیم چه کارهایی انجام شده است.

کد خبر 750278

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود
  • اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟