Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، مهدی زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: واکسیناسیون کرونا به تنهایی نمی‌تواند مانع از انتقال کرونا باشد و همراهی و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در این مسیر پر تلاطم الزامی است.

او افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۷۰ درصد از موارد انتقال کرونا از طریق تجمع‌های خانوادگی و ۲۰ درصد نیز از طریق مسافرت‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهدی زاده تصریح کرد: با توجه به اینکه در شهرستان فردوس و شهرستان‌های مشابه فصل برداشت محصولاتی مانند انار و زعفران آغاز شده و امکان این وجود دارد که با افزایش دورهمی‌ها و تجمعات وضعیت کرونا در این شهرستان تغییر کند.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: بر اساس گزارش ها، امروز تصمیم گرفته شد که فرماندار شهرستان فردوس اقداماتی برای بهبود وضعیت کرونا در این شهرستان انجام دهد.

او ادامه داد: تزریق واکسن کرونا بر اساس نوع واکسن تاثیر صد در صدی ندارد، در اغلب واکسن‌ها حتی با تزریق هر دو نوبت، اما باز هم ایمنی کامل در بدن ایجاد نمی‌شود.

مهدی زاده بیان کرد: از تزریق اولین نوبت واکسن کرونا به گروه سنی بالای ۸۰ سال استان بیش از ۶ ماه می‌گذرد که برای حفظ ایمنی بدن در برابر این ویروس باید نوبت سوم واکسن کرونا نیز تزریق شود.

انتهای پیام / ط ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا کووید 19 واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۳۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش خبرآنلاین، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • نوبت اول کنکور۱۴۰۳ به ایستگاه پایانی رسید / داوطلبان مرداد منتظر نتایج باشند
  • نوبت اول کنکور به ایستگاه پایانی رسید/ داوطلبان مردادماه منتظر نتایج باشند
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان