Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در حالی که خانواده‌ها چشم انتظار تصمیمات برای کلاس‌های حضوری مدارس هستند به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی این مجموعه براساس مصوبات ستاد کرونا برای حضوری شدن کلاس‌های درس اقدام می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، از اواخر سال 1398 و شیوع بیماری کرونا نه تنها بسیاری مشاغل محدود شد بلکه آموزش دانشگاه‌ها و مدارس نیز با مشکل محدودیت‌های برگزاری حضوری بودن مواجه شده و در طول 2 سال اخیر به صورت آنلاین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند برگزاری دوره‌های آموزش آنلاین در بستر فضای مجازی اعم از نرم افزار شاد برخی مزایا دارد اما کم‌تحرکی، حضور و شرکت در مباحث کلاسی و غیره آسیب‌های جدی به علم‌آموزی در مدارس و دانشگاه‌ها وارد کرده است.

در طول ماه‌های اخیر کار واکسیناسیون آغاز شده و با شروع به کار دولت سیزدهم این روند سرعت بیشتری به خود گرفته به طوری که "سید محمد جمالیان" رئیس علوم پزشکی اراک در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: جمعیت قابل توجهی از افراد بالای 60 سال در استان ما، واکسن کرونای خود را تزریق کرده اند و 97.6 درصد از این افراد یک دز و 95 درصدشان نیز دو دز واکسن خود را دریافت کرده اند.

وی ادامه داد: متاسفانه از جمعیت 12 تا 60 سال، تعدادی هنوز به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکرده اند و 86 درصد از آنها یک دز و حدود 70 درصدشان نیز، دو دز واکسن دریافت کرده‌اند.

با این حال رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به بازگشایی مدارس در استان مرکزی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بازگشایی مدارس بدون هماهنگی در حال انجام است در حالی که می‌طلبد آموزش و پرورش با مراکز بهداشت تعامل داشته باشد، در اراک، ساوه و خمین نیز نیازمند هماهنگی بیشتری هستیم.

"بهرام حسین‌آبادی" مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به موضوع مطرح شده توسط رئیس علوم پزشکی اراک مبنی بر اینکه بازگشایی مدارس بدون هماهنگی در حال انجام است اظهار داشت: علت اینکه چرا چنین موضوعی از سوی علوم پزشکی مطرح می‌شود را نمی‌دانم، بازگشایی مدارس براساس الگوی آموزشی است که وزارت آموزش و پرورش داده است، وزارت آموزش و پرورش بدون مجوز ستاد ملی کرونا که اقدام به بازگشایی نمی‌کند، یعنی یک هماهنگی بین دو وزارتخانه با ستاد ملی کرونا انجام و ابلاغ شده است، بنابراین آموزش و پرورش استان حتی یک مدرسه را هم بدون هماهنگی یا بدون مصوبه ستاد ملی کرونا بازگشایی نکرده است.

وی تصریح کرد: براساس الگو گفته‌اند که متوسطه دوم از 15 آبان‌ماه بازگشایی شوند که این مصوبه ستاد ملی کرونا است و در پی آن با ستاد کرونا استان هم هماهنگی‌ها را انجام داده‌ایم و متوسطه دوم را بازگشایی کرده‌ایم.

100 درصد کارهای آموزش و پرورش با هماهنگی ستاد کرونا پیش می‌رود

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی تصریح کرد: زمانی ضعیف اجرا شدن پروتکل‌ها در برخی از همایش‌ها یا آموزشگاه‌ها مطرح می‌شود که بحث جداگانه‌ای است تا اینکه بگوییم هماهنگ نشده است، بلکه به صورت 100 درصد هماهنگ هستیم.

حسین‌آبادی بیان کرد: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا از ابتدای آذرماه مدارس در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول هم باید بازگشایی شود، آموزش و پرورش براساس مصوبه ستاد کرونا اقدام می‌کند و هیچگاه راسا تصمیم نمی‌گیرد، وقتی گفته شد تفرش در وضعیت قرمز قرار گرفته دستور دادیم کمیته 3 نفره شهرستان متشکل از فرماندار، نماینده بهداشت و نماینده آموزش و پرورش تشکیل و تصمیم مناسب را اتخاذ کنند که نتیجه تشکیل این کمیته تعطیل شدن کل مدارس شد و وقتی به وضعیت نارنجی برگشت مجدد طبق الگو بازگشایی انجام شد.

وی ادامه داد: ما بر اساس مصوبه نود و یکم ستاد ملی کرونا که 10 آبان‌ماه ابلاغ شده عمل می‌کنیم، وقتی مصوبه اینگونه است چه موضوعی را باید هماهنگ کنیم.

خانواده‌ها استقبال خوبی از بازگشایی مدارس داشته‌اند

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی عنوان کرد: امسال خوشبختانه برعکس سال گذشته خانواده‌ها آنقدر استقبال دارند که برای بازگشایی مدارس لحظه‌ شماری می‌کنند، به‌گونه‌ای که اکنون که گروه‌بندی است تقاضا دارند تا همه دانش‌آموزان در مدرسه حضور یابند و می‌گویند خود ما با مدارس همکاری و شرایط را فراهم می‌کنیم، در رابطه با مواردی که مطرح می‌شود گله‌مند هستیم چرا که این موضوعات سبب تردید مردم می‌شود.

وی تصریح کرد: مدارس روستایی اعم از ابتدایی، متوسطه و هنرستان تاکنون بازگشایی شده‌اند و در شهرها هم از 15 آبان متوسطه دوم اعم از دبیرستان و هنرستان بازگشایی شده‌اند، اما در کلاس‌هایی که زیر 15 نفر هستند دانش‌آموزان به صورت کامل حضور می‌یابند و کلاس‌هایی که بیش از 15 نفر هستند به صورت گروه‌بندی فعالیت دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: مصوبه بازگشایی از سوی ستاد ملی کرونا به صورت کلی ابلاغ می‌شود اما در دستورالعمل آموزش و پرورش به تفصیل توضیح داده شده است برای مثال گفته شده اگر مدرسه‌ای قرار است باز شود باید مدیر مدرسه طبق چک‌لیستی تحت عنوان فرم 0-6 تیک مناسب بودن شرایط در هر یک از آیتم‌ها را بزند و بعد درخواست مجوز دهد تا آموزش و پرورش تایید کند و به آن آموزشگاه مجوز بازگشایی بدهد، بنابراین مدارسی که باز هستند این فرآیند را طی کرده‌اند.

حسین‌آبادی تصریح کرد: همچنین به مدیران مدارس تفویض شده که شورای مدارس درس‌ها را اولویت‌گذاری کند، که خوشبختانه روند خوبی در حال اجراست و همزمان با گروهی که سر کلاس هستند از طریق زنده در محیط نرم افزار "شاد" همان تدریس برای دانش‌آموزان داخل منزل هم پخش می‌شود و این روند برای جلوگیری از تراکم است.

سپاه تجهیزات مدارس محروم استان گیلان را تامین می‌کند مدارس ابتدایی و متوسطه اول از ابتدای آذر میزبان دانش‌آموزان شرایط حضور دانش‌آموزان در مدارس تا پایان امسال/امتحانات حضوری است

از ابتدای آذرماه مدارس ابتدایی و متوسطه اول بازگشایی می‌شوند

وی بیان کرد: از ابتدای آذرماه هم مدارس ابتدایی و متوسطه اول به چرخه بازگشایی مدارس افزوده می‌شوند که آنها هم گروه‌بندی هستند و مدارس مجاز نیستند که همه دانش‌آموزان را به سر کلاس بیاورند، حتی اگر شده در مدارس شلوغ یک روز هم دانش‌آموزان در مدرسه حضور یابند این کار باید انجام شود ‌تا کم کم برای شروع فعالیت مدارس آماده شویم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی عنوان کرد: هیچ مدرسه‌ای هم دیگر مجاز به 100 درصد مجازی بودن فعالیت نیست، در روستاها که تمامی مقاطع بازگشایی شده‌اند و در شهرها هم متوسطه دوم اعم از دبیرستان و هنرستان بازگشایی شده‌اند البته پایه اول ابتدایی در شهرها هم علاوه بر روستاها از ابتدای مهر به صورت گروه‌بندی به مدرسه می‌روند.

دانش‌آموزان حاضر در کلاس دیگر نیاز به همراه داشتن موبایل ندارند

حسین‌آبادی خاطرنشان کرد: تاکید داریم که در بحث دانش‌آموزانی که در این گروه‌بندی‌ها وارد کلاس می‌شوند، کسانی که محتمل، مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا هستند الزامی برای حضورشان در کلاس از سوی مدارس نباشد.

وی افزود: نکته دیگر اینکه دانش‌آموزانی که در کلاس حضور می‌یابند دیگر نیاز به همراه داشتن گوشی همراه ندارند زیرا تدریس به شکل حضوری است.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی ابتدایی و متوسطه اول بازگشایی شده اند بازگشایی مدارس ستاد ملی کرونا دانش آموزان مصوبه ستاد حسین آبادی ستاد کرونا علوم پزشکی متوسطه دوم گروه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۴۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: هدف اصلی این طرح تجهیز سیستم گرمایشی مدارس مناطق محروم و کم‌برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، حمید شیرازیانی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی طرح شهید عرب اظهار کرد: در ابتدای کار، مدارسی در سطح استان شناسایی و بررسی می‌شود، این شناسایی نخستین مرحله از اجرای طرح شهید عرب است.

وی افزود: سهمیه تعیین شده از سوی آموزش و پرورش برای اجرای این طرح، ۸۱ مدرسه است که ضرورت دارد کارشناسان ما برای بررسی و برآورد هزینه از این مدارس بازدید داشته باشند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان همدان خاطرنشان کرد: سیستم گرمایش و سرمایش بیشتر این مدارس دارای نواقص و ایرادات کوچک و جزئی است؛ بعضی مدارس نیاز به تعویض شمعک و بعضی دیگر نیاز به تعویض رادیاتور دارند.

شیرازیانی اضافه کرد: قرار است از محل استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی، تجهیزات و لوازم مورد نیاز خریداری و تحویل پیمانکار تعیین شده از سوی آموزش و پرورش شود.

در ادامه مجتبی قمری، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان و مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی با اشاره به کلیات طرح، تصریح کرد: ارگان‌ها و نهادهای مختلفی پشتیبان این طرح هستند.

وی تصریح کرد: بعضی از این نهادها با تأمین بخشی از هزینه‌ها، بعضی با تأمین تجهیزات با کیفیت و ارزان قیمت، بعضی با کمک در اجرا و عملیاتی کردن طرح و بعضی نیز با معرفی و شناسایی مدارس، نقش خود را ایفا می‌کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان اضافه کرد: از جمله این نهادها می‌توان به معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری، جامعه خیران مدرسه‌ساز، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و قرارگاه جهادی عدالت تربیتی اشاره کرد.

قمری گفت: بسط فرهنگ نیکوکاری، ترویج روحیه جهادی، ایجاد بستر آشنایی دانش‌آموزان با گروه‌های جهادی و بهینه‌سازی و استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی از اهداف طرح شهید عرب است.

به گزارش ایمنا، شهید علی عرب ملقب به ققنوس دفاع مقدس، سال ۱۳۴۹ در زرند کرمان متولد شد و در روز دوم عملیات کربلای یک در حالی که تنها ۱۶ سال داشت، با افتادن در آتش خود را فدای هم‌رزمانش کرد.

کد خبر 747856

دیگر خبرها

  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • ستاد بحران: مدارس زرند فردا تعطیل است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی