Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@00:05:20 GMT

آب و راه دو مشکل عمده طارمی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۲۱۰۶۴

آب و راه دو مشکل عمده طارمی‌ها

ایسنا/زنجان امام جمعه طارم گفت: اهالی شهرستان طارم خواستار رفع دو مشکل عمده خود در حوزه راه و تامین آب از رئیس‌جمهور هستند.

حجت‌لاسلام مهدی منصوری ظهر امروز (۲۷ آبان‌ماه) در شورای اداری شهرستان طارم که به ریاست وزیر بهداشت به‌عنوان نماینده رئیس‌جمهور برگزار شد، اظهار کرد: دل‌خوشی مردم شهرستان طارم به جاری شدن رود قزل‌اوزن است که در این راستا نیز با مشکلاتی مواجه هستیم؛ اگر در شهرستان دو مسئله راه و تامین آب مورد نیاز کشاورزان حل شود، مابقی مشکلات هم حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد زیتون و ۴۷ درصد سیر کشور در شهرستان طارم تولید و تامین تولید می‌شود، افزود: به‌خاطر نوع اقلیم در این منطقه بیش از ۶۵ نوع محصول تولید می‌شود، ولی متاسفانه سردخانه‌ای وجود ندارد تا محصولات به آن منتقل شود و این امر بسیار حائز اهمیت است که امیدواریم به این موضوع توجه لازم مبذول شود.

امام جمعه طارم با تاکید بر اینکه حق آبه شهرستان طارم باید احیا شود، گفت: برای تامین آب مورد نیاز باید سهم آبه از سد آیدوغموش خریداری شود که باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد. حق‌آبه طارم را احیا کنید؛ نباید یک میلیارد متر مکعب آب در سد منجیل جمع شود و کشاورزان طارم در تابستان با کمبود آب مواجه شوند.

منصوری به نیاز شهرستان در حوزه ورزش، بهداشت و درمان اشاره کرد و یادآور شد: ۹۷ روستا تحت پوشش شهرستان است اما یک زمین فوتبال درست و حسابی نداریم. همچنین بیمارستان ۳۷ تخته نیاز به ارتقا دارد که امیدواریم حل شود.

در ادامه فرماندار شهرستان طارم گفت: شهرستان زمین‌های زراعی مرغوب برای کشاورزی دارد و نود درصد مردم شهرستان از طریق کشاورزی درآمد می‌کنند ولی همه اینها وابسته به قزل‌اوزن است که متاسفانه در سال‌های اخیر در ایام تابستان و مخصوصا خرداد خشک می‌شود و کشاورزان با مشکلات جدی مواجه می‌شوند که امیدواریم در شورای اداری استان به نکته توجه شود.

رضا انبارلو با بیان اینکه علی‌رغم سرریز ۲۲ رودخانه به قزل‌اوزن، آب در منطقه ذخیره نشده و به سمت سدهای بالادستی می‌رود، افزود: درخواست داریم طارم را با عنوان منطقه ویژه کشاورزی در نظر گرفته شود تا بتوانیم قدم‌های موثری برداریم و از ظرفیت و پتانسیل  استفاده کنیم.

وی به ضرورت اختصاص اعتبار برای راه ارتباطی خلخال و کلور و طارم و منجیل اشاره کرد و یادآورشد: راه منجیل شرایط بحرانی دارد و شاهد تصادفات جاده‌ای در این مسیر هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنجان سفر رییس جمهور طارم شهرستان طارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور

محمد حسین کاویانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار گمرک در ۱۲ ماهه سال گذشته ۱۰۷ هزارتن پنبه وارد کشور شد.

به گفته او، با توجه به آنکه ۱۰ تا ۱۵ هزارتن محصول از سال قبل در انبارها باقی مانده است، انتظار می رود که تا شهریور ،قبل از ورود محصول جدید به بازار توسط صنعت نساجی خریداری شود.

کاویانی ادامه داد: قیمت کنونی خرید تضمینی هرکیلو پنبه ۳۵ هزارتومان است، درحالیکه بارها اعلام کرده ایم که قیمت خرید پنبه باید ۳ تا ۳‌.۵ برابرنرخ خرید تضمینی گندم باشد تا برای کشاورزان صرفه اقتصادی داشته باشد، در غیراین صورت به سبب هزینه های بالای کاشت، داشت و برداشت کشاورزان به سمت زراعت دیگر محصولات نظیر چغندر و شالی می روند.

مدیر عامل صندوق پنبه با اشاره به راهکار خودکفایی پنبه افزود: با توجه به آنکه پنبه یکی از محصولات استراتژیک محسوب می شود، از این رو وظیفه دولت است که حمایت های لازم را از زراعت این پنبه انجام دهد به طوریکه همانند کشورهای تولیدکننده پنبه یارانه تخصیص دهد.

به گفته او، براساس برنامه ریزی وزارت جهاد امسال سطح زیرکشت پنبه باید به ۱۱۷ هزارهکتار برسد، درحالیکه برآورد می شود که حداکثر به ۸۵ هزارهکتار برسد.

کاویانی با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی است، گفت: بنابر آمار تولید پنبه جوابگوی ۵۰ درصد نیاز صنعت نساجی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • طارم، نگین سبز زنجان
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟